Kissaetsivä Blacksad aloitti tutkimuksensa tänään Kommentit pois päältä artikkelissa Kissaetsivä Blacksad aloitti tutkimuksensa tänään

Blacksad: Under the Skin

Finlandin jakelema ja Microïdsin julkaisema Blacksad: Under the Skin -seikkailupeli on julkaistu tänään. Peli on myynnissä rajoitetun painoksen versiona sekä 4- ja One -pelikonsoleille että PC:lle. Lisäksi konsoleille on myynnissä erillinen keräilijänversio.

Juan Diaz Canalesin ja Juanjo Guarnidon -sarjakuviin perustuva Blacksad: Under the Skin -seikkailupeli henkii mustavalkoisten yksityisetsiväelokuvien tunnelmaa. Pelin keskiössä on tarinan päähenkilö, kissan vaivihkaista olemusta henkivä yksityisetsivä John Blacksad. Koska kyse on film noir -henkisestä rikostarinasta, Blacksadin rinnalla nähdään joukko epäilyttäviä hahmoja ja näiden kohtaloita.

Tunnetun nyrkkeilykerhon omistaja Joe Dunn löytyy kuolleena. Nousevalla nyrkkeilytähdellä, Bobby Yalella, on samanaikaisesti edessään elämänsä kenties merkittävin ottelu. Yale kuitenkin katoaa salaperäisesti kesken kaiken. Edesmenneen Joen tytär Sonia Dunn ottaa salin ja sen velat kontolleen. Osana vyyhtiä hän palkkaa Blacksadin selvittämään Yalen katoamista.

-sarjakuvien tyylikkäät ja persoonalliset eläinperäiset hahmot luovat peliin ainutlaatuisen ja kiehtovan tunnelman. Nämä yhdistetään 1950-lukulaiseen amerikkalaiseen yksityisetsivätarinaan, josta syntyy väkivahva pelipaketti. Sarjakuvista tutut hahmot heräävät eloon vaikuttavalla tavalla. Samalla pelaajalla on mahdollisuus vaikuttaa tarinan kehittymiseen ja eri hahmojen välisiin suhteisiin omilla valinnoillaan.

Tänään julkaistujen 4-, One- ja PC -versioiden lisäksi peli julkaistaan myös Nintendo Switch -pelikonsolille sekä rajoitetun painoksen versiona että keräilijänversiona 28. marraskuuta.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi