Kolme peliä jaossa ilmaiseksi Steamistä – Pelintekoa, räiskintää ja palloilua Kommentit pois päältä artikkelissa Kolme peliä jaossa ilmaiseksi Steamistä – Pelintekoa, räiskintää ja palloilua

Gamecraft

Steamissä on jälleen ilmaisia pelejä jaossa. Tällä kertaa vuorossa ovat sandbox rakentelupeli , genrerajoja rikkova sekä fysiikkatasohyppely .

Gamecraft

Gamecraft pelissä voit luoda omia pelejäsi palikoista ja erilaisista osista ilman pätkääkään koodaustaitoja. Pelien teko onnistuu nopeasti ja vaivattomasti, sekä voit jakaa ne kavereillesi napin painalluksella. Peli on ladattavissa ilmaiseksi aina ensi perjantaihin huhtikuun 24. päivään klo 19.00 asti.

Will Glow the Wisp

Will Glow the Wisp on puolestaan sekoitus erityyppisiä pelejä. Se yhdistää perinteisen tasohyppelyn kuten Super Meat Boy, kuitenkin ilman tasoja, arcade-henkisen räiskinnän kuten Geometry Wars ja bullet hell -tyyppiset pelit kuten Enter the Gungeonin. Peli on ladattavissa ilmaiseksi vain tämän päivän iltaan huhtikuun 18. päivä klo 19.00 asti, joten toimi nopeasti!

Polyball

Polyball on klassinen pallonpyörityspeli ja sitä voi verrata peleihin kuten Super Monkey Ball, Marble Madness ja Marble Blast. Peli on ladattavissa ilmaiseksi aina toukokuun 1. päivään klo 19.00 asti.

Killer Instinct taistelupeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle ja Xboxille Kommentit pois päältä artikkelissa Killer Instinct taistelupeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle ja Xboxille

Killer Instict

Övereistä taisteluistaan tunnettu on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle sekä -konsoleille.

Vuonna 2017 ilmestynyt peli kuuluu pelisarjaan, joka sai alkunsa jo vuonna 1994 kun ensimmäinen osa ilmestyi Super Nintendolle sekä :lle.

Peli tarjoaa yliampuvia taisteluita, villejä taistelijoita, rokkaavaa musaa sekä liudan comboja.

Ilmaisversiossa pelaajat voivat taistella viikottain vaihtuvalla taistelijalla yksinpelissä sekä paikallisessa moninpelissä, että verkossa rankatuissa otteluissa.

Voit ladata Killer Instinct pelin ilmaiseksi PC:lle Steamistä ja Xboxille Microsoft Storesta.

Sotilassairaalapeli War Hospital ilmestyy tammikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Sotilassairaalapeli War Hospital ilmestyy tammikuussa

War Hospital

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema -sairaalasimulaatio yhdistää kiehtovalla tavalla toisiinsa strategista taktikointia ja sairaalan hallinnointia.

Ensimmäisen maailmansodan tapahtumat ovat täynnä tragedioita ja karuja ihmiskohtaloita. War Hospital -pelissä kauheuksia käsitellään toiveikkuuden kautta, sillä sotilassairaalassa hoidetaan ja kuntoutetaan haavoittuneita sotilaita.

War Hospital ei ole vain peli, vaan syvältä kouraiseva ja tunteita kanavoiva kokemus maailmansodan kammottavuuksien keskeltä. Peli luo silmäyksen sodan länsirintamalle, jossa loukkaantuneita sotilaita kannetaan sotilassairaalaan hoitoon. Jokainen hoidettava potilas on ihminen ja yksilö, jolla on oma tarinansa ja kokemuksensa. Niinpä peli käsitteleekin näitä sodan tyrskyihin joutuneita henkilöitä huomattavasti henkilökohtaisemmin kuin itse sotimista kuvaavat pelit.

Peliteknisesti War Hospital yhdistää toisiinsa reaaliaikaisten strategiapelien kiireellisyyttä ja hallittavuutta managerointipelien syvällisyyteen ja monimuotoisuuteen. Kun mukaan lisätään roolipelimäisiä piirteitä, hahmotarinoita ja selviytymispelien traagisuutta, on käsillä ainutlaatuinen kokonaisuus riipaisevalla näkökulmalla.

Syvästi hahmovetoinen pelikokemus tarjoaa tarinansa varrella kehityskaaria niin hoitokeinoihin kuin myös hoitohenkilökunnan taitotasoihin. Samalla pelaaja joutuu tasapainottelemaan olemassa olevien resurssien kanssa ja tekemään vaikeita päätöksiä. Tämä tekee pelistä sekä tunteikkaan että palkitsevan kokemuksen.

Uhrien kokemat vammat, haavoittumiset ja loukkaantumiset perustuvat tosiasiallisten kokemusten kirjoon, mikä tuo pelin lähelle todellisuutta ja oikeita tapahtumia. Myös käytössä olevat keinot ja teknologia perustuvat aikakauden mukaiseen osaamiseen ja ymmärrykseen.

War Hospital julkaistaan 11. tammikuuta 2024 sekä - ja Series X/S -pelikonsoleille että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.