Kerbal Space Program 2 laukaisu viivästyy Kommentit pois päältä artikkelissa Kerbal Space Program 2 laukaisu viivästyy

Kerbal Space Program

Olet ulkoavaruudessa asustava kerbali ja tehtäväsi on rakentaa avaruusraketti eri osista. Ja sen raketin pitää toimia realististen fysiikan lakien mukaan? Kiinnostavaa, eikö! Valitetavasti hauskaan ja mielenkiintoiseen peliin kaavailtu jatko-osa tuleekin myöhemmin, mitä odotettu. Uusi julkasupäivä leijailee jossain huhtikuun 2020 ja maaliskuun 2021 välillä.

Pelin ensimmäinen osa on myynyt ilmeisesti hyvin. Tarkkoja lukuja Take-Two Ineractive ei ole ilmoittanut, mutta julkaisija on myhäillyt tyytyväisyyttään. Toista osaa odotellessa ei auta kuin hassutella… siis tieteillä ensimmäisen parissa vielä tovi.

Pelin on suunniteltu ilmestyvän :lle, Onelle sekä PS4:lle.

Kommentoi

Kerbal Space Program 2 -peli ilmestyy helmikuussa 2023 PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kerbal Space Program 2 -peli ilmestyy helmikuussa 2023 PC:lle

Moneen otteeseen viivästynyt 2 -peli saapuu vihdoin Early Accessiin :llä helmikuun 23. päivä 2023.

Nyt pelin julkaisua on viivästetty jälleen ja pelin pitäisi ilmestyä vuoden 2023 alussa :lle ja myöhemmin konsoleille.

Peli oli tarkoitus ilmestyä alunperin jo vuonna 2020, mutta julkaisua siirrettiin useampaan otteeseen. Aikataulumuutosten ohessa pelin kehitys siirtyi useiden vaiheiden kautta Take-Two:n alaisuuteen, kun tämä samalla rekrytoi Star Theoryn työntekijöitä riveihinsä.

Peli on odotettua jatkoa vuonna 2011 ilmestyneelle Kerbal Space Program -pelille. Uudessa pelissä on paremmat opastukset aloittelijoille, parannellut grafiikat sekä satoja uusia osia avaruusaluksiin. Pelissä pääsee myös matkustamaan pidemmälle aikahyppyjen ansiosta.

2 -peli ilmestyy tilassa :lle helmikuun 23. päivä 2023. Pelin ja Xbox Series X sekä S -versiot ilmestyvät Early Access jakson jälkeen.

Kommentoi

Kerbal Space Program 2 -peli viivästyy jälleen – ilmestyy vasta 2023 Kommentit pois päältä artikkelissa Kerbal Space Program 2 -peli viivästyy jälleen – ilmestyy vasta 2023

Kerbal Space Program 2 -peliä julkaisua on riivannut koronan aiheuttamat ongelmat sekä uudelleen järjestäytymiset.

Nyt pelin julkaisua on viivästetty jälleen ja pelin pitäisi ilmestyä vuoden 2023 alussa :lle ja myöhemmin konsoleille.

Alunperin sen oli tarkoitus ilmestyä vuonna 2020, mutta julkaisua siirrettiin aluksi vuoteen 2021 ja sitten tälle vuodelle. Aikataulumuutosten ohessa pelin kehitys siirtyi useiden vaiheiden kautta :n alaisuuteen, kun tämä samalla rekrytoi Star Theoryn työntekijöitä riveihinsä.

Kerbal Space Program 2 -peli toteutetaan :lle sekä One ja 4 -konsoleille.

Kommentoi