Kesäiset pyöräilypelit ilahduttavat maanteiden kuninkuuslajin faneja Kommentit pois päältä artikkelissa Kesäiset pyöräilypelit ilahduttavat maanteiden kuninkuuslajin faneja

Tour De France 2021

PAN Vision Finlandin jakelemat ja NACONin julkaisemat polkupyöräsimulaatiot ja julkaistaan kesäkuussa.

Tour de France 2021

Maailman tunnetuin ja arvostetuin pyöräilykilpailu Tour de France eli Ranskan ympäriajo on yksi Euroopan suosituimmista urheilutapahtumista. Fyysisesti vaativa ja strateginen kisa vaatii paljon paitsi yksittäiseltä ajajalta, myös suunnitelmallisuutta ja taktista ymmärrystä koko joukkueelta. Kilpailun virallinen videopeli Tour de France 2021 vie pelaajan kiehtovaan kisailuun sen virallisissa joukkueissa ja näiden värikkäissä asuissa.

Tour De France 2021

Peliin on mallinnettu tarkasti kilpailun reitti, joka alkaa tänä vuonna Bretagnesta. Virtuaalisen pyöräkilpailun myötä pelaaja pääsee kokemaan ympäriajon haasteet ja näkemään sen upeat maisemat. Lisäksi pelaaja saa kokea joukkueajon strategisen suunnitelmallisuuden, jota vaaditaan kuluttavan kilpailun voittamiseksi.

Suositun pelisarjan uusia ominaisuuksia ovat entistä realistisempi kisaajan suorituskyvyn palautumisjärjestelmä ja aiempaa monipuolisempi My Tour -pelitila. Tämä tarjoaa aiempaa enemmän erilaisia räätälöintivaihtoehtoja omanlaisen kisakokemuksen luomiseksi. Mukana on peräti 89 erilaista etappia virallisesta kilpailusta. Lisäksi uusittu peli hyödyntää uuden pelikonsolisukupolven tehoja ja kuvaa kilpailua aiempaa upeammalla grafiikalla.

Pro Cycling Manager 2021

Pro Cycling Manager 2021

Pro Cycling Manager 2021 -pelissä pelaaja ottaa kontolleen kokonaisen joukkueen tiiminjohtajan roolissa. Taktinen johtaminen vaatii pelaajalta urheilijoiden värväämistä, valmennusta ja koko joukkuetta koskevien päätösten tekemistä. Jokainen joukkueen jäsen muodostaa osan isompaa kokonaisuutta, joten päätökset eivät ole aina helppoja. Lisäksi pelaajan tulee huomioida muiden joukkueiden mahdolliset ratkaisut ja taktiikat, jotka vaikuttavat olennaisesti pelaajan kilpailumenestykseen.

Pelissä on mallinnettu pyöräilykilpailujen eri elementtejä kokonaisvaltaisesti, jonka ansiosta peli sisältää peräti yli 260 erilaista kisaa ja yli 700 erilaista etappia. Mukana on myös tämän vuoden Ranskan ympäriajojen viralliset etapit.

Pro Cycling Manager 2021 -peliin on myös mallinnettu lukematon määrä kansallisia joukkueita ja eurooppalaisia mestaruuskisoja. Näiden ohella pelisarjan uusimmassa osassa on uudistunut käyttöliittymä sekä entistä realistisempi säämallinnus, joka vaikuttaa muun muassa pyöräilijöiden jaksamiseen ja palautumiseen. Aiempaa kehittyneempi tekoäly tekee kisatilanteista todentuntuisia. Lisäksi huippuvalmistajien viralliset polkupyörä-, kypärä- ja rengasmerkit ovat mukana tuoden mukaan silauksen yksityiskohtaisuutta ja realismia pelin tunnelmaan.

Tour de France 2021 julkaistaan 3. kesäkuuta sekä , , ja S sekä -pelikonsoleille että :lle. Pro Cycling Manager 2021 julkaistaan 3. kesäkuuta PC:lle.

Final Fantasy 7 Remake päätösosa mahdollisesti vuonna 2027 Kommentit pois päältä artikkelissa Final Fantasy 7 Remake päätösosa mahdollisesti vuonna 2027

Final Fantasy -fanit, jotka odottavat remake-trilogian päätösosaa malttamattomasti, voivat riemuita! Uusi tieto viittaa siihen, että tähtää pelin julkaisuun vuonna 2027, mikä osuisi samaan aikaan alkuperäisen Final Fantasy VII:n 30-vuotisjuhlan kanssa.

Vaikka Square Enix ei ole vielä virallisesti julkistanut yksityiskohtia, tulevasta Ultimania -oppaasta saadut tiedot valottavat kehitystyön etenemistä. Twitter-käyttäjä @aitaikimochi paljasti, että kolmannen osan pääasiantyyli on valmis, ja äänitysten odotetaan alkavan ”pian”.

Lisäksi @aitaikimochi kertoo, että Square Enix -tuottaja Yoshinori Kitase toivoo säilyttävänsä Final Fantasy VII Rebirthin kaltaisen kehitysaikataulun, joka kesti noin kolme vuotta DLC:n julkaisun jälkeen. Jos tämä kunnianhimoinen aikataulu pitää, fanit voivat odottaa viimeistä lukua vuodelle 2027.

Tällä tähtäysaikataululla on merkittävää painoarvoa. Vuosi 2027 on ikonisen PlayStation-pelin, joka valloitti pelaajien sydämet maailmanlaajuisesti, 30-vuotisjuhla. Trilogian päätöksen julkaiseminen tällä merkityksellisellä hetkellä olisi osuva kunnianosoitus pelin kestävälle perinnölle.

Yuffie Kisaraki - FFVII Rebirth

Uutiset kehitystyön etenemisestä tulevat sen jälkeen, kun Square Enix vahvisti jonkin verran kehitystyön jo alkaneen viimeisen osan suhteen. IGN:n hehkuttava arvostelu Final Fantasy VII Rebirthistä, jolle se antoi arvosanaksi 9/10, lisäsi entisestään odotusta trilogian huipentumaa kohtaan.

Lähde: IGN

Cyberpunk-parkourpeli Ghostrunner ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk-parkourpeli Ghostrunner ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Ghostrunner

-pelaajille tiedossa hyviä uutisia, sillä tarjoaa tällä viikolla ilmaiseksi tieteistoimintaseikkailua -pelin muodossa. Peli on ladattavissa 18. huhtikuuta asti ja se säilyy pelikirjastossasi hamaan tappiin asti.

Ghostrunner sijoittuu dystooppiseen cyberpunk-maailmaan, jossa pelaajan täytyy kukistaa julma Mara the Keymaster, joka pitää ihmiskuntaa tiukassa otteessaan. Vauhdikas peli yhdistelee taidokkaasti parkour-liikehdintää ja tyylikkäitä katana-taisteluita. Pelin haaste tulee ”one-hit, one-kill” -mekanismista, jossa yksikin väärä liike voi olla kohtalokas.

Voit ladata Ghostrunner pelin ilmaiseksi PC:lle täältä.