Kerbal Space Program 2 laukaisu viivästyy Kommentit pois päältä artikkelissa Kerbal Space Program 2 laukaisu viivästyy

Kerbal Space Program

Olet ulkoavaruudessa asustava kerbali ja tehtäväsi on rakentaa avaruusraketti eri osista. Ja sen raketin pitää toimia realististen fysiikan lakien mukaan? Kiinnostavaa, eikö! Valitetavasti hauskaan ja mielenkiintoiseen peliin kaavailtu jatko-osa tuleekin myöhemmin, mitä odotettu. Uusi julkasupäivä leijailee jossain huhtikuun 2020 ja maaliskuun 2021 välillä.

Pelin ensimmäinen osa on myynyt ilmeisesti hyvin. Tarkkoja lukuja Take-Two Ineractive ei ole ilmoittanut, mutta julkaisija on myhäillyt tyytyväisyyttään. Toista osaa odotellessa ei auta kuin hassutella… siis tieteillä ensimmäisen parissa vielä tovi.

Pelin on suunniteltu ilmestyvän :lle, Onelle sekä PS4:lle.

Kommentoi

Kerbal Space Program 2 -peli viivästyy jälleen – ilmestyy vasta 2023 Kommentit pois päältä artikkelissa Kerbal Space Program 2 -peli viivästyy jälleen – ilmestyy vasta 2023

2 -peliä julkaisua on riivannut koronan aiheuttamat ongelmat sekä uudelleen järjestäytymiset.

Nyt pelin julkaisua on viivästetty jälleen ja pelin pitäisi ilmestyä vuoden 2023 alussa :lle ja myöhemmin konsoleille.

Alunperin sen oli tarkoitus ilmestyä vuonna 2020, mutta julkaisua siirrettiin aluksi vuoteen 2021 ja sitten tälle vuodelle. Aikataulumuutosten ohessa pelin kehitys siirtyi useiden vaiheiden kautta :n alaisuuteen, kun tämä samalla rekrytoi Star Theoryn työntekijöitä riveihinsä.

2 -peli toteutetaan :lle sekä ja 4 -konsoleille.

Kommentoi

Huhu: Max Payne ja L.A. Noire -pelit saamassa jatkoa? Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Max Payne ja L.A. Noire -pelit saamassa jatkoa?

Max Payne 3

näyttäisi olevan herättämässä henkiin suositut ja L.A. Noire -pelisarjat.

Näin vihjailee Rockstarin omistava Interactive hiljattaisessa tulosraportissaan, josta kertoi ensimmäisenä DualShockers -sivusto. Tulosraportin aikana Take-Two toimitusjohtaja Strauss Zelnick vihjaili useamman pelisarjan tekevän paluuta. Kyseisen diaesityksen kohdalla oli kuvia L.A. Noire, 3 sekä Midnight Club -peleistä.

L.A. Noire ilmestyi alunperin vuonna 2011 PlayStation 3 ja Xbox 360 -konsoleille ja siinä pelaajat työskentelevät 1940-luvun poliisiasemalla Los Angelesissa selvittäen rikoksia ja murhia. Pelistä saatiin uusinto vuonna 2017 Nintendo Switch, PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille. Samana saatiin myös pelin VR-versio The VR Case Files.

Alunperin kotimaisen Entertainmentin kehittämästä pelisarjasta on puolestaan huhuiltu Definitive Edition -versiota, mutta nähtäväksi jää saadaan pelisarjasta uusi osa.

Hiljattain Rockstar varmisti, että pitkään huhuttu Grand Theft Auto VI -peli on parhaillaan kehitteillä.

Kommentoi