Klassiset pelit päätyivät postimerkkeihin Briteissä Kommentit pois päältä artikkelissa Klassiset pelit päätyivät postimerkkeihin Briteissä

Tomb Raider

Ikoniset brittiläiset videopelit kuten , , , , ja ovat päätyneet postimerkeiksi paikallisen Royal Mailin toimesta.

Pelipostimerkit

Syy miksi pelit ovat päätyneet postimerkeiksi on Royal Mailin tahto juhlistaa brittiläistä pelisuunnittelun historiaa 80 ja 90 -luvuilta.

Luonnollisesti postimerkit ovat myynnissä vain Britteinsaarilla.

Tomb Raiderin verkkosivusto vihjaa pian tulevasta julkistuksesta Kommentit pois päältä artikkelissa Tomb Raiderin verkkosivusto vihjaa pian tulevasta julkistuksesta

Tomb Raider (2013)

Uusi -peli saattaa olla pian tulossa julkistettavaksi, sillä virallinen verkkosivusto päivittyy kehottamaan pelaajia olemaan valppaina ”tuoreiden uutisten” varalta.


Tämä uusin kehitys huomattiin ensin Twitter-käyttäjä @thetreeble:n, Lara Croft -fani, toimesta, ja se jaettiin sitten Tomb Raider News-nimisellä sivustolla Tämä seuraa aiemmin tänä vuonna levinnyttä huhua siitä, että uusi peli paljastettaisiin vuonna 2023, joten julkistus saattaa tapahtua piankin.

Päivitetty sivu kysyy faneilta, ovatko he ”valmiita tulemaan Tomb Raideriksi”.

Rakastettua PlayStation-klassikkoa voi nyt pelata omalla verkkoselaimellasi – ryhtyykö Sony vastatoimiin? Kommentit pois päältä artikkelissa Rakastettua PlayStation-klassikkoa voi nyt pelata omalla verkkoselaimellasi – ryhtyykö Sony vastatoimiin?

Aivan alkuperäisen WipEoutin Phantom Edition -PC-porttauksen jälkilöylyissä, seuraavana voimme nyt kokea Psygnosisin legendaarisen antigravitaatiokilpa-autopelin omissa verkkoselaimissamme. Kiitos tästä kuuluu ohjelmoija Dominic Szablewskinille.

Szablewski selittää prosessin erittäin informatiivisessa blogikirjoituksessaan ja myöntää olevansa tyytyväinen, jos Sony tulee ja sulkee projektin, mutta vain yhdellä ehdolla.

”Jos joku Sonylla lukee tätä, harkitkaa, että teillä on (minun mielipiteeni mukaan) kaksi yhtä hyvää vaihtoehtoa: joko antakaa sen olla tai sulkekaa tämä projekti ja tehkää kunnollinen uusintaversio”, Szablewski sanoo.

Vuonna 1995 julkaistu liittyen PlayStationin julkaisuun saa ansion siitä, että se teki Sonyn konsolista houkuttelevan coolin ansiosta sen häikäisevien 3D-grafiikoiden ja sykkivän tekno-soundtrackin – joka oli täynnä useita lisensoituja artisteja, kuten The Chemical Brothers ja Orbital. Voit lukea sen luomisesta täältä.

Siitä syntyi sarja jatko-osia, mukaan lukien WipEout 2097, Wip3out ja WipEout 2048. Sarjan viimeisin osa on vuoden 2021 mobiilipeli WipEout Merge.

WipEoutin verkkoselainverisota pääset kokeilemaan tämän linkin kautta, vielä ennen kuin Sony puuttuu asiaan.