Kerbal Space Program sai uuden Breaking Ground -lisäosan konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Kerbal Space Program sai uuden Breaking Ground -lisäosan konsoleille

Kerbal Space Program: Enhanced Edition

Hullunkurinen avaruuslentosimulaattori on saanut toisen lisäosansa Breaking Ground. Lisäosa tuo peliin lisää tekemistä sen jälkeen kun uusia planeettoja tai muita taivaankappaleita on löytynyt.

Lisäosa tuo peliin uusia taivaankappaleita kuten meteoriitteja, kraatereita, jäätulivuoria jne. Myös pitkään peliin toivotut uudet robotiikat tulevat lisäosan mukana: sarana, mäntä, roottori ja pyörivä servo.

Breaking Ground tuo myös uusia tutkimuslaitteita peliin. Rakenna sääasema tai limahavaintoasema, kuljeta se mukanasi matkoillesi ja tutki niillä löytämiäsi paikkoja.

Kerbal Space Program: Enhanced Edition on parhaillaan saatavilla ja -konsoleille.

Klassiset aavikkoautot saapuvat Trackmania -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Klassiset aavikkoautot saapuvat Trackmania -peliin

Trackmania 20th Anniversary_ Desert Update Trailer 0-8 screenshot Large

juhlistaa 20-vuotista taivaltaan tuomalla takaisin alkuperäisen pelin vauhdikkaat aavikkoautot! Tämä päivitys on osa juhlintaa, jossa pelisarjan klassikkoautot ja -elementit tekevät paluun nykyaikaiseen Trackmaniaan.

Uusi Desert Car -päivitys sisältää kaiken tarvittavan aavikkokisojen hurjaan menoon: päivitetyn aavikkoauton, joka on viritetty toimimaan sulavasti modernissa pelimaailmassa, sekä 70 uutta rakennuspalikkaa ja 200 uutta lisäosaa ratojen rakentamiseen. Päivitykseen sisältyy myös uusia erikoisuuksia, kuten Desert Car -portti, innovatiiviset tasosilmukat ja entistä realistisemmat kivet ja kalliot ratojen maisemointiin.

Ajamisen lisäksi päivitys tarjoaa uutta pelattavaa Discovery-pelikampanjan muodossa. Kampanja sisältää 25 vauhdikasta uutta rataa ja maailmanlaajuisen ranking-listan, josta kolme parasta pelaajaa palkitaan 20. kesäkuuta. Pelipäivityksen myötä mukaan tulee myös päivittäisiä kisoja ja turnauksia, joissa kisataan aavikkoaiheisilla radoilla. Ensimmäisten cup-voittajien joukosta arvotaan myös Trackmania-aiheisia palkintoja.

Trackmania on luova ja vauhdikas ajopeli, jossa pelaajat voivat luoda omia ratoja ja pelitiloja vain mielikuvituksensa rajoittamana. Peruspelin voi ladata ilmaiseksi ja laajemmat Standard- ja Club-versiot ovat saatavilla 9,99 € ja 29,99 € hintaan.

Farming Simulator 22 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 22 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Farming Simulator 22

jakaa parhaillaan ilmaiseksi suursuosittua maataloussimulaatiopeliä .

Farming Simulator 22 on noussut pelisarjan menestyneimmäksi osaksi. Julkaisustaan marraskuussa 2021 lähtien peli on kasvanut merkittävästi erilaisten lisäosien, päivitysten ja fanien luomien modien myötä. Peliin on julkaistu virallisia päivityksiä kuusi kappaletta, kaksi laajennusta ja yhteensä 25 muuta lisäosapakettia. Lisäksi peliin on ladattu yli 1,6 miljardia fanien luomaa modia, mikä kertoo pelin innokkaasta yhteisöstä.

Farming Simulator 22 tarjoaa laajan valikoiman työkoneita, viljelykasveja ja kasvatettavia eläimiä. Pelistä löytyy myös uusia pelikarttoja erilaisilla tunnelmilla ja mahdollisuuden suunnitella unelmien maatila.

Voit ladata pelin ilmaiseksi :lle täältä aina ensi viikon torstaihin asti. Farming Simulator 22 on saatavilla PC:n lisäksi myös :lle, /S:lle, :lle ja Xbox Onelle sekä Macille. Pelin ikäraja on PEGI 3.