Kesäkuumaa Radio Hiekassa: Pelilehti Errorin ja metallilehti Kaaoszinen uutiset löysivät tiensä kesäisille radiotaajuuksille Kommentit pois päältä artikkelissa Kesäkuumaa Radio Hiekassa: Pelilehti Errorin ja metallilehti Kaaoszinen uutiset löysivät tiensä kesäisille radiotaajuuksille

Radio Hiekka on ilmoittanut jännittävistä lisäyksistä kesäohjelmistossaan. Suositun radiokanavan on ilmoitettu aloittavan uuden yhteistyön metallilehti Kaaoszinen ja pelilehti Errorin kanssa. Tämä uusi yhteistyö tuo kuuntelijoille upean lisän kanavan kesäohjelmistoon.

Kaaoszine ja Errori ovat tunnettuja ja arvostettuja julkaisuja omilla aloillaan. Metallilehti Kaaoszine on johtava metallimusiikkialan media, joka tarjoaa kattavia uutisia, haastatteluja ja arvosteluja raskaamman musiikin ystäville. Genressään nouseva pelilehti Errori puolestaan keskittyy pelien, viihteen- sekä teknologian maailmaan, tarjoten kattavia arvioita, uutisia ja vinkkejä kaikista kuumimmista peleistä ja pelaamiseen liittyvistä aiheista.

Kesän ajan kuuntelijat pääsevät nauttimaan Metallilehti Kaaoszinen ja Errorin uutisten lukemisesta suorana radiolähetyksenä viikoittain. Tämä tuo lisäväriä kesäpäiviin ja tarjoaa mahdollisuuden pysyä ajan tasalla metallimusiikin ja pelimaailman tapahtumista.

Radio Hiekka, Suomen monipuolisin radiokanava tekee kesästä kuumemman ja viilennyshetkestä villimmän. Yhteistyössä metallilehti Kaaoszinen kanssa kuulet kesän polttavimmat raskaan musiikin uutiset ja pelilehti Errori tarjoaa parhaat vinkit varjossa viihtymiseen. Kesä kaikilla, radio Hiekka Kalajoella ja Ylivieskassa sekä nettiradiossa ympäri Suomen.

Nyt onkin hyvä hetki viritellä radio vastaanottamaan Radio Hiekan lähetyksiä. Radio Hiekka on kuunneltavissa Kalajoella taajuudella 98 MHZ, Kokkolassa taajuudella 88 MHZ, Haapavedellä taajuudella 87,6 MHZ ja Ylivieskassa taajuudella 95MHZ. Nettiradioon pääset käsiksi vaikkapa tämän linkin kautta.

Radio Hiekan Vikasietotila feat.Errori (Tiistaisin klo 19)

Raskasmetallityömiehet feat.Kaaoszine (Torstaisin klo 19)

Assassin’s Creed Shadows herättää henkiin poistetun Assassin’s Creed 3 -animaation Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Shadows herättää henkiin poistetun Assassin’s Creed 3 -animaation

Ubisoft on herättänyt henkiin viime näkemättömästä Assassin's Creed 3 -esittelyversiosta tutun eliminointianimaation tulevaa Japanissa sijoittuvaa Assassin's Creed Shadowsia varten.

Tämän yksityiskohdan havaitsi Reddit-käyttäjä BrunoHM, joka huomasi vastaavan liikkeen Shadows-pelin tuoreessa trailerissa verrattuna vuoden 2012 PAX East -messuilla esiteltyyn Assassin's Creed 3 -esittelyversioon. Animaatiossa hahmo hyppää vihollisen selkään, iskee tätä ja kierähtää sitten eteenpäin säilyttääkseen vauhtinsa.

Tätä Assassin's Creed 3 -animaatiota ei koskaan julkaistu yleisölle, vaan sitä näytettiin vain lehdistölle ja alan sisäpiirille PAX East -messuilla. YouTube-kanava Kuriatsu julkaisi kuitenkin videota, jossa nähtiin tämä animaatio.

Vaikka kyseessä ei teknisesti ole uudelleenkäytetty animaatio, koska sitä ei ollut lopullisessa Assassin's Creed 3 -pelissä, fanit ovat silti innoissaan nähdessään tämän poistetun liikkeen palaavan Assassin's Creed Shadowsiin, joka sijoittuu Japaniin.

Assassin's Creed Shadowsin pääosissa nähdään kaksi hahmoa: hiivittelevä shinobi Naoe ja historiallinen hahmo Yasuke, joka oli tosielämän afrikkalainen soturi japanilaisen sotaherran palveluksessa. Peli on määrä julkaista 12. marraskuuta 2024 erikoisversiot ostaneille, ja perusversio seuraa perässä 15. marraskuuta Peli saapuu , , Xbox Series ja alustoille.

Elden Ring -elokuva tai -sarja tulossa? – George R. R. Martin vihjaa adaptaatiosta Kommentit pois päältä artikkelissa Elden Ring -elokuva tai -sarja tulossa? – George R. R. Martin vihjaa adaptaatiosta

Elden Ring

-fanit, nyt on oikea ilon ja onnen päivä! Mahdollisuus elokuvaan tai TV-sarjaan huippusuositun pelin pohjalta kuumenee entisestään, sillä itse George R. R. Martin on heittänyt arvoituksellisen vihjeen asiasta.

Shadow of the Erdtree -lisäosan julkaisun jälkeen Martin sytytti spekulaatiot tuoreessa blogikirjoituksessaan.

Ai niin, ja ne huhut, joita olette saattaneet kuulla Elden Ringiin perustuvasta elokuvasta tai televisiosarjasta… Minulla ei ole mitään sanottavaa. Ei sanaakaan, ei, ei mitään, en tiedä mitään, ette koskaan kuulleet pihaustakaan minulta, mum mum mum. Mikä huhu?

George sanoi palkintovoittoja käsitellessään ovelasti Elden Ring -adaptaatiohuhuista.

Martin, joka tunnetaan eeppisistä fantasiateoksistaan kuten , tunnetaan Elden Ringin maailmanrakennuksesta. Vaikka FromSoftwaren Hidetaka Miyazaki tiimeineen herätti pelin henkiin, Martinin osallistuminen mahdolliseen adaptaatioon vaikuttaa todennäköiseltä.

Elden Ring -elokuvan tai -TV-sarjan idea on kiehtonut faneja jo jonkin aikaa. Miyazaki itse ilmaisi hiljattain olevansa avoin adaptaatiolle, mutta yhdellä keskeisellä edellytyksellä, siihen tarvittaisiin erittäin vahvaa kumppania.

En näe mitään syytä kieltäytyä Elden Ringin toisenlaisesta tulkinnasta tai adaptaatiosta, esimerkiksi elokuvasta. Mutta en usko, että minä itse tai omaamme tietotaitoa tai kykyä tuottaa jotain eri mediassa. Joten siinä kohtaa peliin astuisi erittäin vahva kumppani. Meidän pitäisi rakentaa paljon luottamusta ja yhteisymmärrystä siitä, mitä ikinä yritämmekin saavuttaa, mutta kiinnostusta on varmasti.

Miyazaki selitti Guardian-haastattelussa, jossa hän myönsi FromSoftwaren kokemuksen puuttumisen elokuvatuotannossa.

Sillävälin, Elden Ring jatkaa hallitsemista pelimaailmassa. Shadow of the Erdtree -lisäosa on ollut kaupallinen menestys, myyden huikeat viisi miljoonaa kappaletta vain kolmessa päivässä.

Vaikka yksityiskohtia on vielä vähän, Martinin vihje viittaa siihen, että Elden Ring -elokuva tai -sarja saattaa olla suunnitteilla. FromSoftwaren avoimuus yhteistyöhön vahvan kumppanin kanssa lisää entisestään uskoa asian toteutumiseen. Vain aika näyttää, tekeekö tämä kiehtova maailma hypyn valkokankaalle tai pienelle näytölle, mutta faneilla on syytä innostua.