Kingdom Come: Deliverance -peli muuntuu elokuvaksi tai sarjaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Kingdom Come: Deliverance -peli muuntuu elokuvaksi tai sarjaksi

Kingdom Come: Deliverance

Suosittu keskiaikaan sijoittuva roolipeli on saaamassa näytellyn version, joko elokuvan tai sarjan muodossa. Aiheesta kertoi ensimmäisen Variety -sivusto.

Projektin taustalla on entinen tuottaja Erik Barmack ja tämän . Samainen pulju nappasi hiljattain oikeudet myös Yakuza -elokuvaan. Barmackin lisäksi tulevan tuotoksen tulee tuottamaan myös pelin kehittäneen toimitusjohtaja Martin Frývaldský. Parhaillaan tuotokselle etsitään käsikirjottajia ja ohjaajaa.

Peli sijoittuu vuoteen 1403 ja siinä päähahmo sepän poika Henry selviää kylänsä hävitykseltä ja lähtee kostoretkelle. Yhteensä peliä on myyty yli 3 miljoonaa kappaletta.

Kingdom Come: Deliverance ilmestyi alunperin 2018 ja se on saatavilla ja -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi

Europa Universalis II ladattavissa ilmaiseksi GOGista Kommentit pois päältä artikkelissa Europa Universalis II ladattavissa ilmaiseksi GOGista

Europa Universalis II

Suurstrategiapeli Europa Universalis II on nyt ladattavissa ilmaiseksi GOG -kauppapaikalta.

Vuonna 2001 ilmestyneessä pelissä tehtävänäsi on päästä hallitsemaan maailmaa synkältä keskiajalta vuodesta 1419 aina Napoleonin aikakaudelle 1820 vuoteen.

Voit hallita maan sisäisiä ja ulkoisia poliittisia suhteita, uskontoja, sekä lähettää tutkimusmatkailijoita löytämään uutta maailmaa. Voi lähettää kaapparilaivat merille, palkkamurhaajat puolustamaan maatasi sekä lähetyssaarnaajat levittämään uskontoasi.

Europa Universalis II on ladattavissa ilmaiseksi GOG -kauppapaikalta :lle aina lokakuun 24. päivään asti.

Kommentoi

Uusi Xbox -sovellus mahdollistaa etäpelaamisen mobiililaitteilla Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Xbox -sovellus mahdollistaa etäpelaamisen mobiililaitteilla

Xbox Remote Play

Microsoft on päivittänyt Xbox -sovelluksen, joka mahdollistaa pelien etäpelaamisen Android ja iOS -laitteilla. Uuden sovelluksen myötä myös käyttöliittymä päivittyy elokuussa ilmoitettuun kuosiin.

Xbox Remote Play toimii Sonyn vastaavaan tapaan eli voit pelata -konsolin pelejä mobiililaitteellasi langattoman verkkoyhteyden avulla. Microsoft xCloud -pilvipelipalvusta se poikkeaa siinä määrin, että pelaajan täytyy omistaa -konsoli.

Pelien etäpelaamisen lisäksi uudella sovelluksella voi asentaa uuden konsolin sekä jonottaa pelejä lataukseen. Voit myös katsoa sekä jakaa pelivideoita ja kuvankaappauksia. Sovellus mahdollistaa myös chattailyn kavereiden kanssa.

Päivitetty sovellus on saatavilla Androidille Play Storen kautta ja iOS:lle App Storen kautta.

Kommentoi