Kilpa-ajopeli GRID 2 ladattavissa ilmaiseksi Humble Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Kilpa-ajopeli GRID 2 ladattavissa ilmaiseksi Humble Storesta

Codemastersin vuonna 2013 alunperin ilmestynyt kilpa-ajopeli on tullut ladattavaksi ilmaiseksi Humble Storen kautta. Peli ja sen kaksi karttapakettia ovat ladattavissa vielä kahden päivän ajan.

Voit ladata pelin täältä.

Kommentoi

Project CARS -pelisarja ei tule saamaan jatkoa Kommentit pois päältä artikkelissa Project CARS -pelisarja ei tule saamaan jatkoa

Project CARS 3

on kertonut lopettavansa Project CARS -ajopelisarjan. Pelin parissa työskennelleet Slightly Mad Studiosin tiimit siirtyvät muiden pelien pariin.

Project CARS -pelisarja päätyi :lle vuonna 2021 kun se osti pelistudion :n nenän edestä.

Ensimmäinen Project CARS -peli ilmestyi vuonna 2015 ja sai jatkoa Project 2 -pelin myötä vuonna 2017. Nämä kaksi ensimmäistä peliä poistuivat pelikauppojen listoilta aiemmin tänä vuonna umpeentuneiden auto- ja ratalisenssien myötä.

Pelisarjan viimeisin osa ilmestyi vuonna 2020, mutta ei onnistunut saavuttamaan aiempien pelien suosiota. Project ei myöskään sovi enää :n ajopelien portfolioon. EA:lla on mm. Need For Speed, ja F1 -pelisarjat.

Kommentoi

GRID Legends -ajopeli sai uuden kestävyyspelitilan Kommentit pois päältä artikkelissa GRID Legends -ajopeli sai uuden kestävyyspelitilan

GRID Legends

EAn ja Codemastersin GRID Legends -ajopeli on saanut uuden kestävyyspelitilan, jossa pelaajat pääsevät koettelemaan taitojaan useiden ajoluokkien kera. Voit katsoa Enduring Spirit -pelitilan trailerin alta.

Uuden pelitilan lisäksi peliin on saatu uutena ratana legendaarinen Fuji Speedway -kilparata. Mukana on myös neljä uutta autoa: Mazda Autozam AZ-1 Mazdaspeed, Bentley Continental GT3, Bentley Speed 8 sekä BMW V12 LMR.

on saatavilla 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle Origin ja Steam -palveluiden kautta. Enduring Spirit -lisäosan voi ostaa erikseen ja sen saa ilmaiseksi osana pelin Deluxe Edition -versiota.

Kommentoi