Kingdom Hearts -pelit saapuvat Nintendo Switch -konsolille Kommentit pois päältä artikkelissa Kingdom Hearts -pelit saapuvat Nintendo Switch -konsolille

Kingdom Hearts III

Kolme Kingdom Hearts -pelisarjan osaa on saapumassa Nintendo Switch -konsolille. Pelit ovat striimattavia pilviversioita, joten niitä ei tarvitse asentaa konsolille.

Tulossa ovat HD 1.5 + 2.5 ReMIX, Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue sekä Kingdom Hearts III -pelit.

Square Enixin kehittämissä peleissä Disneyn ja Squre Enixin universumit yhdistyvät. Niissä nähdään hahmoja molempien maailmoista.

Pelien julkaisuajankohta on toistaiseksi vielä pimennossa, mutta se paljastetaan piakkoin.

Kommentoi

Dragons: Legends of the Nine Realms ilmestyy syyskuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Dragons: Legends of the Nine Realms ilmestyy syyskuun lopulla

Dragons: Legends of the Nine Realms

DreamWorksin ja Outright Gamesin koko perheelle soveltuva lohikäärmepeli ilmestyy :lle ja konsoleille syyskuun 23. päivä. Voit katsoa pelin uuden trailerin alta.

Videolla nähdään pelin kaikki neljä lohikäärmettä sekä niitä vastaan asettuvia vihollisia. Videolla nähdään myös itse pelimaailmaa.

Toimintaa ja seikkailua yhdistelevässä pelissä pelaajat pääsevät tutkimaan Realms of the Hidden Worldin maailmaa ja sen eri kohteita kuten Dark Valley sekä King’s Realm.

Pelissä Thunder, Plowhorn, Feathers, Wu ja Wei käyttävät erilaisia voimiaan kuten jäätä ja höyryä voittaakseen viholliset kuten Fault Ripperin.

Peli perustuu DreamWorksin alkuperäiseen Dragons: The Nine Realms animaatiosarjaan.

ilmestyy syyskuun 23. päivä 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One, sekä Nintendo konsoleille sekä :lle, että Google Stadia -pelipalvelussa.

Kommentoi

FIFA 23 ilmestyy syyskuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 ilmestyy syyskuun lopulla

FIFA 23

Sports on julkaisemassa FIFA 23 -jalkapallopeliä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi esittelyvideo, joka pureutuu ottelukokemuksen muutoksiin. Voit katsoa trailerin alta.

Realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. FIFA Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä FIFA 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen.

Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että PC:lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi