Kohti miljoonaa 007-tyylillä: Brian Cox johtaa maailmanlaajuista seikkailua uudessa realitysarjassa Kommentit pois päältä artikkelissa Kohti miljoonaa 007-tyylillä: Brian Cox johtaa maailmanlaajuista seikkailua uudessa realitysarjassa

vauhdittaa James Bond -fanien sykkeitä julkistamalla tuoreen teaser-trailerin uutuusohjelmastaan 007: Road to a Million. Upeisiin maisemiin, kuten raakaan Skotlannin ylämaahan ja majesteettisille Sveitsin Alpeille, sijoittuva seikkailureality tuo katsojille entuudestaan tutun näyttelijän, Golden Globe -palkitun Brian Coxin, salamyhkäisessä The Controller -roolissa.

Ohjelma vie katsojat jännityksentäytettyyn maailmanlaajuiseen seikkailuun, jossa yhdeksän tavallista paria ottaa mittaa toisistaan ikonisissa ja syrjäisissä sijainneissa ympäri maapalloa. Parit kilpailevat hurjapäisessä haasteessa, jossa niin fyysiset kuin henkisetkin rajoitukset punnitaan James Bond -elokuvista inspiroiduissa tehtävissä. Panoksena kisassa on huima miljoonan punnan pääpalkinto!

The Controller -hahmo kutoo kilpailun taustalla juoniaan ja ohjaa pareja mysteerien ja kysymysten äärelle, joista jokainen voi tuoda heidät askeleen lähemmäksi voittoa. Kysymykset ja haasteet on piilotettu eri puolille maailmaa, ja jokainen oikea vastaus tai suoritettu tehtävä avaa uusia ovia kohti miljoonan punnan pääpalkintoa. Samalla katsojat pääsevät syventymään dramaattisiin ja ennalta-arvaamattomiin käänteisiin, kun parit taistelevat tiensä kohti päävoittoa, The Controllerin vaanimana varjoissa.

Prime Video vauhdittaa James Bond -fanien sykkeitä julkistamalla tuoreen teaser-trailerin uutuusohjelmastaan 007: Road to a Million.

007: Road to a Million tarjoaa katsojilleen unohtumattoman matkan Bond-universumiin, tuoden samalla tuulahduksen tuottajilleen niin tuttua jännitystä ja seikkailua.

Mr. & Mrs. Smith -elokuva saa jatkoa tv-sarjan myötä – saapuu helmikuussa Prime Videolle Kommentit pois päältä artikkelissa Mr. & Mrs. Smith -elokuva saa jatkoa tv-sarjan myötä – saapuu helmikuussa Prime Videolle

Mr. and Mrs. Smith

on ilmoittanut, että odotettu -sarja saa ensi-iltansa helmikuun 2. päivä. Mr. & Mrs. Smith on Donald Gloverin (Swarm, Atlanta) ja Francesca Sloanen (Atlanta, Fargo) luomus, ja se pohjautuu vuonna 2005 julkaistuun samannimiseen elokuvaan.

Sarjassa John Smithin roolissa nähdään Donald Glover ja Jane Smithin roolissa Maya Erskine (PEN15). Kaikki kahdeksan jaksoa julkaistaan 2. helmikuuta Prime Videolla 240 maassa ja alueella maailmanlaajuisesti.

Uudessa Mr. & Mrs. Smith -sovituksessa kaksi täysin tuntematonta henkilöä saa ainutlaatuisen mahdollisuuden liittyä salaperäiseen vakoojatoimistoon. He astuvat maailmaan, joka on täynnä vakoilua, maailmanmatkoja sekä ylellistä elämää upeassa asunnossa Manhattanilla. Mutta millainen varjo lankeaa näiden unelmien vastapainoksi? Henkilöt sitoutuvat järjestettyyn avioliittoon ja vaihtavat nimensä John ja Jane Smithiksi. Uusien identiteettiensä turvin he suorittavat viikoittain vaarallisia tehtäviä, mutta peitetarina mutkistuu, kun pintaan alkaan nousta aitoja tunteita. Mutta kumpi on vaarallisempaa: agentin ura vai avioliitto?

Mr. & Mrs. Smith -sarja saapuu Prime Video -suoratoistopalveluun 2. helmikuuta 2024.

Eddie Murphyn tuleva jouluelokuva sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Eddie Murphyn tuleva jouluelokuva sai uuden trailerin

Eddie Murphy palaa valkokankaalle uudessa jouluelokuvassa . Murphy, joka tunnetaan ainutlaatuisesta komediaviihteen tyylistään, tuo mukanaan maagisen jouluun liittyvän tarinan, jossa joulutontut ja odottamaton kaaos ovat pääosassa.

Elokuvassa nähdään myös muita tähtinäyttelijöitä, kuten Tracee Ellis Ross, Jillian Bell ja Nick Offerman. Ohjaaja Reginald Hudlin, Murphy ja tuottaja Brian Grazer yhdistävät voimansa ensimmäistä kertaa sitten 1992 julkaistun Boomerang-elokuvan. Candy Cane Lane pohjautuu käsikirjoittaja Kelly Youngerin lapsuuden joulumuistoihin Kalifornian samannimisellä kadulla.

Candy Cane Lane -elokuva saa maailmanensi-iltansa Prime Videolla 1. joulukuuta 2023. Elokuvan uusin traileri on nyt katossavissa, vaikkapa hetimmiten tästä alta: