Kiefer Sutherland tähdittää uutta Rabbit Hole vakoojatrillerisarjaa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Kiefer Sutherland tähdittää uutta Rabbit Hole vakoojatrillerisarjaa – katso traileri

Rabbit Hole

Kiefer Sutherlandin tähdittämä ja tuottama kahdeksan jakson vakoojatrilleri on katsottavissa SkyShowtimella 31. maaliskuuta alkaen. Voit katsoa sarjan trailerin alta.

Rabbit Hole -sarjassa mikään ei ole sitä, miltä näyttää. Vaikutusvaltaiset tahot, jotka pystyvät vaikuttamaan kansakuntiin ja ohjailemaan niitä, lavastavat yritysvakoilun mestari John Weirin (Kiefer Sutherland) syylliseksi murhaan.

Sutherlandin lisäksi Rabbit Hole -sarjassa nähdään dynaaminen näyttelijäkaarti, johon kuuluvat Charles Dance (Game of Thrones) tohtori Ben Wilsonin roolissa, Golding (Empire) Hailey Wintonina, Enid Graham (Mare of Easttown) Josephine ”Jo” Madina, Jason Butler Harner (Ozark) Valencena, Walt Klink (Arctic Circle) harjoittelijana ja Rob Yang (Succession) Edward Hommina.

Sutherland kuuluu itse Rabbit Holen vastaaviin tuottajiin, joita ovat myös käsikirjoittaja-ohjaajat John Requa ja Glenn Ficarra (This Is Us, WeCrashed), Charlie Gogolak (The Sinner, WeCrashed), Suzan Bymel (Designated Survivor) ja Hunt Baldwin (Longmire, The Closer).

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta seuraavissa laitteissa ja sovelluksissa: iOS, tvOS, Android, Android TV, Chromecast, TV, Samsung, sekä verkkosivustolla. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 €.

SkyShowtime on saatavana myös seuraavien kumppaneiden kautta: Ruutu.

Rabbit Hole -sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa on katsottavissa SkyShowtimella 31. maaliskuuta alkaen.

Kommentoi

SkyShowtime vahvistaa lanseerauspäivän musikaalisarjalle Grease: Rise of the Pink Ladies Kommentit pois päältä artikkelissa SkyShowtime vahvistaa lanseerauspäivän musikaalisarjalle Grease: Rise of the Pink Ladies

Marisa Davilan ja Cheyenne Isabelin tähdittämä, kymmenen jakson mittainen kausi on striimattavissa yksinoikeudella SkyShowtimessa 7. huhtikuuta alkaen, ja saatavilla on aluksi kaksi jaksoa.

SkyShowtime vahvisti tänään lanseerauspäivän uutuussarjalle Grease: Rise of the Pink Ladies. Paramount Television Studiosin tuottama uusi musikaalisarja saapuu SkyShowtimelle perjantaina 7. huhtikuuta, ja 10 jakson mittaisen kauden uusia jaksoja tulee striimattavaksi joka perjantai.

Musikaalisarjan tapahtumat sijoittuvat vuoteen 1954, neljä vuotta ennen alkuperäisen Greasen tapahtumia, ja ennen kuin rock ’n’ roll oli kuningas ja T-Birds koulun kovin jengi. Neljä kyllästynyttä hylkiötä uskaltautuu pitämään hauskaa omilla ehdoillaan ja synnyttää moraalipaniikin, joka muuttaa Rydell High Schoolin ikiajoiksi.

Sarjassa nähdään Marisa Davila (Jane), Cheyenne Isabel Wells (Olivia), Ari Notartomaso (Cynthia), Tricia Fukuhara (Nancy), Shanel Bailey (Hazel), Madison Thompson (Susan), Johnathan Nieves (Richie), Jason Schmidt (Buddy), Maxwell Whittington-Cooper (Wally) sekä Jackie Hoffman (apulaisrehtori McGee).

Sarjan käsikirjoittajana, vastaavana tuottajana, showrunnerina ja ohjaajana toimii Annabel Oakes (Atypical, Transparent). Temple Hillin Marty Bowen ja Wyck Godfrey ovat vastaavia tuottajia, samoin Adam Fishbach. Alethea Jones (Made For Love, Dollface, Evil) ohjasi pilotin sekä kaksi muuta jaksoa ja on yksi vastaavista tuottajista.

PICTURESTARTin Erik Feig ja Samie Kim Falvey ovat vastaavia tuottajia ja tuottajana on Grace Gilroy. Koreografiasta vastaa Jamal Sims, joka oli myös ohjaajana, ja musiikista vastaa Grammy-ehdokkaana ollut vastaava musiikkituottaja Justin Trante.

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja -laitteissa, :ssä, Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla www.skyshowtime.com. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 €.

Kommentoi

Downton Abbey: A New Era katsottavissa SkyShowtimessa ilmaiseksi 15.3. alkaen Kommentit pois päältä artikkelissa Downton Abbey: A New Era katsottavissa SkyShowtimessa ilmaiseksi 15.3. alkaen

Vuoden 2022 Downton Abbey: Uusi aikakausi -elokuva on katsottavissa -suoratoistopalvelussa keskiviikkona 15.3. Elokuva sisältyy palvelun kuukausitilaukseen eikä vaadi erillistä vuokrausta. Menestyssarjan koko alkuperäinen näyttelijäkaarti palaa rooleihinsa, ja joukkoon liittyvät Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye, Dominic West ja Jonathan Zaccaï. Sarjan ja vuonna 2019 julkaistun Downton Abbey -elokuvan tarinaa jatkavassa elokuvassa Crawleyn perhe lähtee matkalle Etelä-Ranskaan selvittämään mysteeriä, joka liittyy vanhan kreivittären perimään huvilaan.


Sarjan faneilta erittäin positiivisia arvioita saaneen elokuvan on käsikirjoittanut alkuperäissarjan luoja Julian Fellowes ja ohjannut Simon Curtis.

-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta iOS-, tvOS- ja -laitteissa, Android TV:ssä, Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla www..com. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 €. SkyShowtime on saatavana myös seuraavien kumppaneiden kautta: Allente, Ruutu ja Telia.

Kommentoi