Klassikkosarja The Twilight Zone palaa uusin jaksoin – pääosassa Jordan Peele Kommentit pois päältä artikkelissa Klassikkosarja The Twilight Zone palaa uusin jaksoin – pääosassa Jordan Peele

The Twilight Zone

Vanhasta klassikkosarjasta nähdään kaksi uutta tuotantokautta + -suoratoistopalvelussa 25. maaliskuuta alkaen. Sarjan kertojana kuullaan näyttelijä ja elokuvantekijä Jordan Peele (BlacKkKlansman, Us, Get out). Jännitystä, kauhua, fantasiaa ja scifiä yhdistelevässä sarjassa tutkitaan taikauskon ja tieteen välistä maailmaa, ja jokaisessa jaksossa päästään seuraamaan uutta aihetta ja tarinaa.

Alkuperäinen The Twilight Zone sai ensi-iltansa CBS-kanavalla 2. lokakuuta 1959. Genrejä yhdistellyt sarja vei katsojat mielen matkalle kohti uusia ulottuvuuksia. Sarjan uudessa, modernissa versiossa tutkitaan tarkkanäköisesti ihmisen tilaa ja aikamme kulttuuria, ja Jordan Peele tuo alkuperäisversiolle uskollisesti tarinankerronnan taikaa nyt uudelle yleisölle.

Jordan Peele tunnetaan parhaiten työstään komedian ja kauhun parissa. Peele toimii kertojaroolin lisäksi myös sarjan tuottajana yhdessä Simon Kindbergin (X-Men, Sherlock Holmes) ja Marco Ramirezin (Orange Is the New Black, Daredevil) kanssa. Peele on ollut ehdolla useiden alan palkintojen saajaksi, ja vuonna 2017 hän pääsi vuosittaiseen Time 100 -listaukseen yhtenä maailman vaikutusvaltaisimmista henkilöistä.

Sarjan ensimmäisellä kaudella mukana ovat muun muassa Ike Barinholtz (Blockers, Bad Neighbours), Taissa Farmiga (American Horror Story, The Nun), James Frain (Star Trek: Discovery, The Tudors), Adam Scott (Stepbrothers, Parks and Recreation) ja Greg Kinnear (You Got Mail, Little Miss Sunshine, Misbehaviour).

Toisella kaudella sarjassa nähdään muun muassa Morena Baccarin (Deadpool, Homeland, Gotham), Gillian Jacobs (Love, Come Play, Ibiza), Colman Domingo (Fear the Walking Dead, Euphoria) ja Billy Porter (American Horror Story, Like a Boss).

Kaikki sarjan jaksot ovat saatavilla Paramount+ -palvelussa 25. maaliskuuta alkaen.

Kommentoi

Flatbush Misdemeanors -komediasarja saapuu Paramount+ -palveluun kesäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Flatbush Misdemeanors -komediasarja saapuu Paramount+ -palveluun kesäkuussa

Flatbush Misdemeanors

Showtimen uusi Brooklyniin sijoittuva komediasarja Flatbush Misdemeanors saa ensi-iltansa 1. kesäkuuta eksklusiivisesti +-suoratoistopalvelussa. Koomikoiden Kevin Ison ja Dan Perlmanin luoman ja käsikirjoittaman sarjan kymmenen jaksoa ilmestyvät suoratoistopalveluun yksi kerrallaan viikoittain.

Flatbush Misdemeanors on ensimmäinen eksklusiivinen Showtime-ensi-ilta Paramount+:lla. Suoratoistopalvelu tarjoaa jatkossa kaikki Showtimen uudet tuotannot yksinoikeudella.

Flatbush Misdemeanors on peittelemätön, mutta komediallinen kertomus, joka seuraa Kevinin ja Danin hahmojen haastavaa sopeutumista uuteen elämään Brooklynin levottomalla Flatbushin alueella. Rohkea, älykäs ja aito sarja kertoo, miten kaksi pitkäaikaista ystävää pyrkivät pääsemään elämässään eteenpäin ja löytämään oikeita ihmisiä ympärilleen.

Sarja perustuu nousevien koomikoiden Perlamin ja Ison ohjaamiin ja tähdittämiin lyhyiden jaksojen nettisarjaan, joka on saanut merkittävää tunnustusta elokuva-alan eri tahoilta. Kaksikko on voittanut muun muassa Lontoon elokuvafestivaalin parhaan lyhytelokuvan palkinnon sekä Florida Film Festivalien parhaan lyhytelokuvan käsikirjoituksen palkinnon.

”Kolme vuotta sitten aloitimme keskenämme tekemään sarjaa nollabudjetilla. Nyt unelmamme käy vihdoin toteen. Olemme hyvin kiitollisia koko Showtimen tuotantotiimille, että saimme yhdessä tehtyä sarjan, joka kuvaa hauskalla, erottuvalla ja erityisellä tavalla rakastamamme naapuruston elämää”, Perlman kertoo.

”Rehellisesti sanottuna, olen kuitenkin vain tyytyväinen, että voin muuttaa rakennukseen, jossa tavaroitani ei varasteta”, Iso jatkaa.

Flatbush Misdemeanors saapuu Paramount+-suoratoistopalveluun 1. kesäkuuta.

Kommentoi

Tunteet pelissä -näyttelijöiden komediahitti Everyone Is Doing Great alkaa ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Tunteet pelissä -näyttelijöiden komediahitti Everyone Is Doing Great alkaa ensi viikolla

Everyone Is Doing Great

Joukkorahoituksella startannut Everyone Is Doing Great alkaa yksinoikeudella + -palvelussa ensi viikolla. Sarjassa nähdään mm. Tunteet pelissä -näyttelijöitä.

Rehellinen ja humoristinen Everyone Is Doing Great nähdään Suomessa yksinoikeudella Paramount+ -palvelussa heti palvelun lanseeraamispäivästä 25. maaliskuuta alkaen. Joukkorahoituksen turvin vuonna 2018 alkaneen komediasarjan ovat käsikirjoittaneet ja ohjanneet One Tree Hill (Tunteet pelissä) -tähdet Stephen Colletti ja James Lafferty. Sarjassa seurataan kahta Hollywoodin entistä kuuluisuutta ja heidän haikailuaan takaisin menneiden vuosien tähteyteen.

Everyone Is Doing Great

Seth (Stephen Colletti) ja Jeremy (James Lafferty) olivat suositun vampyyridraama Eternalin tähtiä. Viisi vuotta sarjan päättymisen jälkeen he elävät yhä menneessä, ja entisinä tv-tähtinä heidän on vaikea hyväksyä nykyistä tilannettaan, jossa aika on ajanut heistä ohi. Päivittäinen kamppailu menneen ja nykyhetken välillä aiheuttaa kiemuroita myös rakkauselämään. Everyone Is Doing Great tarkastelee humoristisella otteella sitä, millaista elämä on sen jälkeen, kun aiempi kuuluisuus on auttamatta mennyttä. Vaikka uutuussarja on fiktiivinen, se juontaa juurensa tekijäkaksikon kokemuksiin oman nuorisotähteytensä jälkeen.

Everyone Is Doing Great

James Lafferty ja Stephen Colletti tunnetaan parhaiten rooleistaan Tunteet pelissä -sarjan Nathanina ja Chasena. Tunteet pelissä oli Suomessakin jättisuosion saavuttanut nuorisodraama, jota esitettiin täällä vuosina 2005–2014. Lafferty on sen jälkeen nähty muun muassa rikostrillerissä Crisis, indie-elokuvassa Waffle Street, Netflix -hitissä The Haunting of Hill House sekä ohjaajana draamasarjassa The Royals. Colletti puolestaan on näytellyt muun muassa sarjoissa Hit the Floor ja The Eric Andre Show.

Kaikki sarjan jaksot ovat katsottavissa kerralla Paramount+ -suoratoistopalvelussa lanseerauspäivästä 25. maaliskuuta alkaen.

Kommentoi