Kirsten Dunstin On Becoming a God in Central Florida alkaa – Ensimmäisen jakson tähtenä Alexander Skarsgård Kommentit pois päältä artikkelissa Kirsten Dunstin On Becoming a God in Central Florida alkaa – Ensimmäisen jakson tähtenä Alexander Skarsgård

On Becoming a God in Central Florida

Emmy- ja Golden Globe -voittaja Kirsten Dunstin 10-osainen minisarja On Becoming a God in Central Florida saa Suomen ensi-iltansa Paramount+ -suoratoistopalvelussa sunnuntaina marraskuun 1. päivä. Tumma komedia kertoo Dunstin esittämästä matalapalkkaisesta Krystal Stubbsista, joka jahtaa amerikkalaista unelmaa 90-luvun alun Floridassa.

Sarja kertoo Krystal Stubbsista, orlandolaisen vesipuiston matalapalkkaisesta työntekijästä. Dunstin esittämä Stubbs juonittelee tiensä ylöspäin miljardien dollarien kulttimaisessa Founders American Merchandise -pyramidihuijauksessa, joka on ajanut hänen perheensä perikatoon. Paremmasta elämästä haaveilevan naisen toimet alkavat lopulta vaikuttaa kaikkiin hänen läheisiinsä.

Nokkelan, 90-luvun floridalaista ajankuvaa tarjoavan satiirin kaksi ensimmäistä jaksoa ovat katsottavissa Paramount+-palvelussa sunnuntaina 1. marraskuuta, minkä jälkeen sarjasta julkaistaan uusi jakso kerran viikossa. Dunstin lisäksi sarjaa tähdittävät Théodore Pellerin (Genesis), Beth Ditto (Nocturnal Animals), Mel Rodriguez (The Last Man on Earth) ja Ted Levine (The of the Lambs). Sarjan ensimmäisen jakson vierailevana tähtenä nähdään ruotsalainen Alexander Skarsgård Travis Stubbin roolissa.

Kehuttu On Becoming a God in Central Florida nousi Yhdysvalloissa keskusteluihin aiemmin tänä vuonna, kun Emmy-palkintoraati määritti sarjan yli 30 minuutin kestonsa vuoksi draamakategoriaan komediakategorian sijaan. Dunstia oli pidetty yhtenä vahvimpana ehdokkaana komediasarjan parhaan naisnäyttelijän Emmy-palkinnon saajaksi. Tähti oli kuitenkin ehdolla Golden Globe – ja Critics’ Choice Television Awards -palkintoihin Krystal Stubbsin roolistaan. Sarjan luojat Robert Funke ja Matt Lutsky olivat puolestaan ehdolla Writers Guild of American palkintogaalassa parhaasta käsikirjoituksesta. Sarjan tuottajien joukosta löytyvät muun muassa George Clooney ja Grant Heslov.

”Verkostomarkkinointi verrattavissa kultteihin”

Käsikirjoituksesta välittömästi innostunut Kirsten Dunst ei tiennyt sarjan aiheena olevista pyramidihuijauksista paljoakaan ennen projektin aloittamista.

– Tällainen verkostomarkkinointi ei ollut minulle juurikaan tuttua, mutta olen sen sijaan perehtynyt kultteihin ja sen sellaiseen. Mielestäni tämä on hyvin verrattavissa niihin, sarjan tähti kertoo.

Sarjan kuvauksiin mahtui monia värikkäitä vaiheita. Mukana ollut vauva toi omat haasteensa, mutta vastikään itse lapsen saanut Dunst sopeutui hyvin väsyneen äidin rooliin.

– Krystalissa on paljon kiihkoa, jota en aina saa ilmaista hahmoissa. Olin juuri saanut lapsen, ja tunsin paljon asioita, joita halusin päästää ulos. Laitoin rooliin kaiken, mitä minulla oli sisälläni, ja olin emotionaalisesti niin haavoittuva kuin mahdollista. Olin todella väsynyt ja teimme pitkiä päiviä, joten muutin sen muotoon, jossa hahmoni oli väsynyt ja teki paljon töitä.

Tähti oli myös joutua kohtaamaan kuvauksissa pahimman pelkonsa.

– Jaksossa 2 minun piti tanssia käärmeen kanssa. Vihaan käärmeitä. Sanoin tekijöille, että teidän on hankittava kuminen käärme, tästä ei tule yhtään mitään. Ohjaaja sanoi siihen, ettei voi kuvata minua pitelemässä kumista käärmettä, ei tästä tule yhtään mitään. Sitten päädyimmekin ideaan, jossa tanssin kahden minuun kiinnitetyn nuken kanssa. Se oli lopulta yksi hauskimmista asioista, joita olen koskaan tehnyt, Dunst kuvailee.

Paramount+ on tällä hetkellä Suomessa saatavilla :n ja -palvelun kautta, ja uudelleenlanseerauksen myötä palvelusta tulee saataville myös suoraan kuluttajille suunnattu, erikseen tilattava sovellus.

Kommentoi

Murhamysteerillä maustettu perhedraama – Jeff Danielsin ja Maura Tierneyn tähdittämä American Rust ilmestyy syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Murhamysteerillä maustettu perhedraama – Jeff Danielsin ja Maura Tierneyn tähdittämä American Rust ilmestyy syyskuussa

American Rust

Yhdeksänosaisessa Showtimen draamasarjassa Beltin kaupunkia ravisuttavat murhauutiset asettavat poliisipäällikön vaikean valinnan eteen. Kerran viikossa maanantaisin ilmestyvässä sarjassa tasapainoillaan perheen, rakkauden ja oikeuden välillä.

Sarjaa tähdittävät muun muassa The Newsroomista tuttu Emmy-voittaja Jeff Daniels ja suositussa draamasarjassa The Affairissa näytellyt Emmy-ehdokas Maura Tierney. Showtimen ja Boat Rocker Studiosin yhteistyössä toteuttaman sarjan päätuottajina toimivat sarjan päähenkilöä näyttelevä Daniels yhdessä alan palkintoehdokkuuksia saavuttaneen käsikirjoittajan Dan Futtermanin kanssa.

Jeff Daniels nähdään Del Harrisin roolissa.

Philipp Meyersin romaaniin perustuva American on samanaikaisesti sekä ajaton tarina synkän menneisyyden varjoista ja paremman tulevaisuuden toivosta, mutta myös koukuttava kuvaus perhedraamasta. Pennsylvaniassa sijaitsevan Rust Beltin kaupungin mutkikas poliisipäällikkö Del Harris (Daniels) joutuu päättämään perheen ja oikeuden väliltä suojellakseen rakastamansa naisen (Tierney) poikaa, kun kaupungissa leviävät uutiset murhasta.

Sarjan näyttelijäkaartiin lukeutuvat myös The ’s Gambit -sarjasta tuttu Bill Camp, West Side Storysta tuttu David Alvarez, Colonysta tuttu Alex Neustaedter sekä Supernaturalin Mark Pellegrino, The Residentin Rob Yang ja lyhytelokuvassa Is Decidedly So näytellyt Julia Mayorga.

Danielsin ja Futtermanin lisäksi tuottajina toimivat Michael De Luca (Escape at Dannemora), Adam Rapp (The Looming Tower), Paul Martino ( Game), Katie O’Connell Marsh (Narcos, Hannibal) ja Elisa Ellis. Uusi jakso julkaistaan joka maanantai Paramount+ -suoratoistopalvelussa 13. syyskuuta alkaen.

Kommentoi

Paramount+ -suoratoistopalvelu yhdistyy SkyShowtime -palveluksi ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Paramount+ -suoratoistopalvelu yhdistyy SkyShowtime -palveluksi ensi vuonna

SkyShowtime

Uusi suoratoistopalvelu SkyShowtime sisältää premium- ja alkuperäissisältöä mm. seuraavilta tuottajilta: Sky, NBCUniversal, Universal Pictures, Peacock, Paramount+, SHOWTIME, Pictures sekä Nickelodeon. SkyShowtime julkaistaan vuonna yli 20 Euroopan maassa, mukaan lukien Pohjoismaissa, Alankomaissa, Espanjassa, Portugalissa sekä osassa Keski- ja Itä-Euroopan maista. Paramount+-palvelu jatkaa Pohjoismaissa täysin investoinnein ja muuttuu SkyShowtimeksi vuonna 2022.

Comcast Corporation ja ViacomCBS lanseeraavat yhteistyössä uuden suoratoistopalvelun yli 20 Euroopan maassa tavoittaen 90 miljoonaa kotitaloutta. SkyShowtime tuo yhteen vuosikymmenten kokemuksen suorasta kuluttajamyynnistä ja paljon maailmanluokan viihdettä, elokuvia ja alkuperäissarjoja NBCUniversalin, Skyn ja ViacomCBS:n brändeiltä. Näihin kuuluvat muun muassa SHOWTIME, Nickelodeon, Pictures, Paramount+ Originals, Studios, NBCUniversal, Universal Pictures ja Peacock. Uuden palvelun valtava tarjonta kattaa kaikki tyylilajit ja yleisöt, mukaan lukien käsikirjoitetun draaman, lapset ja perheet, tunnetut franchise-nimikkeet, ensi-iltaelokuvat, paikalliset tuotannot, dokumentit ja paljon muuta.

Palvelu aloittaa toimintansa vuonna viranomaishyväksynnän jälkeen. Se tulee Suomen lisäksi saataville yli 20 maassa, mukaan lukien Alankomaissa, Albaniassa, Andorrassa, Bosnia-Hertsegovinassa, Bulgariassa, Espanjassa, Kosovossa, Kroatiassa, Montenegrossa, Norjassa, Pohjois-Makedoniassa, Portugalissa, Puolassa, Romaniassa, Ruotsissa, Serbiassa, Slovakiassa, Sloveniassa, Tanskassa, Tsekissä ja Unkarissa.

Pohjoismaissa hyvin menestynyt Paramount+-suoratoistopalvelu viihdyttää jatkossakin yleisöä huippusisällöillä: syksyllä palvelussa nähdään muun muassa American Rustin ja Dexter: New Bloodin ensi-illat, Yellowstonen 4. tuotantokausi sekä paljon muita uutuuksia. Vuonna Paramount+:n koko tarjonta siirtyy SkyShowtimeen.

Yli 10 000 tuntia huippuviihdettä

SkyShowtime-palvelu tulee tarjoamaan yli 10 000 tuntia huipputekijöiden viihdettä ja rakastetuimpia sisältöjä kaikkialta maailmasta. Palvelussa nähdään kuukausittaisia ensiesityksiä, uutuuselokuvia ja tv-ensi-iltoja, katsojien rakastamia klassikoita sekä viihdettä lapsille ja perheille.

”SkyShowtimen lanseerauksen myötä meillä on ainutlaatuinen tilaisuus hyödyntää globaalia sisältökoneistoamme erittäin laajan ja nopeasti kasvavan suoratoistopalvelun tarjoamiseen”, sanoo ViacomCBS Networks Internationalin toimitusjohtaja Raffaele Annecchino.

”Jatkona tuoreelle Paramount+:n ja Skyn kumppanuudelle Iso-Britanniassa, Italiassa ja Saksassa, SkyShowtime on hieno mahdollisuus vauhdittaa markkina-asemamme kasvua ja rakentaa johtava rooli Euroopan suoratoistomarkkinoilla”, Annecchino jatkaa.

”Uusi SkyShowtime-palvelu yhdistää parhaat palat Yhdysvaltojen ja Euroopan markkinoilta ja palvelee ikonisilla brändeillä ja maailmanluokan viihteellä miljoonia kuluttajia yli 20 maassa. Jatkona tuoreelle levityssopimukselle, joka toi Peacockin sisällöt saataville Skyn kautta, tämä yhteistyö tarjoaa innovatiivisen lähestymistavan sisältöjen nopeaan skaalaamiseen ja kaupallistamiseen ympäri Eurooppaa. SkyShowtime yhdistää NBCUniversalin, Skyn ja ViacomCBS:n parhaat ohjelmasisällöt Peacockin alustateknologiaan tarjoten todella houkuttelevan kokonaisuuden ja tunnettuja brändejä koko perheelle”, kommentoi -konsernin toimitusjohtaja Dana Strong.

Kumppanuus rakennetaan yhteisyritykseksi, jossa ViacomCBS ja Comcast ovat mukana yhtä suurella investoinnilla ja määräysvallalla. Lisätietoja SkyShowtimen tarjonnasta, mukaan lukien kuukausitilauksen hinta, julkistetaan myöhemmin.

Kommentoi