Keskusteluja ja kosmista tarinankerrontaa – Starfield -pelistä saatiin uusi esittelyvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Keskusteluja ja kosmista tarinankerrontaa – Starfield -pelistä saatiin uusi esittelyvideo

Starfield

Bethesdan kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu uusi esittelyvideo, jolla perehdytään pelaajien luomiin hahmoihin, pelissä nähtäviin seuralaisiin, dialogiin sekä pelin tarinaan.

Videolla aiemmin kerroituista aiheista keskustelevat pelin luoja Todd Howard, suunnittelujohtaja Emil Pagliarulo, tehtävien suunnittelija Will Shen sekä pääartisti Istvan Pely. Videolla nähdään myös hieman uutta pelimateriaalia.

Aiemmissa esittelyvideoissa on mm. avattu pelin laajuutta. Asutettua aluetta pelistä löytyy oman galaksimme ympäriltä noin 50 valovuoden päähän. Vuoropuheluista -pelissä tulee olemaan tuplasti enemmän kuin esimerkiksi Skyrimissä.

ilmestyy yksinoikeudella Series X ja S -konsoleille sekä :lle marraskuun 11. päivä 2022.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy tilassa 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi