Klassiset Doom ja Doom II -pelit päivittyivät PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Klassiset Doom ja Doom II -pelit päivittyivät PC:lle

Doom

on päivittänyt klassisten ja -pelien uudelleenjulkaisut uusilla ominaisuuksilla.

Päivitys tuo mukanaan tuen 60 fps:n ruudunpäivitysnopeudelle. Uutena ominaisuutena on myös erityisesti speedrunnereille tarkoitettu pikatallennusominaisuus. Pelit saavat myös lisäsisältöä kuratoidun Megawad -listojen myötä, eli pelaajat pääsevät kokeilemaan fanien tekemiä tasoja. Tasojen joukossa on myös John Romeron .

Aseiden valinnan nopeuttamista varten on tuotu uusi Quick Weapon Select -ominaisuus. Myös tasojen valintaa on helpotettu Level Select -ominaisuudella. Jaetulla ruudulla pelaavat saattavat myös huomata uuden päivitetyn HUDin.

Alkuperäisten Doom ja Doom II uudelleenjulkaisut on saatavilla :n lisäksi , sekä Nintendo -konsoleille ja sekä -laitteille.

Rakenna ja valloita – Nomads of Driftland: The Forgotten Passage ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Rakenna ja valloita – Nomads of Driftland: The Forgotten Passage ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Nomads of Driftland: The Forgotten Passage

-pelikauppapaikka tarjoaa parhaillaan ilmaiseksi ainutlaatuiseen strategiamaailmaan sijoittuvaa -lisäosaa.

Pelissä hallitset kiertelevää heimoa, joka selviytyy ja taistelee alati liikkuvalla, sirpaleisella planeetalla. Käskytä heimonsi jäseniä reaaliajassa ja muokkaa maastoa strategiseksi eduksesi. Laajennus sisältää 10 uutta skenaariota, jotka tarjoavat monipuolisia haasteita ja syventävät kokemusta.

: The Forgotten Passage on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle täältä. Laajennus on osa alkuperäistä Nomads of Driftland -peliä, joka on myöskin ladattavissa ilmaiseksi.

Parkourseikkailu Aerial_Knight’s Never Yield ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Parkourseikkailu Aerial_Knight’s Never Yield ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Aerial_Knight's Never Yield

Intensiivinen parkour-seikkailu Aerial_Knight's Never Yield on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle Epic Games Storesta.

Tässä värikkäässä kolmiulotteisessa tasohyppelypelissä pelaaja ohjaa Wallya, joka joutuu juoksemaan väsymättä, välttää esteitä sekä selvittää mysteerin. Pelissä yhdistyy vauhdikas seikkailu ja haasteelliset tasot, tyylikkäällä ulkoasulla kuorrutettuna.

Voit ladata Aerial_Knight's Never Yield -pelin ilmaiseksi PC:lle täältä aina ensi viikon torstaihin asti.