Kilpapelaamiseen tarkoitetut Logitech G PRO X -pelikuulokkeet saivat langattomat versiot Kommentit pois päältä artikkelissa Kilpapelaamiseen tarkoitetut Logitech G PRO X -pelikuulokkeet saivat langattomat versiot

Logitech G Pro X Wireless

Maailman johtavimpiin oheislaitteiden valmistajiin kuuluva on julkistanut uudet ammattitason langattomat pelikuulokkeet.

Langattomissa Logitech G PRO X Wireless LIGHTSPEED -pelikuulokkeissa hyödynnetään Blue VO!CE -mikrofonitekniikkaa ja viiveettömän tiedonsiirron takaavaa langatonta LIGHTSPEED-teknologiaa. Kokonaisuus on kruunattu miellyttävällä pääpannalla ja tyylikkäällä muotoilulla. Lopputuloksena on peliammattilaisten vaatimuksiin vastaavat langattomat pelikuulokkeet.

”Rakastan PRO X -pelikuulokkeitani, mutta samalla toivoin, että ne olisivat langattomat”, kommentoi TSM-tiimin League of Legends -peliveteraani Soren “Bjergsen” Bjerg. ”Nyt tämä toive on vihdoin toteutunut”.

Palkittuihin PRO X -pelikuulokkeisiin perustuva muotoilu, laadukkaat materiaalit ja huipputason tekniikka on säilytetty lähes ennallaan. Keskeisenä erona aiempaan malliin on kehittynyt 2,4 gigahertsin langaton LIGHTSPEED-lähetystekniikka, mikä takaa huippunopean tiedonsiirron vastaanottimen ja kuulokkeiden välillä. Akunkestoa kuulokkeilla on täydellä latauksella yli 20 tuntia ja käyttöetäisyys on yli 12 metriä.

”Logitech G PRO X Wireless LIGHTSPEED on tärkeä lisäys PRO-mallistoomme”, kommentoi Logitech G PRO -tuotepäällikkö Chris Pate. “Uudet pelikuulokkeet tarjoavat peliammattilaisille ja kilpapelaajille langatonta ääniviestintää, hyvää suorituskykyä ja miellyttävän käyttökokemuksen ilman häiritseviä johtoja.”

Logitech G Pro X Wireless

Kuulokemikrofoni hyödyntää korkeatasoista Blue VO!CE -ääniohjelmistoa, joka takaa äärimmäisen selkeän puheäänen. 50 millimetrin PRO-G -kuuloke-elementit toistavat puheääntä, peliääniä ja musiikkia äärimmäisen selkeästi ja kirkkaasti. Tämä tekee verkko- ja kilpapelaamisessa keskeisestä kommunikaatiosta miellyttävää.

Uuden sukupolven DTS 7.1 -tilaäänitekniikka auttaa kuulijaa hahmottamaan ympäristönsä ääniä entistä tarkemmin. Se osaltaan parantaa pelimaailman tapahtumiin reagoimista. Kevytrakenteisten kuulokkeiden pehmusteissa käytetään muistivaahtoa, joten kuulokkeiden käyttö ei rasita päätä tai korvia edes pitkissä pelisessioissa.

Hinta ja saatavuus

Logitech G PRO X Wireless LIGHTSPEED -pelikuulokkeet tulevat myyntiin elokuussa 199 euron suositushintaan.

Kommentoi

Logitech G tuo League of Legends -pelistä tunnetun K/DA-virtuaalibändin pelituotteet Suomeen Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech G tuo League of Legends -pelistä tunnetun K/DA-virtuaalibändin pelituotteet Suomeen

Logitech x League of Legends

Kansainvälinen virtuaalinen tyttöbändi K/DA on tullut tunnetuksi League of Legends -pelin yhteydessä ja saavuttanut valtavan suosion pelin miljoonayleisön kautta. Bändin jäsenet koostuvatkin LoL-lyhenteellä tunnetun pelin ja sen maailman sankarihahmojen vaihtoehtoisista versioista. Yhtyeen jäsenet Akali, Ahri, Evelynn, Seraphine ja Kai’Sa ovat kaikki vahvasti mukana G -pelituotteissa, jotka on tyylitelty K/DA-teeman mukaisesti valkoisen, sinisen ja mustan sävyin.

Logitech x League of Legends

K/DA-pelituotevalikoima koostuu tulppakuulokkeista, kuppikuulokkeista, näppäimistöstä, kahdesta eri hiirestä ja hiirimatosta. Näin jokainen pelaaja voi koota yhdistelmästä itselleen sopivan oheislaitekokonaisuuden yhdenmukaisella tyylillä. Myös jokainen K/DA-hahmo on mukana oman yksilöllisen tuotteensa kanssa. Valovoimainen Akali tulee esiin kuppikuulokkeissa, kun taas vikkelä Ahri korostuu tulppakuulokkeiden keveydessä. Tummansävyinen Kai’Sa on langattoman hiiren pari sähäkkyydessään. Evelynn puolestaan edustaa monipuolista ja langallista pelihiirtä. Ryhmän uusin tulokas Seraphine koristaa hiirimaton pakettia ja itse hiirimatossa ovat esillä kaikki K/DA-ryhmän jäsenet. Koko ryhmän voima on vahvasti läsnä myös pelinäppäimistössä.

Siinä missä muut K/DA-tuoteperheen oheislaitteet ovat entuudestaan tuttuja, kokonaan uutena tuotteena mukana on Logitech G333 -tulppakuulokkeet. Ne ovat lajinsa ensimmäiset pelaamiseen suunnitellut tulppakuulokkeet, jotka soveltuvat sekä pc-pelaamiseen että älypuhelimen tai muun mobiililaitteen kanssa mukana kulkeviksi kuulokkeiksi. Alumiinirunkoisissa kuulokkeissa on erilliset elementit ylä- ja keskiäänille sekä matalille taajuuksille eli bassotoistolle. Näin äänet erottuvat selkeästi ja kirkkaasti myös pelatessa. Litteä kaapeli ei mene helpolla solmuun taskussa ja johdossa oleva mikrofoni soveltuu kaikenlaiseen puhekommunikointiin. Kuulokkeissa on 3,5 millimetrin stereokuulokeliitäntä, jonka lisäksi mukana tulee usb-c-sovitin, jolla kuulokkeet saa liitettyä myös älypuhelimeen, tietokoneeseen ja pelikonsoleihin.

Logitech G Pro KDA Keyboard
Logitech G Pro KDA -näppäimistö

PC-pelaamisen keskiössä on mekaaninen Logitech G PRO K/DA -pelinäppäimistö, jossa on verraton painallusvaste, huipputason näppäinkytkimet ja monipuolisesti muokattavat ominaisuudet. Lyhyen painallusmatkan ansiosta komennot menevät nopeasti perille pelissä kuin pelissä. Näppäimistön kumppaniksi sopii joko johdollinen Logitech G502 HERO K/DA- tai langaton Logitech G305 K/DA LIGHTSPEED -pelihiiri. Siinä missä Logitech G502 HERO K/DA tarjoaa oikeakätiselle pelaajalle enemmän ergonomisuutta ja useamman painikkeen, on langaton Logitech G305 K/DA LIGHTSPEED neutraalilla muotoilullaan sopiva myös vasenkätisille pelaajille. Hiiren pariksi sopii jättikokoinen, tyylikkäällä K/DA-kuvioinnilla viimeistelty Logitech G840 K/DA -hiirimatto, joka viimeistelee uskottavan pelipöydän.

Logitech G733 KDA
Logitech G733 KDA -kuulokkeet

Koska äänikommunikaatio ja selkeä äänenlaatu ovat tärkeitä myös League of Legendsin kaltaisissa moninpeleissä, korkeatasoiset Logitech G733 K/DA LIGHTSPEED -pelikuulokkeet ovat oivallinen valinta LoL-pelaajalle. Langattomuutensa ansiosta nämä kuulokkeet on helppo pitää päässä vaikka tietokoneelta joutuisikin poistumaan kesken pelin tai otteluiden välissä. Monipuoliset ääni- ja puheominaisuudet sekä pehmeä pantarakenne tekevät käytöstä miellyttävää.

Kaikki Logitech G K/DA -tuoteperheen oheislaitteet on virallisesti lisensoitu ja tehty yhteistyössä pelijulkaisija Riot Gamesin kanssa. Ne tekevät kunniaa K/DA-peliyhtyeelle sekä huippusuositulle League of Legends -moninpelille, jota pidetään yhtenä maailman suosituimpana ja pelatuimpana kilpapelinä. Kahdesta vastakkain taistelevasta pelitiimistä koostuva strateginen taistelupeli on suosittu etenkin nuorten ja nuorten aikuisten keskuudessa. Päivittäin sitä pelaa yhtäaikaisesti jopa kahdeksan miljoonaa pelaajaa ympäri maailmaa.

Hinta ja saatavuus

Logitech G K/DA -pelituotteet ovat nyt saatavana 49,95 – 149 euron hintaan.

Kommentoi

ASTROn uudet A20 -pelikuulokkeet soveltuvat uuden sukupolven langattomaan pelaamiseen Kommentit pois päältä artikkelissa ASTROn uudet A20 -pelikuulokkeet soveltuvat uuden sukupolven langattomaan pelaamiseen

ASTRO A20

Oheislaitteiden valmistaja Logitechin omistama ASTRO Gaming tuo pelaajille huippuluokan äänentoistoa ja käytettävyyttä langattomilla ASTRO A20 -pelikuulokkeillaan.

Toisen sukupolven ASTRO A20 -pelikuulokkeet sopivat sekä uuden ja aiemman sukupolven pelikonsoleille että tietokoneille. Ne tarjoavat langatonta hifitason äänentoistoa ja suorituskykyä niin pelikäyttöön kuin muuhunkin viihteeseen. Äärimmäisen mukavat ja tyylikkäät pelikuulokkeet huolehtivat äänentoistosta jopa 15 metrin etäisyydellä 2,4 gigahertsin langattoman teknologian ansiosta.

Kuulokkeiden mukana tulee usb-vastaanotin, jolla kuulokkeet voidaan helposti parittaa sekä PlayStation- ja Xbox-pelikonsolien että tietokoneen kanssa. ASTRO A20 on yhteensopiva sekä uuden sukupolven PlayStation 5- ja Xbox Series X sekä S -pelikonsolien että aiempien PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsolien kanssa. Usb-vastaanottimia on saatavana myös erikseen, minkä ansiosta yksittäisiä kuulokkeita voidaan helposti käyttää useamman pelilaitteen kanssa.

Kuulokkeet on suunniteltu mukavuus ja käyttäjäystävällisyys mielessä. Pelisessiot voivat helposti venähtää jopa tuntikausien mittaisiksi ja kuulokkeiden pitää tuntua miellyttäviltä käyttää alusta loppuun asti. Kestävät ja monipuolisesti säädettävät ASTRO A20 -kuulokkeet tuntuvatkin kevyeltä käyttää, eivätkä ne rasita käyttäjäänsä edes pitkissä sessioissa.

ASTRO A20 Xbox
Kuulokkeista on saatavilla erikseen omat versiot Playstation ja Xbox -konsoleille.

Myös äänentoiston laatu ja äänen erottelukyky ovat kuulokkeissa etusijalla. ASTRO Audio V2 -tekniikka takaa luonnollisen ja yksityiskohtaisen äänentoiston matalista korkeisiin taajuuksiin. Äänentoisto on kirkas, selkeä ja särötön. Korkeat, matalat ja keskitaajuudet erottuvat tarkasti äänenlähteestä riippumatta. ASTRO A20 -pelikuulokkeissa on myös kolme esimääritettyä taajuuskorjainasetusta. Näistä ASTRO-asetus korostaa peleissä kaivattuja alataajuuksia, kun taas PRO-tila soveltuu paremmin striimaukseen ja ammattipelaamiseen tasapainoisen äänentoistonsa ansiosta. Luonnollisempaan ja neutraaliin äänentoistoon tehty STUDIO-tila sopii erinomaisesti elokuville ja musiikille.

Kuulokkeiden laadukas mikrofoni sopii monipuoliseen kommunikointiin erinomaisesti ja mykistyy automaattisesti pystyasentoon käännettäessä.

Kuulokkeissa on tehokas akku, josta riittää virtaa täydellä latauksella jopa 15 tunnin yhtäjaksoiseen käyttöön. Lataus tapahtuu helposti mukana tulevalla usb-c-johdolla.

Hinta ja saatavuus

Langattomat ASTRO A20 -pelikuulokkeet tulevat myyntiin välittömästi 119 euron hintaan.

Kommentoi