Klassinen Soldat saa jatkoa huomenna kun Soldat 2 ilmestyy Kommentit pois päältä artikkelissa Klassinen Soldat saa jatkoa huomenna kun Soldat 2 ilmestyy

Soldat 2

ja -pelien inspiroima 2000-luvun alun -moninpeliräiskintä on saamassa jatkoa huomenna syyskuun 22. päivä kun ilmestyy :lle Steamin Early Accessin kautta.

Alkuperäisen Soldat pelin tyyliin jatko-osa on myöskin sivultapäin kuvattu, mutta nyt 2.5-ulotteinen. Pelissä lähes kaikki on yhteisön kustomoitavissa aina kartoista, aseista ja pelitiloista lähtien. Luonollisesti pelin visuaalit on modernisoitu, mutta alkuperäisen pelin fiilistä on pyritty ylläpitämään.

Pelin Early Access versiosta löytyy mm. yksin- ja moninpeli, pelitilat: Capture the Flag, Point Capture sekä Battle Royale, proseduraalisesti luodut tasot, fysiikanmallinnus sekä lo-fi-pelitila. Tulossa on myös tasoeditori, modituki, räjähteet, sekä parempi muokattavuus.

Soldat 2 ilmestyy PC:lle, :lle sekä Linuxille syyskuun 22. päivä Steamin kautta.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.