Kesäkuun PS Plus -pelit selvillä – luvassa God of War ja taistelua Kommentit pois päältä artikkelissa Kesäkuun PS Plus -pelit selvillä – luvassa God of War ja taistelua

God of War

Kuten jo monena aiempana kuukautena, myös kesäkuun -pelit vuotivat aiemmin tällä viikolla. Nyt pelit ovat varmistettu Sonyn toimesta ja luvassa on vuoden 2018 God of War, toimintapeli Naruto to Boruto: Shinobi Striker sekä taistelupeli Nickelodeon All-Star Brawl.

God of War

Vuoden 2018 God of War -pelissä Kratos joutuu totuttelemaan uusiin maisemiin Midgardissa yhdessä poikansa Atreuksen kanssa. Aiemmista peleistä poiketen peli ammentaa Skandinaavisesta mytologiasta Kreikkalaisen sijaan. Peli tulee olemaan saatavilla -konsoleille.

Naruto to Boruto: Shinobi Striker

Naruto to Boruto: Shinobi Striker on puolestaan vuonna 2018 ilmestynyt anime-aiheinen toimintapeli. Siinä neljä pelaajaa voivat yhdessä haastaa muita joukkueita. Peli tulee olemaan saatavilla PlayStation 4 -konsoleille.

Nickelodeon All-Star Brawl

Nickelodeon All-Star Brawl -pelissä puolestaan pelaajat pääsevät ottamaan mittaa toisistaan Nickelodeon -sarjoista tutuilla hahmoilla kuten Paavo Pesusieni ja Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat. Pelata voi joko yksin tai yhdessä neljän pelaajan kanssa. Peli tulee olemaan saatavilla ja 4 -konsoleille.

Pelit tulevat olemaan saatavilla kesäkuun 7. päivästä aina heinäkuun 5. päivään asti.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.