Kiinnostaako pelinkehitys? Unity Learn Premium on nyt ilmainen kolmeksi kuukaudeksi Kommentit pois päältä artikkelissa Kiinnostaako pelinkehitys? Unity Learn Premium on nyt ilmainen kolmeksi kuukaudeksi

Unity kantaa oman kortensa kekoon koronaviruksen vuoksi kotona oleville antamalla opetussivustonsa Premium-jäsenyyden (norm. n. 15€/kk) kolmeksi kuukaudeksi ilmaiseksi. Englantia osaaville pelialasta sekä itseopiskelusta kiinnostuneille on sivustolla tarjota kattava valikoima kursseja, projekteja ja tutoriaaleja niin 2D-, 3D- kuin VR -pelienkin suunnitteluun unohtamatta rahanarvoisia mahdollisuuksia mobiilipelien kehittämisen maailmassa. Koodipuolelta löytyy laajasti opetusmateriaalia C# -ohjelmointikielestä. Opetusta on sekä tekstimuodossa että videona, ajoittain jopa livenä streamattuna suoraan kotikoneelle.

Monialustainen tukee pelien kehittämistä kaikille nykykonsoleille, :lle, Androidille, Windowsille ja monelle muulle. Varsinkin helppokäyttöisyytensä vuoksi pelimoottori on täydellinen alalla aloittaville ja harrastelijoille. Unitya käyttäen on kehitetty mm. Ori and the Will of the Wisps, Beat Saber, Hollow Knight, Subnautica, Cuphead, Pokémon Go sekä tietenkin Untitled Goose Game. -pelimoottorin käyttö on ilmaista.

Seuraavaa maailmaa mullistavaa peliä siis rakentelemaan ja alaa vaihtamaan osoitteeseen learn.unity.com.

Kommentoi

Pokémon GO -kehittäjältä tulossa NBA -aiheinen peli Kommentit pois päältä artikkelissa Pokémon GO -kehittäjältä tulossa NBA -aiheinen peli

NBA All World

Pokémon GO -kehittäjä on ilmoittanut julkaisevansa koripalloaiheisen NBA All World -pelin mobiililaitteille.

Kehittäjän mukaan pelissä yhdistyvät NBA elämäntyyli sekä oikean maailman metaversumi. Peli toimii kuitenkin kuin kehittäjän muutkin tekeleet. Kartta täyttyy kiinnostavista kohteista ja voit esimerkiksi täyttää pelihahmosi kestävyyttä läheisessä ostoskeskuksessa tai hankkia uudet kengät läheisestä urheilukaupasta.

Pelissä voi luonnollisesti myös pelata muita pelaajia vastaan koripalloa. Tämä vastaa Pokémon GO -pelin saliominaisuutta. Pelissä voi myös kerätä oikean maailman NBA -pelaajia.

on tulossa ja iOS -laitteille.

Kommentoi

Beat Saber VR-peli täyttää 4 vuotta – ilmaisia kappaleita tarjolla Kommentit pois päältä artikkelissa Beat Saber VR-peli täyttää 4 vuotta – ilmaisia kappaleita tarjolla

Beat Saber

Suosittu VR-rytmipeli täyttää neljä vuotta ja peliin saadaan sen kunniaksi kaksi uutta kappaletta.

Kappaleet eivät ole täysin uusia vaan uudelleenmiksauksia aiemmista kappaleista. Niistä on vastannut Camellia ja Toki. Samalla kappaleisiin on saatu visuaalisia päivityksiä, sekä aiemmin julkaistuja uusia pelimekaniikkoja.

on saatavilla ja Humble Bundle -palveluista, sekä Quest -alustalle ja :lle.

Kommentoi