Klonkku-peli ilmestyi – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Klonkku-peli ilmestyi – katso julkaisutraileri

The Lord of the Rings: Gollum

PAN Visioninin ja NACONin julkaisema -toimintaseikkailu taustoittaa rakastetun Klonkun tarinaa ja syventää tämän olemusta yksityiskohtaisella tasolla. Katso pelin julkaisuvideo alta.

Taru sormusten herrasta -kirjakokonaisuus on fantasiakirjallisuuden kiistaton klassikko ja roolipelien kummisetä. Sen luoma fantasiamaailma sisarkirjoineen on toiminut paitsi innoittajana lukemattomille kirjoille, myös valtavalle määrälle elokuvia, roolipelejä, videopelejä ja musiikkia. Kirjailija J.R.R. Tolkienin luoma tarina ja fantasiamaailma ovatkin nousseet vuosikymmenten saatossa sellaiseen arvostuksen ja kansainväliseen maineeseen, että pitkälti tämän ansiosta fantasiafiktio ylipäätään nauttii valtavirran suosiota.

Luonnollisesti kirjojen suosio on johtanut myös monenlaisiin sisarteoksiin, jotka ovat poikineet omia tarinoitaan ja laajentaneet kirjailija Tolkienin kehittämiä tarinoita omilla kertomuksillaan. Aivan kuten monet muutkin suosikkihahmot alkuperäisestä kirjatrilogiasta, myös ainutlaatuinen antisankari Klonkku on kasvanut myyttisiin mittoihin kirjojen ja elokuvien myötä. Erityisen kiehtovaksi Klonkun traagisen tarinan tekee se, ettei hän ole sen enempää sankari kuin roistokaan. Klonkku on omanlaisensa hahmo, jonka surulliselle tarinalle ei löydy vertaistaan.

Juuri tämän persoonallisuuden, ainutlaatuisuuden ja kiehtovuuden ansiosta Klonkku on ansainnut oman videopelinsä, jossa syvennytään Klonkun tekemisiin suurien tapahtumien rinnalla ennen lopullista kohtaloa. The Lord of the Rings: Gollum -toimintaseikkailu antaa pelaajalle mahdollisuuden kokea ja nähdä maailma Klonkun silmin. Olipa kyse Sauronin joukoista tai muista Keskimaan vaaroista, Klonkku joutuu jännittäviin kohtaamisiin kerta toisensa jälkeen. Klonkku ei kuitenkaan kohtaa pelkkää synkkyyttä ja väkivaltaa, vaan näkee myös elämän kauniita ja valoisia puolia taipaleensa varrella.

The Lord of the Rings: Gollum mahdollistaa Klonkun tarinan kokemisen upealla ja valloittavalla tavalla. Tätä pelikokemusta sävyttävät ensiluokkainen ääninäyttely ja koskettava musiikki, jotka tuovat Keskimaan eloon vaikuttavalla tavalla.

The Lord of the Rings: Gollum on saatavilla - ja sekä S -konsoleille, että :lle. Peli on tulossa myöhemmin myös Nintendo Switch -konsolille.

Kommentoi

Ryhmä Hau lähtee maailmalle syyskuussa – katso uuden pelin julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Ryhmä Hau lähtee maailmalle syyskuussa – katso uuden pelin julkaisutraileri

PAW Patrol World

ovat julkaisemassa yhteistyössä Paramount Consumer Productsin ja Nickelodeonin kanssa uuden -pelin, joka perustuu suosittuun lasten animaatiosarjaan .

Peli on avoimen maailman seikkailupeli, joka tarjoaa mahdollisuuden tutkia Adventure Bayn katuja, Barkingburgin torneja, Jake's Mountain -vuoristoa sekä villiä viidakkoa.

Pelata voi joko yksin tai kahden pelaajan voimin ja yhteensä pelissä on kahdeksan pelattavaa hahmoa, kuten Chase, Skye, Marshall, Rubble, Rocky ja Zuma sekä fanien suosikit Tracker ja Everest.

Peli on täysin ääninäytelty ja sen ohjaus on intuitiivinen ja saavutettava, joten se soveltuu myös nuorimmille pelaajille. Pelaajat keräävät keräilyesineitä ja salaisuuksia, jotka avaavat uusia tehtäviä ja edistymisvaihtoehtoja hahmojen ja ajoneuvojen muokkaamiseen. Mukana on myös neljä erikoismissiota, jotka perustuvat sarjan ikonisiin jaksoihin.

PAW Patrol World julkaistaan 29. syyskuuta 2023 , , Nintendo , , ja S -konsoleille sekä :lle Steamin kautta.

Kommentoi

Symppis tasohyppely retroilun ystäville – arvostelussa Bat Boy Kommentit pois päältä artikkelissa Symppis tasohyppely retroilun ystäville – arvostelussa Bat Boy

Bat Boy

Bat Boy (PC/Steam)

7 / 10
Hyvää Peruspeli toimii ok ja saa varmasti retro-pelien ystävien pelisormet syyhyämään, miksei myös aivan uusienkin pelaajien. Todella mukavaa ajankulua. Hyvä kenttäsuunnittelu ja tarttuva chiptune-soundtrack. Huonoa Vaikeustason vaihtelevaisuus. Kontrollit tuntuvat hitusen löysiltä. Muutama ärsyttävä bugi. Yhteenveto Erittäin symppis peli on eheä valinta etenkin retro-pelien ystäville. Jos haluat pitkästä aikaa, tai jopa ensimmäistä kertaa, sukeltaa mukavan 2D-tasohyppelyn äärelle niin Bat Boy ei ole huono valinta.

Baseball-aiheinen kaksiulotteinen tasohyppely-seikkailu vuonna 2023 kuulostaa hieman oudolta idealta, mutta jos toteutus on näin hyvä kuin toukokuun lopulla julkaistu , niin se ei haittaa menoa.

Ilkeä Lord Vicious houkuttelee joukkuetoverisi ja ystäväsi toiseen ulottuvuuteen omia tarkoituksiaan varten ja sinun tehtäväsi on vapauttaa heidät ja tietenkin pistää loppu pahiksen suunnitelmille. Ryosuken alias Bat Boyn aseena on tietenkin pesäpallomaila, jonka avulla tämä homma pitäisi hoitaa.

Bat Boyn toverit, idoli ja ihastus ovat tietenkin vastustajan vallan alla ja heidät pitäisi välipomoina hoidella takaisin puolellesi. Pelkällä mailalla ei tarvitse tietenkään huitoa vaan etenemisen myötä sinulla on mahdollista saada kamujen erikoiskykyjä käyttöösi.

Tarina antaa motivaation pelaamiseen ja tarttuvan chiptune-tyylisen ääniraidan myötä pelaaminen on mukavaa hommaa. Pelin -versiota voi näppäimistön lisäksi pelata ohjaimella, mutta siinä kontrollit tuntuvat löysiltä. Vaikka liikkumisen lisäksi pelissä on vain hyppy -ja lyöntinapit niin olisi kiva jos ne voisi määrittää haluamalleen paikalle.

Hienona lisänä pelissä on tarina-moodin lisäksi myös speedrunner-tila, joka ei näytä keskustelu-dialogia ja cutscene-kohtauksia lainkaan. Se lisää peliin myös ajastimen, että voit helposti seurata pelin läpäisemiseen (mahdollisimman nopeasti tietenkin) kuluvaa aikaa.

12 tason mittainen peli vaikuttaa lyhyeltä pelikokemukselta, etenkin jos on tottunut pelaamaan 2D-tasohyppelyitä. Bat Boyn graafinen tyyli ja paikoin myös vaikeustaso muistuttaa -pelejä ja se on PC-version () lisäksi saatavilla seuraaville alustoille: ja , Nintendo . , ja S.

Kommentoi