Keskiviikkoyönä Nintendo tiedottaa Direct-katsauksessaan tulevista peleistä – luvassa ainakin Super Smash Bros. Ultimatesta lisätietoa Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiviikkoyönä Nintendo tiedottaa Direct-katsauksessaan tulevista peleistä – luvassa ainakin Super Smash Bros. Ultimatesta lisätietoa

yllätti monet videopelifanit kun pelitalo tiedotti tänään Twitterissä pitävänsä keskiviikkona lähes tunnin mittaisen Nintendo Direct -uutislähetyksen.

Todennäköisesti koronapandemian takia Nintendo päätti muuttaa 2020 vuoden alussa Direct-uutislähetyksiensä formaattia lyhytkestoisiimpiiin minikatsauksiin. Tämän takia monet käyttäjät tiedotuksen kommenteissa ovat erittäin innoissaan, koska viimeisimmästä pidemmän formaatin Nintendo-striimistä on aikaa melkein puolitoista vuotta.

Nintendo kertoo tiedottavansa tänään keskiyöllä Suomen aikaa uutta tietoa Nintendo Switchille julkaistuista peleistä kuten . Yllä olevassa twiitissä mainitaan lähetyksessä puhuttavan myös tämän vuoden ensimmäisellä puoliskolla ilmestyvistä nimikkeistä.

Lähetystä pääsee katsomaan alle linkitetystä videosta.

Silmä tarkkana kesäkuun pelejä varten Kommentit pois päältä artikkelissa Silmä tarkkana kesäkuun pelejä varten

Kesäkuu tuo mukanaan useita odotettuja pelijulkaisuja, jotka tarjoavat viihdykettä pelaajille. Tulevat julkaisut kattavat monipuolisesti erilaisia genrejä ja tarjoavat jotain jokaiselle pelaajalle. Olipa kyseessä sitten räiskintä, roolipeli tai vaikkapa smurffailu, kesäkuu tarjoaa runsaasti uutta pelattavaa. Tässä lyhyt katsaus siihen mitä kesäkuu tuo tullessaan.

Destiny 2: The Final Shape
(PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Julkaisu: 4. kesäkuuta

Viimeinen Muoto häämöttää – painajaismainen todellisuuden kalkkiutuma, vääristynyt todellisuus Todistajan tahdon mukaan. Lähde vaaralliselle matkalle Travelerin sydämeen, kokoa Vanguard ja päätä Valon ja Pimeyden sota.

Life by You, Early Access (PC)

Julkaisu: 4. kesäkuuta

Avaa uusi luovien mahdollisuuksien maailma Life by Youssa – uudessa elämäsimulaattoripelissä, joka on sekä sinulle luotu ETTÄ sinun luomasi. Luomasi ihmishahmot, rakentamasi kaupungit ja kertomasi tarina ovat täysin hallinnassasi.

The Smurfs – Village Party
(PC, Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Julkaisu: 6. kesäkuuta

Suursmurffi on päättänyt järjestää poikkeuksellisen juhlan! Hän pyytää kaikkia smurffeja osallistumaan valmisteluihin, jotta juhlista tulisi unohtumattomat! Kierrä ympäri kylää ja kutsu kaikki maailmalle hajaantuneet smurffit tapahtumaan, mutta muista varoa Gargamel-velhoa, sillä hän on saanut vihiä juhlista ja tekee kaikkensa pilatakseen tunnelman…

Monster Hunter Stories (PC, Switch, PS4)

Julkaisu: 14. kesäkuuta

on Monster Hunter -maailmaa uusin ja jännittävin tavoin laajentava roolipeli. Siinä et metsästä hirviöitä vaan kasvatat niitä! Hirviöratsastajina tunnettuihin sankareihin keskittyvässä syvällisessä tarinassa elät hirviöiden keskuudessa ja muodostat elinikäisiä siteitä niihin.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin (PS4)

Julkaisu: 14. kesäkuuta

Uusi seikkailu odottaa sinua tässä vuoropohjaisen RPG-sarjan toisessa osassa, joka sijoittuu Monster Hunterin maailmaan! Ryhdy ratsastajaksi ja muodosta siteitä ystävällisten hirviöiden kanssa, jotka tunnetaan nimellä Monsties, taistellaksesi heidän rinnallaan osallistuessasi eeppiseen tarinaan.

Vampire Therapist (PC)

Julkaisu: 17. kesäkuuta

Ohjaa vampyyrit vuosisatojen tunnepatoutumien, vuosikymmenien harhaluulojen ja omituisen itseinhojen läpi todellisten kognitiivisten käyttäytymisterapiakonseptien avulla ja ryhdy vampyyriterapeutiksi! Jopa vampyyrit tarvitsevat olkapään itkeäkseen, kun niskan pureminen ei vain enää auta.

Still Wakes the Deep (PC, PS5, Xbox Series X/S)

Julkaisu: 18. kesäkuuta

On vuosi 1975. Skotlannin rannikon edustalla sijaitsevalla Beira D -öljynporauslautalla tapahtuu katastrofi. Pelasta miehistösi luhistuvan öljynporauslautan yliluonnollisilta kauheuksilta logiikan ja todellisuuden rajamailla.

Shin Megami Tensei V: Vengeance (PC, Switch, PS4, PS5, Xbox)

Julkaisu: 21. kesäkuuta

Aloita kriitikoiden ylistämän Shin Megami Tensei V:n lopullinen versio, jota on laajennettu massiivisesti upouudella tarinalla, joka sisältää uusia paikkoja, demoneita ja valintoja, jotka sanelevat koko olemassaolon kohtalon.

Elden Ring Shadow of the Erdtree DLC
(PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Julkaisu: 21. kesäkuuta

ELDEN RING on voittanut satoja palkintoja, kuten The Game Awardsin Game of the Yearin ja Golden Joystick Awardsin Ultimate Game of the Yearin. Se on laajaan ja synkkään fantasiamaailmaan sijoittuva eeppinen toimintaroolipeli. Tässä eeppisessä seikkailussa pelaajat voivat tutkia paikkoja vapaasti ja seikkailla omaan tahtiinsa.

The Shadow of the Erdtree -laajennus sisältää Varjon maahan sijoittuvan uuden ja mystisen tarinan, joka lisää peliin vaarallisia luolia sekä uusia vihollisia, aseita ja varusteita.

Luigi's Mansion 2 HD (Switch)

Julkaisu: 27. kesäkuuta

Liity heikkohermoisen sankarin Luigin kanssa pelottavalle seikkailulle Luigi's Mansion 2 HD:ssä  Switchille .

Tässä visuaalisesti tehostetussa seikkailussa vierailet aavemaisen Evershade Valleyn kylmissä paikoissa, jossa taivaalla roikkui äskettäin omalaatuinen Dark Moon. Aavetutkijan, professori E.Gaddin mukaan se rauhoitti laakson haamuja…eli yhteen yöhön asti, jolloin Dark Moon särkyi mystisesti!

Nyt paikka huutaa ja kuhisee häiritseviä haamuja! Voiko Luigi saada takaisin pimeän kuun kadonneet palaset ja palauttaa rauhan laaksoon?

Tchia (Switch)

Julkaisu: 27. kesäkuuta

Liity Tchian trooppiseen avoimen maailman seikkailuun, kun hän lähtee pelastamaan isäänsä julmalta tyrannilta, saariston hallitsijalta Meavoralta. Kiipeä, liu'u, ui ja purjehdi veneelläsi kauniiden saarten ympäri tutkiessasi fysiikkapohjaista hiekkalaatikkomaailmaa. Kohtaa Meavoran luomia kangassotilaita avoimissa kohtaamisissa, joissa luovuutesi antaa sinulle etulyöntiaseman. Ota hallintaasi kaikki löytämäsi eläimet tai esineet, hanki uusia ystäviä ja jammaile täysin pelattavalla Ukulelellasi.

SPYxANYA: Operation Memories (PC, Switch, PS4, PS5)

Julkaisu: 28. kesäkuuta

Anya Forgerin on luotava valokuvapäiväkirja! Kerää muistoja koulussa ja muissa jännittävissä paikoissa. Pelaa yli 15 suositun mangasarjan inspiroimaa minipeliä! Voitko auttaa Anyaa täyttämään valokuvapäiväkirjansa?

Tomb Raider Remastered keräilyversio on nyt ennakkotilattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Tomb Raider Remastered keräilyversio on nyt ennakkotilattavissa

Tomb Raider I-III Remaster

I-III -peleistä on tulossa fyysinen julkaisu Limited Run Gamesin kautta, ja ennakkotilaukset keräilyversiolle ovat nyt auki!

Keräilyversio sisältää pelitrilogian fyysiset kopiot SteelBook-koteloissa, erikoiskokoelman boksin, kolme Lara Croftin polygonista muotoiltua figuuria, julisteita, peli-ilmoituskortteja, soundtrackin, karttakirjan sekä kruununjalokivina kaksi Lara Croftin pistoolia valaistussa varjolaatikossa. Hintaa tällä kaikella on 199,99 dollaria, ja toimitukset arvioidaan alkavan vasta maaliskuussa 2025.

Tomb Raider I-III Remaster

Perinteisempi fyysinen julkaisu on myös ennakkotilattavissa Limited Run Gamesilta hintaan 29,99 dollaria. Tämä versio ei sisällä keräilyversion extramateriaaleja, mutta on edullisempi vaihtoehto niille, jotka haluavat vain pelata remasteroituja pelejä fyysisessä muodossa.

Tomb Raider ennakkotilaukset kummallekin versiolle on avattu Limited Run Gamesin verkkosivuilla.

Huomio: ennakkotilausmahdollisuus päättyy 23. kesäkuuta 2024 kello 23:59 Amerikan itärannan aikaa.

Lähde: NintendoLife