Kingdom Hearts -pelit saapuvat Nintendo Switch -konsolille Kommentit pois päältä artikkelissa Kingdom Hearts -pelit saapuvat Nintendo Switch -konsolille

Kingdom Hearts III

Kolme Hearts -pelisarjan osaa on saapumassa Nintendo Switch -konsolille. Pelit ovat striimattavia pilviversioita, joten niitä ei tarvitse asentaa konsolille.

Tulossa ovat Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX, sekä Hearts III -pelit.

Square Enixin kehittämissä peleissä Disneyn ja Squre Enixin universumit yhdistyvät. Niissä nähdään hahmoja molempien maailmoista.

Pelien julkaisuajankohta on toistaiseksi vielä pimennossa, mutta se paljastetaan piakkoin.

Kommentoi

HyperX on julkaissut aloitteleville striimaajille suunnatun tuotepaketin Kommentit pois päältä artikkelissa HyperX on julkaissut aloitteleville striimaajille suunnatun tuotepaketin

HyperX Streamer Starter Pack

:n omistama pelioheislaitteesiin keskittynyt on julkaissut erityisesti aloitteleville striimaajille suunnatun HyperX Streamer Starter Pack -tuotepaketin. Pakettiin kuuluu HyperX SoloCast USB -mikrofoni sekä Cloud Core -headsetti.

SoloCast

SoloCastin mikrofoni on kardioidi mallia, eli se taltioi parhaiten suoraan edestä tulevat äänet. Mikrofonissa on myös painike mykistykselle, sekä jalusta, jonka avulla mikrofonin saa asetettua haluamaansa asentoon.

Cloud Core

Cloud Core -kuulokkeet puolestaan tukee DTS Headphone:X1 Spatial Audio -ominaisuutta, joka emuloi samaa tilakokemusta minkä saa aikaan useamman kaiuttimen järjestelmällä. Kuulokkeissa on myös alumiininen rakenne sekä keinonahkaiset pehmusteet. Kuulokkeet ovat yhteensopivia kaikkien konsolien sekä :n kanssa.

etsii aina uusia tapoja tarjota hämmästyttävä käyttäjäkokemus. Olemme ylpeitä voidessamme esitellä striimauspaketin striimereille, jotka etsivät kätevää tapaa aloittaa sisällön luominen. Striimaajaksi tuleminen ei ole koskaan ollut helpompaa, ja HyperX SoloCast -mikrofoni ja Cloud Core -kuulokemikrofoni ovat loistava yhdistelmä päästä alkuun.”

liiketoimintapäällikkö Bianca Walter, EMEA

Streamer Starter Pack on parhaillaan saatavilla Euroopassa 139,99 euron hintaan.

Kommentoi

Viidakkoselviytymispeli Green Hell saa VR-version Kommentit pois päältä artikkelissa Viidakkoselviytymispeli Green Hell saa VR-version

Green Hell VR

Green Hell -viidakkoselviytymispeli on saamassa VR-version Steam VR ja Oculus -laitteille ensi vuoden puolella.

Äärimmäiseen realismiin pyrkivässä pelissä pääset selviytymään Amazonin sademetsässä tekemällä tulta, kalastamalla sekä kokkaamaalla. Rakenna jousi tai kirves, etsi parantavia kasveja sekä hyödynnä paikallisten heimojen tietoutta.

Peli ilmestyi alunperin vuonna 2018 PC:lle Steamin Early Accessin kautta. Sen lopullinen versio ilmestyi vuonna 2019 ja Nintendo Switch -konsolille peli saapui vuonna 2020. Peli on saatavilla myös Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille.

Green Hell VR ilmestyy Steam VR ja Oculus -laitteille ensi vuoden puolella.

Kommentoi