Kolme peliä ilmaiseksi Steamistä – Retroseikkailua, lautapeliä ja VR:ää Kommentit pois päältä artikkelissa Kolme peliä ilmaiseksi Steamistä – Retroseikkailua, lautapeliä ja VR:ää

Transpose (VR)

Steamissä on jälleen pelejä ladattavana ilmaiseksi. Tällä kertaa vuorossa ovat retroseikkailupeli , -peli ja perheen pienemmille suunnattu klassikko lautapelin versio .

Arcade Moonlander

Arcade Moonlander on retrografiikoilla varustettu seikkailupeli, jossa pelaajan täytyy ohjata kuumoduuli laskeutumisalustalle ennen kuin polttoaine loppuu. Tiellä on myös satelliittejä ja avaruusmatoja! Peli on ladattavissa ilmaiseksi aina maanantaihin huhtikuun 13. päivään klo 20.00 asti. Peli on saanut erittäin myönteiset arvostelut Steamissä.

Transpose (VR)

Seuraavan vuorossa on varsin näyttävä VR pulmanratkontapeli Transpose. Unenomaisessa pelissä sinun on muokattava ympäristöäsi ajan ja painovoiman avulla. Peli on ladattavissa ilmaiseksi aina maanantaihin huhtikuun 13. päivä klo 19.00 asti Steamistä. Peli vaatii toimiakseen , , tai VR-lasit. Peli on saanut erittäin myönteiset arviot.

Ticket to Ride: First Journey

Perheen pienemmille tarkoitetussa klassikkolautapelin versiossa lähdetään ensimmäiselle junamatkalle Euroopan ja Pohjois-Amerikan kaupungeissa. Peli on ladattavissa ilmaiseksi aina sunnuntaihin huhtikuun 12. päivään klo 19.00 asti. Peli on saanut vaihtelevat arvostelut Steamissä.

Killer Instinct taistelupeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle ja Xboxille Kommentit pois päältä artikkelissa Killer Instinct taistelupeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle ja Xboxille

Killer Instict

Övereistä taisteluistaan tunnettu on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle sekä -konsoleille.

Vuonna 2017 ilmestynyt peli kuuluu pelisarjaan, joka sai alkunsa jo vuonna 1994 kun ensimmäinen osa ilmestyi Super Nintendolle sekä :lle.

Peli tarjoaa yliampuvia taisteluita, villejä taistelijoita, rokkaavaa musaa sekä liudan comboja.

Ilmaisversiossa pelaajat voivat taistella viikottain vaihtuvalla taistelijalla yksinpelissä sekä paikallisessa moninpelissä, että verkossa rankatuissa otteluissa.

Voit ladata Killer Instinct pelin ilmaiseksi PC:lle Steamistä ja Xboxille Microsoft Storesta.

Sotilassairaalapeli War Hospital ilmestyy tammikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Sotilassairaalapeli War Hospital ilmestyy tammikuussa

War Hospital

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema -sairaalasimulaatio yhdistää kiehtovalla tavalla toisiinsa strategista taktikointia ja sairaalan hallinnointia.

Ensimmäisen maailmansodan tapahtumat ovat täynnä tragedioita ja karuja ihmiskohtaloita. War Hospital -pelissä kauheuksia käsitellään toiveikkuuden kautta, sillä sotilassairaalassa hoidetaan ja kuntoutetaan haavoittuneita sotilaita.

War Hospital ei ole vain peli, vaan syvältä kouraiseva ja tunteita kanavoiva kokemus maailmansodan kammottavuuksien keskeltä. Peli luo silmäyksen sodan länsirintamalle, jossa loukkaantuneita sotilaita kannetaan sotilassairaalaan hoitoon. Jokainen hoidettava potilas on ihminen ja yksilö, jolla on oma tarinansa ja kokemuksensa. Niinpä peli käsitteleekin näitä sodan tyrskyihin joutuneita henkilöitä huomattavasti henkilökohtaisemmin kuin itse sotimista kuvaavat pelit.

Peliteknisesti War Hospital yhdistää toisiinsa reaaliaikaisten strategiapelien kiireellisyyttä ja hallittavuutta managerointipelien syvällisyyteen ja monimuotoisuuteen. Kun mukaan lisätään roolipelimäisiä piirteitä, hahmotarinoita ja selviytymispelien traagisuutta, on käsillä ainutlaatuinen kokonaisuus riipaisevalla näkökulmalla.

Syvästi hahmovetoinen pelikokemus tarjoaa tarinansa varrella kehityskaaria niin hoitokeinoihin kuin myös hoitohenkilökunnan taitotasoihin. Samalla pelaaja joutuu tasapainottelemaan olemassa olevien resurssien kanssa ja tekemään vaikeita päätöksiä. Tämä tekee pelistä sekä tunteikkaan että palkitsevan kokemuksen.

Uhrien kokemat vammat, haavoittumiset ja loukkaantumiset perustuvat tosiasiallisten kokemusten kirjoon, mikä tuo pelin lähelle todellisuutta ja oikeita tapahtumia. Myös käytössä olevat keinot ja teknologia perustuvat aikakauden mukaiseen osaamiseen ja ymmärrykseen.

War Hospital julkaistaan 11. tammikuuta 2024 sekä - ja /S -pelikonsoleille että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.