Kohta tapetaan muuallakin kuin pihalla ja puutarhassa? – uusi Machete-elokuva on nostettu jälleen pöydälle Kommentit pois päältä artikkelissa Kohta tapetaan muuallakin kuin pihalla ja puutarhassa? – uusi Machete-elokuva on nostettu jälleen pöydälle

Ohjaaja Robert Rodriguez on ilmoittanut, että vitsi on mahdollisesti saatettava vihdoinkin loppuun. Niin mikä vitsi se taas olikaan? No selitetäänpäs. Kulttimainetta nauttiva ensimmäinen -elokuva on alunperin feikkitraileri, joka esitettiin Rodroguezin ohjamassa Planet Terror-elokuvassa. Lopen tuo mainio olikin pakko toteuttaa ihan oikeana elokuvana.

Sitten kävikin niin, että kyseisessä vuonna 2010 julkaistussa ensimmäisessä -elokuvassa esiteltiin lopussa taaskin vitsin muodossa uusi idea: Kills. Vitsi meni lopen liian pitkälle vuonna 2013 taas koko illan elokuvan muodossa. Tuli kolmas vitsi: Kills Again….In Space, jota kuitenkaan koskaan ei saatettu loppuun elokuvan muodossa. Nyt kuitenkin ohjaaja Robert Rodriguezilla on yllättäviä sanoja mahdollisesta tulevasta pläjäyksestä.

Laitoin tekaistun trailerin 2:een tyydyttääkseni faneja. ”No niin, tältä se näyttäisi suurin piirtein, mutta voitte nähdä sen kahdessa minuutissa eikä kahdessa tunnissa. Se ei koskaan tyydyttänyt heitä, joten meidän on tehtävä se. Alkuperäinen oli kuitenkin vain Grindhousen väärennetty traileri. … fanit ärsyttivät meitä vuosia: ”Milloin se elokuva tulee ulos?” Sanoin: ”Se oli tekaistu traileri. ’Ei, mutta se näytti aidolta! Milloin se tulee ulos?’ Joten meidän piti tehdä se heille. Sen ei ollut tarkoitus olla elokuva, mutta yleisö vain halusi sen. Meidän on siis annettava se heille. Kun joku haluaa jotain niin kovasti, emme ole koskaan ennen kokeneet sellaista minkään elokuvan kohdalla. Nyt kaikki ovat yhä vailla Machete Kills Again…In Spacea..”

Rodriguez mainitsee, että elokuvan päätähti Danny Trejo kyselee elokuvan perään edelleenkin. Ehkäpä siis pian näemme uuden Macheten. Alla jo trailerikin valmiina!

Kommentoi