Klassiset pelit päätyivät postimerkkeihin Briteissä Kommentit pois päältä artikkelissa Klassiset pelit päätyivät postimerkkeihin Briteissä

Tomb Raider

Ikoniset brittiläiset videopelit kuten Lemmings, Worms, Wipeout, Populous, Sensible Soccer ja ovat päätyneet postimerkeiksi paikallisen Royal Mailin toimesta.

Pelipostimerkit

Syy miksi pelit ovat päätyneet postimerkeiksi on Royal Mailin tahto juhlistaa brittiläistä pelisuunnittelun historiaa 80 ja 90 -luvuilta.

Luonnollisesti postimerkit ovat myynnissä vain Britteinsaarilla.

Kommentoi

Scifiajopeli Flashout 3D ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Scifiajopeli Flashout 3D ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Flashout 3D: Enhanced Edition

Vuonna 2013 ilmestynyt scifiajopeli on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä. Kyseessä on pelin paranneltu Enhanced Edition -versio.

on tyylinen scifiajopeli, jossa painovoimaa vastaan taistelevat ja äärimmäisen nopeat ajoneuvot ottavat kilpaa värikkäillä radoilla.

Mukana on myös erilaisia aseita ja raketteja, joilla voi vaikuttaa kilpailun kulkuun. Pelaajat voivat myös päivittää aluksiaan erilaisten osien avulla.

Peliä jaetaan ilmaiseksi, sillä se saa jatkoa uuden Flashout 3 -pelin muodossa syyskuun 22. päivä.

Voit ladata Flashout 3D: Enhanced Edition -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Kommentoi

Embracer Goup ostaa Eidos, Crystal Dynamix sekä Square Enix Montreal -pelinkehittäjät Kommentit pois päältä artikkelissa Embracer Goup ostaa Eidos, Crystal Dynamix sekä Square Enix Montreal -pelinkehittäjät

Embracer Group

on ostamassa kolme pelifirmaa: Eidos, sekä Square Enix Montréal. Kauppahinnaksi on asetettu 300 miljoonaa dollaria.

Yhteensä Embracerin alaisuuteen siirtyy yli 50 peliä ja pelisarjaa kuten Tomb Raider, Deus Ex sekä The Legacy of Kain. Työntekijöitä kolmella firmalla on yhteensä noin 1 100 kahdeksassa eri studiossa ja kahdeksassa eri sijainnissa.

Kauppa kasvattaa Embracerin työntekijöiden määrä 14 000 henkilöön ja 124 studioon. Yhteensä yrityksen alaisuudessa on yli 230 peliä tekeillä parhaillaan. 30 näistä on AAA-tason peliä.

Embracer on kasvanut viime vuosien aikana voimakkaasti yritysostojen kautta. Viime vuoden aikana se hankki mm. Borderlands -pelien kehittäjän Gearboxin, Titant Quest ja BioShock -kehittäjän Saber Interactiven sekä Duke Nukem -kehittäjän 3D Realmsin sekä kahdeksan muuta pelifirmaa.

Kommentoi