Klassikkopeli RuneScape saapuu kännyköihin – Android versio jo kokeiltavissa Pohjoismaissa Kommentit pois päältä artikkelissa Klassikkopeli RuneScape saapuu kännyköihin – Android versio jo kokeiltavissa Pohjoismaissa

Jagexin kehittämä Old School saapuu mobiililaitteille – pelin versio on jo ladattavissa Pohjoismaissa.

Peli on aiemmin ollut saatavilla vain suljetussa beta-muodossa ja Kanadassa vain jäsenille.

RuneScape on alunperin vuonna 2001 julkaistu selainpohjainen fantasia MMORPG-peli. Vuonna 2013 pelistä eriytettiin Old School RuneScape niminen versio, joka perustui vuoden 2007 versioon. Peli on vahvasti yhteisövetoinen ja siihen julkaistaan jatkuvasti lisää sisältöä.

Pelin voi ladata Google Play -palvelusta.

Muumi-aiheinen peli saapuu ensi vuonna PC:lle ja Switchille Kommentit pois päältä artikkelissa Muumi-aiheinen peli saapuu ensi vuonna PC:lle ja Switchille

Snufkin: Melody of Moominvalley

Norjalainen -studio ja ruotsalainen julkaisija ovat julkaisemassa Muumi-aiheista -seikkailupeliä :lle, Nintendo -konsolille sekä ja -puhelimille.

Peli on musiikillinen seikkailu Tove Janssonin luomassa lumoavassa Muumi-maailmassa. Pelissä Muumi auttaa Muumilaakson asukkaita palauttamaan laakson harmonian. Moominlaaksoon on ilmestynyt sarja kauhistuttavia puistoja, jotka häiritsevät maisemaa ja sen harmonista luontoa.

Pelaajana sinun täytyy auttaa Muumia palauttamaan luonto ja asukkaiden koti, samalla kun yrität estää pahan puistonpitäjän suunnitelmat. Pelissä on yli 50 tuttua hahmoa ja olentoa. Pelin musiikki on tehty yhteistyössä maineikkaan artisti Sigur Rósin kanssa.

Snufkin: Melody of Moominvalley julkaistaan PC:lle ja Nintendo Switchille vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä. Android- ja iOS-versiot julkaistaan myöhemmin. Pelin julkaisu on mahdollista lisätä toivelistalle Steamissa.

[Steam item=”1808680″]

Suomalaisen Ubisoft RedLynxin uusi mobiilipeli Gwen’s Getaway ilmestyi – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Suomalaisen Ubisoft RedLynxin uusi mobiilipeli Gwen’s Getaway ilmestyi – katso traileri

Gwen's Getaway

Kotimainen pelinkehittäjä on yhdessä julkaisija Ubisoftin kanssa julkaissut uuden ilmaisen mobiilipelin nimeltään Gwen's Getaway. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Gwen's Getaway on nyt pelattavissa ilmaiseksi - ja -mobiilialustoilla Suomen lisäksi Intiassa, Filippiineillä ja Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa. Rajatun testijulkaisun ensimmäisen viikon jälkeen peli laajenee myös muihin maihin.

Gwen's Getaway kutsuu pelaajansa seikkailulle loma-asuntojen remontoinnin ja niin sanottujen match-3-minipelien pariin tarinan päähahmojen Gwenin ja Reinan kanssa. Kun pelaajat ratkaisevat tarinan varrelle rakennettuja pelejä, pääsevät he remontoimaan ja sisustamaan rustiikkisia mökkejä uuteen uskoon oman makunsa mukaan. Tasoja on heti alkuun yli 600. Uutta sisältöä, kuten tasoja ratkaistavaksi ja alueita tutkittavaksi, tullaan lisäämään peliin joka kuukausi.

”Olemme iloisia, kun pääsemme tänään julkistamaan Gwen's Getawayn rajatusti Suomessa. Peli ilmentää erinomaisesti visiotamme tuoda yhä monipuolisempia pelikokemuksia yhä laajemman yleisön saataville, ja on hienoa nähdä sen pääsevän pelaajiemme käsiin.”

kertoo RedLynxin toimitusjohtaja Celine Pasula

”Tiimimme on laittanut peliin rutkasti aikaa, vaivaa ja intohimoa luodakseen ainutlaatuisen pelikokemuksen. Emme malta odottaa pääsevämme kuulemaan, mitä pelaajamme ovat tästä kokemuksesta mieltä. Palaute tulee olemaan erittäin arvokasta valmistautuessamme pelin seuraaviin vaiheisiin.”

sanoo pelin tuottaja Jon Kauppinen

Gwen's Getaway sopii lyhyeen ja antoisaan pelihetkeen tarjoamalla hauskanpitoa ilman paineita. Se palkitsee ja stimuloi ajatuksia rennon huolettomasti. Peli sopii erityisesti varttuneemmille, jotka eivät ehkä kutsu itseään pelaajiksi, mutta silti pelaavat säännöllisesti pulmapelejä älypuhelimella tai tavallisella tietokoneella.

Helsingissä toimivan Ubisoft RedLynx -pelistudion lisäksi pelinkehitystä on tukenut Ubisoft Abu Dhabi.

Gwen's Getaway on nyt saatavilla ilmaiseksi edellä mainittujen maiden App Store- ja Google Play -kauppapaikoista. Pelin ikäraja on 4+.