Kissaetsivä Blacksad esittelee tunnelmallista rikosseikkailua uudella pelivideolla Kommentit pois päältä artikkelissa Kissaetsivä Blacksad esittelee tunnelmallista rikosseikkailua uudella pelivideolla

Blacksad: Under the Skin

Tummasävyisiin ja tunnelmaltaan ainutlaatuisiin sarjakuviin perustuva Blacksad: Under the Skin -seikkailupeli esittäytyy pelaajalle uuden esittelyvideon verran. 25-minuuttinen pelivideo esittelee pelin mekaniikkoja, eri hahmoja ja dialogin monivalintajärjestelmää.

Samalla julkistettiin pelin uusi julkaisupäivä sekä pelin rajoitetulle painokselle ( One, 4 ja PC) että pelin keräilijänversiolle ( ja 4), jotka tulevat myyntiin 14. marraskuuta 2019. Switch -pelikonsolin rajoitetun painoksen versio ja keräilijänversio julkaistaan 28. marraskuuta 2019.

Blacksad: Under the Skin -seikkailupeli perustuu Juan Diaz Canalesin ja Juanjo Guarnidon Blacksad-sarjakuviin. Niissä persoonalliset eläinperäiset hahmot luovat peliin omaperäisen ja kiehtovan tunnelman, joka sijoittuu 1950-lukulaiseen amerikkalaiseen maailmaan. Pelin keskiössä on kiehtova yksityisetsivätarina, joka vie pelaajan mukanaan syvälle rikoksen maailmaan.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi