Kesäkuun PS Plus -pelit selvillä – luvassa God of War ja taistelua Kommentit pois päältä artikkelissa Kesäkuun PS Plus -pelit selvillä – luvassa God of War ja taistelua

God of War

Kuten jo monena aiempana kuukautena, myös kesäkuun PS Plus -pelit vuotivat aiemmin tällä viikolla. Nyt pelit ovat varmistettu Sonyn toimesta ja luvassa on vuoden 2018 God of War, toimintapeli Naruto to Boruto: Shinobi Striker sekä taistelupeli All-Star Brawl.

God of War

Vuoden 2018 God of War -pelissä Kratos joutuu totuttelemaan uusiin maisemiin Midgardissa yhdessä poikansa Atreuksen kanssa. Aiemmista peleistä poiketen peli ammentaa Skandinaavisesta mytologiasta Kreikkalaisen sijaan. Peli tulee olemaan saatavilla PlayStation 4 -konsoleille.

Naruto to Boruto: Shinobi Striker

Naruto to Boruto: Shinobi Striker on puolestaan vuonna 2018 ilmestynyt -aiheinen toimintapeli. Siinä neljä pelaajaa voivat yhdessä haastaa muita joukkueita. Peli tulee olemaan saatavilla PlayStation 4 -konsoleille.

All-Star Brawl

All-Star Brawl -pelissä puolestaan pelaajat pääsevät ottamaan mittaa toisistaan Nickelodeon -sarjoista tutuilla hahmoilla kuten Paavo Pesusieni ja Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat. Pelata voi joko yksin tai yhdessä neljän pelaajan kanssa. Peli tulee olemaan saatavilla PlayStation 5 ja 4 -konsoleille.

Pelit tulevat olemaan saatavilla kesäkuun 7. päivästä aina heinäkuun 5. päivään asti.

Kommentoi

Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo

Saints Row

Saints Row -pelisarjan rebootti ilmestyy elokuun 23. päivä ja nyt tulevasta pelistä on saatu uusi pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Tulevassa pelissä voit muokata lähes kaikkea aina pelihahmon hampaista syntymämerkkeihin sekä prosteettisista jaloista aina emojeihin joilla hahmojen sukupuolielimet peitetään. Pelissä voi muokata myös vahvasti aseita ja ajoneuvoja.

Alkuperäinen Saints Row peli ilmestyi vuonna 2006 ja se sai jatkoa kolmen pelin verran, joista viimeisin ilmestyi vuonna 2013. puolestaan sai uusinnon PS4, One ja PC -alustoille viime vuonna.

Saints Row ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4,  ja S sekä One -konsoleille, että :lle elokuun 23. päivä 2022.

Kommentoi

Rainbow Six Siege suurtapahtuma alkaa Berliinissä ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege suurtapahtuma alkaa Berliinissä ensi viikolla

Rainbow Six Siege

’s Rainbow Six Siege on yksi pelatuimpia ja seuratumpia kilpaurheilupelejä. Sen Major-peliturnauksissa kohtaavat lajin huiput ottaessaan toisistaan mittaa taktisissa, mutta nopeatempoisissa peliotteluissa. Tämän kesän Six Major -kisat pelataan Berliinissä 15.-21. elokuuta. Mukana on 16 parasta joukkuetta neljältä eri alueelta ympäri maailmaa. Mukana on myös suomalaisväriä, kun Juhani ”Kantoraketti” Toivonen pelaa turnauksessa Rogue-tiimissä.

Ensimmäisenä on vuorossa ryhmävaihe, joka kisataan 15.-17. elokuuta suljettujen ovien takana. Näistä otteluista kahdeksan parasta tiimiä jatkaa pudotuspeleihin, jotka pelataan yleisön edessä Berliinin sydämessä, kuuluisalla Theater am Potsdamer Platz -tapahtumapaikalla. Paikan päälle oleville faneille on otteluiden ohella tarjolla joukkuetapaamisia, demoalueita, oheistarvikemyyntiä ja paljon muuta. Kisatapahtumassa julkistetaan myös pelin seitsemännen pelivuoden kolmannen kauden uudistukset 21. elokuuta.

Six Berlin Major -turnaus alkaa 15. elokuuta kello 10.45 Suomen aikaa ja on katsottavissa suorana lähetyksenä täältä. Kattava joukkuelistaus ja tapahtumaohjeistus löytyvät täältä.

Rainbow Six Siege on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4,  Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle. Peli on saatavilla myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi