Kesäkuumaa Radio Hiekassa: Vikasietotila feat. Errori tiistaisin klo 19 Kommentit pois päältä artikkelissa Kesäkuumaa Radio Hiekassa: Vikasietotila feat. Errori tiistaisin klo 19

Radio Hiekka on ilmoittanut jännittävistä lisäyksistä kesäohjelmistossaan. Suositun radiokanavan on ilmoitettu aloittavan uuden yhteistyön metallilehti Kaaoszinen ja pelilehti Errorin kanssa. Tämä uusi yhteistyö tuo kuuntelijoille upean lisän kanavan kesäohjelmistoon.

Kaaoszine ja Errori ovat tunnettuja ja arvostettuja julkaisuja omilla aloillaan. Metallilehti Kaaoszine on johtava metallimusiikkialan media, joka tarjoaa kattavia uutisia, haastatteluja ja arvosteluja raskaamman musiikin ystäville. Genressään nouseva pelilehti Errori puolestaan keskittyy pelien, viihteen- sekä teknologian maailmaan, tarjoten kattavia arvioita, uutisia ja vinkkejä kaikista kuumimmista peleistä ja pelaamiseen liittyvistä aiheista.

Kesän ajan kuuntelijat pääsevät nauttimaan Metallilehti Kaaoszinen ja Errorin uutisten lukemisesta suorana radiolähetyksenä viikoittain. Tämä tuo lisäväriä kesäpäiviin ja tarjoaa mahdollisuuden pysyä ajan tasalla metallimusiikin ja pelimaailman tapahtumista.

Radio Hiekka, Suomen monipuolisin radiokanava tekee kesästä kuumemman ja viilennyshetkestä villimmän. Yhteistyössä metallilehti Kaaoszinen kanssa kuulet kesän polttavimmat raskaan musiikin uutiset ja pelilehti Errori tarjoaa parhaat vinkit varjossa viihtymiseen. Kesä kaikilla, radio Hiekka Kalajoella ja Ylivieskassa sekä nettiradiossa ympäri Suomen.

Errorin uutisia kuulet tiistaisin klo 19 Radio Hiekan uutuusohjelmassaan ”Vikasietotila”. Nyt onkin hyvä hetki viritellä radio vastaanottamaan Radio Hiekan lähetyksiä. Radio Hiekka on kuunneltavissa Kalajoella taajuudella 98 MHZ ja Ylivieskassa taajuudella 95MHZ. Nettiradioon pääset käsiksi vaikkapa tämän linkin kautta.

Radio Hiekka on hyvien fiiliksien kesäradio, jota pääasiassa lähetetään kolmen kuukauden ajan analogisesti Kalajoen alueella. Kalajoelta löytyy yksi Suomen suosituimmista kesämatkakohteista, Kalajoen Hiekkasärkät. Analogikuuluvuus löytyy myös naapurikaupungista Ylivieskasta, ja nettiradio tavoittaa kuuntelijat ympäri maapallon. Radio Hiekassa kuullaan musiikkia laidasta laitaan, tuoreimmista hiteistä vanhoihin klassikkoihin. Ohjelmatarjonnassa paikallisuutta, yrityspodcasteja, lastenohjelmia, viikonlopun iltaviihdettä, sekä valtakunnallisia vieraita.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.