Klassikkopeli RuneScape saapuu kännyköihin – Android versio jo kokeiltavissa Pohjoismaissa Kommentit pois päältä artikkelissa Klassikkopeli RuneScape saapuu kännyköihin – Android versio jo kokeiltavissa Pohjoismaissa

Jagexin kehittämä Old School saapuu mobiililaitteille – pelin versio on jo ladattavissa Pohjoismaissa.

Peli on aiemmin ollut saatavilla vain suljetussa beta-muodossa ja Kanadassa vain jäsenille.

RuneScape on alunperin vuonna 2001 julkaistu selainpohjainen fantasia MMORPG-peli. Vuonna 2013 pelistä eriytettiin Old School RuneScape niminen versio, joka perustui vuoden 2007 versioon. Peli on vahvasti yhteisövetoinen ja siihen julkaistaan jatkuvasti lisää sisältöä.

Pelin voi ladata Google Play -palvelusta.

Kommentoi

Crash Bandicoot saapuu mobiililaitteille ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Crash Bandicoot saapuu mobiililaitteille ensi vuonna

Crash Bandicoot: On The Run!

Crash Bandicoot on saamassa uuden kännyköille oman versionsa kun Crash Bandicoot: On The Run! saapuu ensi vuoden puolella.

Mobiilipelientekijä Kingin kehittämä peli on nimensä mukaan runner -tyyppinen, mutta siihen on yhdistelty myös tukikohdan kehittelyä ja rakentamista.

Pelissä Crash juoksee itsekseen ja sinun täytyy ainoastaan ohjata tämän suuntaa. Vastaansa Crash saa tuttuja vihollisia kuten Neo Cortex, Nina sekä Fake Crash. Myös tasot ovat pelisarjan faneille tuttua kauraa.

Yksinpelin lisäksi peliä voi pelata myös kavereiden kanssa kilpaillen kuka läpäisee kentät parhaiten.

Crash Bandicoot: On The Run! ilmestyy keväällä 2021 ja iOS -laitteille.

Kommentoi

Magic: The Gathering Arena -mobiiliversio myöhästyy ensi vuodelle Kommentit pois päältä artikkelissa Magic: The Gathering Arena -mobiiliversio myöhästyy ensi vuodelle

Magic: The Gathering Arena

Ilmaispelattavan Magic: The Gathering Arena -mobiiliversion julkaisua on viivästetty ensi vuoden alkuun. Pelin piti alunperin ilmestyä loppuvuodesta 2020.

Pelin julkaisija Hasbron toimitusjohtaja Brian Goldner on kertonut yrityksen viimeisimmässä tuloskatsauksessa syyksi halun viimeistellä peliversion loppuun saakka.

Alunperin vuonna 2018 ilmestynyt Magic: The Gathering Arena on parhaillaan saatavilla PC:lle ja OSX:lle. Peli ilmestyy iOS ja -alustoille ensi vuoden puolella.

Kommentoi