Kesän läkähdyttävimmät pelijulkaisut – näitä kuumia pelijulkaisuja kannattaa odottaa Kommentit pois päältä artikkelissa Kesän läkähdyttävimmät pelijulkaisut – näitä kuumia pelijulkaisuja kannattaa odottaa

Kesä on täällä ja sen mukana tuoreita pelielämyksiä! Tässä on katsaus joihinkin kesä- ja elokuussa julkaistaviin jännittävimpiin peleihin:

Elden Ring Shadow of the Erdtree (PC, PS4, PS5, XBO, XSX)

Julkaisu: 21. kesäkuu

Nauttikaa kesästä vielä kun voitte, sillä vuoden odotetuin lisäosa on kohta täällä! : Shadow of the Erdtree saapuu 21. kesäkuuta ja monien kesäviikot tulevat hikoiltua sisätiloissa uutta maailmaa tutkien ja uusia haasteita etsien.

Final Fantasy XIV: Dawntrail (PC, Mac, PS4, PS5, XSX)

Julkaisu: 2. heinäkuu

Auringonpaistetta ja seikkailuja Eorzeassa: FFXIV: Dawntrail kutsuu! Kesä on täällä ja sen mukana tuore seikkailu :ssä! Dawntrail-laajennus avaa ovet uusille jännittäville kokemuksille ja kutsuu niin vanhat kuin uudet sankarit Eorzean aurinkoisiin maisemiin.

Frostpunk 2 (PC)

Julkaisu: 25. heinäkuu

Tuntuuko kesä liian kuumalta? Siirry viileämmille seuduille :n parissa. Ankaria jäisiä olosuhteita vastaan taisteleva ihmiskunta tarvitsee apuasi ja sinun täytyy tehdä vaikeita päätöksiä, jotta he selviytyisivät seuraavaan aamunkoittoon.

Black Myth: Wukong (PC, PS5, XSX)

Julkaisu: 20. elokuu

on uusi toimintaroolipeli, jonka on kehittänyt Game Science. Peli tuo :lle ja konsoleille AAA-luokan grafiikkaa ja vauhdikasta taistelua, joka ammentaa inspiraatiota Kiinan mytologiasta. Pelaajat pääsevät heiluttamaan Wukongin ikonista taistelukeppiä ja muuntautumaan myyttisiksi olennoiksi taistellessa vihollisia vastaan, joihin kuuluu tietenkin myös lohikäärmeitä.

Star Wars Outlaws (PC, PS5, XSX)

Julkaisu: 30. elokuu

Unohda valomiekat ja jedit, tuo kesän lopulle konsoleille salakuljettajan elämää. Outlaws keskittyy enemmän jännittäviin ryöstöihin ja tutkimiseen kuin valomiekkailuihin. Tutki ikonisia maailmoja kuten kuumia Tatooinen hiekka dyynejä. Valitse pelityylisi: salakavala operaattori, räjähdysherkkä aseampuja tai rohkea lentäjä. Haarautuva dialogi muokkaa tarinaasi. Outlaws määrittelee Star Warsin uudelleen – oletko salakuljettaja vai palkkionmetsästäjä? Galaksi odottaa!

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä kaikista jännittävistä peleistä, jotka julkaistaan tänä kesänä ja elokuussa. Mitä peliä odotat eniten?

Assassin’s Creed Shadows herättää henkiin poistetun Assassin’s Creed 3 -animaation Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Shadows herättää henkiin poistetun Assassin’s Creed 3 -animaation

Ubisoft on herättänyt henkiin viime näkemättömästä Assassin's Creed 3 -esittelyversiosta tutun eliminointianimaation tulevaa Japanissa sijoittuvaa Assassin's Creed Shadowsia varten.

Tämän yksityiskohdan havaitsi Reddit-käyttäjä BrunoHM, joka huomasi vastaavan liikkeen Shadows-pelin tuoreessa trailerissa verrattuna vuoden 2012 PAX East -messuilla esiteltyyn Assassin's Creed 3 -esittelyversioon. Animaatiossa hahmo hyppää vihollisen selkään, iskee tätä ja kierähtää sitten eteenpäin säilyttääkseen vauhtinsa.

Tätä Assassin's Creed 3 -animaatiota ei koskaan julkaistu yleisölle, vaan sitä näytettiin vain lehdistölle ja alan sisäpiirille PAX East -messuilla. YouTube-kanava Kuriatsu julkaisi kuitenkin videota, jossa nähtiin tämä animaatio.

Vaikka kyseessä ei teknisesti ole uudelleenkäytetty animaatio, koska sitä ei ollut lopullisessa Assassin's Creed 3 -pelissä, fanit ovat silti innoissaan nähdessään tämän poistetun liikkeen palaavan Assassin's Creed Shadowsiin, joka sijoittuu Japaniin.

Assassin's Creed Shadowsin pääosissa nähdään kaksi hahmoa: hiivittelevä shinobi Naoe ja historiallinen hahmo Yasuke, joka oli tosielämän afrikkalainen soturi japanilaisen sotaherran palveluksessa. Peli on määrä julkaista 12. marraskuuta 2024 erikoisversiot ostaneille, ja perusversio seuraa perässä 15. marraskuuta Peli saapuu , , Xbox Series ja alustoille.

Elden Ring -elokuva tai -sarja tulossa? – George R. R. Martin vihjaa adaptaatiosta Kommentit pois päältä artikkelissa Elden Ring -elokuva tai -sarja tulossa? – George R. R. Martin vihjaa adaptaatiosta

Elden Ring

-fanit, nyt on oikea ilon ja onnen päivä! Mahdollisuus elokuvaan tai TV-sarjaan huippusuositun pelin pohjalta kuumenee entisestään, sillä itse George R. R. Martin on heittänyt arvoituksellisen vihjeen asiasta.

Shadow of the Erdtree -lisäosan julkaisun jälkeen Martin sytytti spekulaatiot tuoreessa blogikirjoituksessaan.

Ai niin, ja ne huhut, joita olette saattaneet kuulla Elden Ringiin perustuvasta elokuvasta tai televisiosarjasta… Minulla ei ole mitään sanottavaa. Ei sanaakaan, ei, ei mitään, en tiedä mitään, ette koskaan kuulleet pihaustakaan minulta, mum mum mum. Mikä huhu?

George sanoi palkintovoittoja käsitellessään ovelasti Elden Ring -adaptaatiohuhuista.

Martin, joka tunnetaan eeppisistä fantasiateoksistaan kuten , tunnetaan Elden Ringin maailmanrakennuksesta. Vaikka FromSoftwaren Hidetaka Miyazaki tiimeineen herätti pelin henkiin, Martinin osallistuminen mahdolliseen adaptaatioon vaikuttaa todennäköiseltä.

Elden Ring -elokuvan tai -TV-sarjan idea on kiehtonut faneja jo jonkin aikaa. Miyazaki itse ilmaisi hiljattain olevansa avoin adaptaatiolle, mutta yhdellä keskeisellä edellytyksellä, siihen tarvittaisiin erittäin vahvaa kumppania.

En näe mitään syytä kieltäytyä Elden Ringin toisenlaisesta tulkinnasta tai adaptaatiosta, esimerkiksi elokuvasta. Mutta en usko, että minä itse tai omaamme tietotaitoa tai kykyä tuottaa jotain eri mediassa. Joten siinä kohtaa peliin astuisi erittäin vahva kumppani. Meidän pitäisi rakentaa paljon luottamusta ja yhteisymmärrystä siitä, mitä ikinä yritämmekin saavuttaa, mutta kiinnostusta on varmasti.

Miyazaki selitti Guardian-haastattelussa, jossa hän myönsi FromSoftwaren kokemuksen puuttumisen elokuvatuotannossa.

Sillävälin, Elden Ring jatkaa hallitsemista pelimaailmassa. Shadow of the Erdtree -lisäosa on ollut kaupallinen menestys, myyden huikeat viisi miljoonaa kappaletta vain kolmessa päivässä.

Vaikka yksityiskohtia on vielä vähän, Martinin vihje viittaa siihen, että Elden Ring -elokuva tai -sarja saattaa olla suunnitteilla. FromSoftwaren avoimuus yhteistyöhön vahvan kumppanin kanssa lisää entisestään uskoa asian toteutumiseen. Vain aika näyttää, tekeekö tämä kiehtova maailma hypyn valkokankaalle tai pienelle näytölle, mutta faneilla on syytä innostua.