Kevät saapui Trove -peliin Spring Fling -tapahtuman myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Kevät saapui Trove -peliin Spring Fling -tapahtuman myötä

Trove

Kevät on virallisesti alkanut vokselipohjaisessa MMO:ssa, Trovessa. Se voi tarkoittaa vain yhtä asiaa: Spring Fling on palannut. Tänä vuonna tapahtuma merkitsee Sir Dapper Duckington Esquire paluuta, kun hän tarjoaa Spring Flingereitä, mutta myös uusia palkintoja, uuden paketin, joka sisältää kaiken pelaajien tekemän sisällön, ja lisää Waspidereita.

Toukokuun 16. päivä asti trovialaiset voivat osallistua useisiin uusiin ja palaaviin aktiviteetteihin alkaen 8-vaiheisesta tehtäväketjusta, jossa mehiläisiä säästetään taalojen, eli loppupelin valuutan sekä uusien palkintojen, joihin kuuluu kaksi uutta lemmikkieläintä, kaksi uutta ratsua ja uusi banneri.

Spring Fling -tapahtuma ei olisi mitään ilman kevätkimppuja. Näitä monikäyttöisiä kukkakimppuja voi ostaa Sir Dapper Duckingtonilta, ja niitä voi käyttää ympäri vuoden poikimaan kukkia heittopaikoilla (nyt lisävärejä) sekä poikimaan Bee Buddy -liittolaisen keskiaikaisilla ylängöillä ja Permafrost-alueilla.

Jos pommien heittely on enemmän trovialaisten tyyliä, he ovat varmasti iloisia kuullessaan, että Bomber Royale on alkanut myös uudella kaudella. Pelaajat voivat pommittaa kavereitaan neljällä uudella kartalla käyttäen viimeisintä pommiteknologiaa kolmen uuden powerupin muodossa. Uusi jonotusjärjestelmä ja mahdollisuus yksityisiin otteluihin täydentävät tätä räjähtävää parannusta.

Trove on saatavilla 5, PlayStation 4, ja S, sekä Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

beyond a steel sky

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia seikkailupelejä kuten Beyond a Steel Sky, sekä Unawoved.

Paketti maksaa yhteensä 19,60 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Beyond a Steel
  • Alfred Hitchcock –
  • Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases
  • Dreamfall Chapters
  • Quern – Undying Thoughts
  • The Almost Gone

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 12. päivä asti.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta NBA 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä NBA 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

ilmestyy syyskuun 9. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle Steamin kautta.

Kommentoi