Klassiset pelit päätyivät postimerkkeihin Briteissä Kommentit pois päältä artikkelissa Klassiset pelit päätyivät postimerkkeihin Briteissä

Tomb Raider

Ikoniset brittiläiset videopelit kuten , , , , ja ovat päätyneet postimerkeiksi paikallisen Royal Mailin toimesta.

Pelipostimerkit

Syy miksi pelit ovat päätyneet postimerkeiksi on Royal Mailin tahto juhlistaa brittiläistä pelisuunnittelun historiaa 80 ja 90 -luvuilta.

Luonnollisesti postimerkit ovat myynnissä vain Britteinsaarilla.

Lara Croft selviytyjänä Dead by Daylightiin Kommentit pois päältä artikkelissa Lara Croft selviytyjänä Dead by Daylightiin

Tomb Raiderin ikoni kohtaa aivan uudenlaista kauhua! ilmoitti, että sarjan päähenkilö liittyy Dead by Daylightiin pelattavana selviytyjänä.

Heinäkuun 16. päivästä alkaen pelaajat pääsevät kokemaan Lara Croftin selviytymistaistelun Entityn valtakunnassa rajoitetun ajan julkisessa testiversiossa Steamissä.

Kokemustensa ja taitojensa ansiosta Lara Croft on täydellinen selviytyjä Sumussa. Hän sopii erinomaisesti Dead by Daylightin maailmaan muiden ikonisten hahmojen rinnalle.

Behaviour Interactive toteaa lehdistötiedotteessa. Ilmoitus korostaa Lara Croftin sitkeyttä ja selviytymisekspertissiä, ominaisuuksia, jotka tulevat varmasti tarpeeseen Entityn kauhuja vastaan.

Behaviour Interactive paljasti myös Lara Croftin ainutlaatuiset perkit, jotka kaikki heijastavat hänen vahvuuksiaan:

  • Finesse: Nopeuttaa ylihyppyjä terveenä ollessa.
  • Hardened: Paljastaa tappajan auran lyhyen ajanjakson ajaksi toteemin puhdistamisen tai siunaamisen jälkeen, korvaten huudon.
  • Specialist: Ansaitse tunnuksia ryöstäessä arkuista ja käytä niitä generaattorin korjausajan lyhentämiseen onnistuneiden taitotestien aikana.

Lisäys seuraa Dead by Daylightin viimeisintä Dungeons & Dragons -lukua, joka esitteli uuden kartan, tappajan (Vecna) ja kaksi selviytyjää.

Lara Croft liittyy kasvavaan joukkoon vierailevia hahmoja muista videopelifranchiseista. Aiemmin on toivottanut tervetulleeksi Alan Waken, Silent Hill 3:n Cheryl Masonin ja useita Resident Evil -hahmoja.

Pelin 8. vuosipäivän striimissä viime toukokuussa Behaviour Interactive vihjasi myös seuraavasta luvusta, vihjaillen yhteistyöstä Konamin toimintaseikkailusarja Castlevanian kanssa.

Tomb Raider Remastered keräilyversio on nyt ennakkotilattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Tomb Raider Remastered keräilyversio on nyt ennakkotilattavissa

Tomb Raider I-III Remaster

I-III -peleistä on tulossa fyysinen julkaisu Limited Run Gamesin kautta, ja ennakkotilaukset keräilyversiolle ovat nyt auki!

Keräilyversio sisältää pelitrilogian fyysiset kopiot SteelBook-koteloissa, erikoiskokoelman boksin, kolme Lara Croftin polygonista muotoiltua figuuria, julisteita, peli-ilmoituskortteja, soundtrackin, karttakirjan sekä kruununjalokivina kaksi Lara Croftin pistoolia valaistussa varjolaatikossa. Hintaa tällä kaikella on 199,99 dollaria, ja toimitukset arvioidaan alkavan vasta maaliskuussa 2025.

Tomb Raider I-III Remaster

Perinteisempi fyysinen julkaisu on myös ennakkotilattavissa Limited Run Gamesilta hintaan 29,99 dollaria. Tämä versio ei sisällä keräilyversion extramateriaaleja, mutta on edullisempi vaihtoehto niille, jotka haluavat vain pelata remasteroituja pelejä fyysisessä muodossa.

Tomb Raider ennakkotilaukset kummallekin versiolle on avattu Limited Run Gamesin verkkosivuilla.

Huomio: ennakkotilausmahdollisuus päättyy 23. kesäkuuta 2024 kello 23:59 Amerikan itärannan aikaa.

Lähde: NintendoLife