Kokeile DayZ -selviytymispeliä PC:llä ilmaiseksi tänä viikonloppuna Kommentit pois päältä artikkelissa Kokeile DayZ -selviytymispeliä PC:llä ilmaiseksi tänä viikonloppuna

DayZ

Hiljattain suureen suosioon Microsoftin Xbox Game Pass -palvelussa noussut -selviytymispeli on ilmaispelattavissa :llä tulevana viikonloppuna. Peli tulee ladattavaksi ilmaiseksi Steamiin jo tänään klo. 19.00 ja on pelattavissa aina sunnuntaihin toukokuun 25. päivä.

Mikäli tämä klassinen zombieselviytymispeli on jostain syystä jäänyt kokematta niin nyt on hyvä hetki värvätä muutama kaveri mukaan ja lähteä zombiemetsälle.

Ilmaisviikonlopun lisäksi peli on samalla 40% alennuksessa PC:lle ja konsoleille. Myös Livonia -lisäosa on 20% alennuksessa.

Kommentoi

Total Annihilation: Commander Pack jaossa ilmaiseksi GOGissa Kommentit pois päältä artikkelissa Total Annihilation: Commander Pack jaossa ilmaiseksi GOGissa

Total Annihilation

Strategiapelien ystäville on herkkua luvassa sillä GOG -kauppapaikka jakaa kesäalensa kunniaksi ilmaiseksi klassista Total Annihilation: Commander Pack -peliä.

Alunperin vuonna 1997 ilmestyneen peruspelin lisäksi Commander Pack sisältää pelin molemmat lisäosat The Core Contingency ja Battle Tactics.

Total Annihilation: Commander Pack on ladattavissa ilmaiseksi GOGista aina huomiseen sunnuntaihin klo 15:00 asti, joten toimi nopeasti!

Kommentoi

Co-op räiskintä GTFO saa uuden The Vessel -rundownin ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Co-op räiskintä GTFO saa uuden The Vessel -rundownin ensi viikolla

GTFO

Ruotsalaisen indiestudio 10 Chambers Collectiven kauhuselviytymisräiskintä GTFO on saamassa uuden The Vessel -rundownin ensi viikon torstaina kesäkuun 11. päivä.

Järjestyksessään pelin kolmas rundown tuo peliin uutta tarinaa, sekä alueen nimeltään Lab. Myös seitsemän tutkimusretkeä on luvassa uusien aseiden ja vastustajien kera.

Pelissä neljä pelaajaa lasketaan synkkään maanalaiseen tyrmään, jota hallinnoi The Warden. Ammuksia on vähän ja vaara vaanii jokaisen nurkan takana. Joudut selviytymään joukkueesi kanssa selvittäen erilaisia tavoitteita. Välillä kannattaa hiippailla ja jotkut tilanteet vaativat rankempia otteita.

GTFO on parhaillaan saatavilla Early Access -tilassa Steamistä :lle.

Kommentoi