Kolme peliä ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Kolme peliä ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Barony

jakaa jälleen ilmaispelejä kauppapaikallaan. Nyt vuorossa on roguelike toimintatasohyppely , ensimmäisen persoonan roolipeli sekä Superbrothers: Sword & Sworcery EP -toimintaseikkailu.

20XX

20XX on alunperin vuonna 2014 ilmestynyt roguelike elementtejä, toimintaa ja tasohyppelyä yhdistelevä peli. Peliä on vahvasti inspiroinut mm. Mega Man X -peli. Tehtävänäsi on pelastaa ihmiskunta hyppimällä kenttien läpi ja taistelemalla vihollisia vastaan. Voit kerätä myös erikoisvoimia, joiden avulla voit kukistaa loppuvastustajia. Voit ladata pelin aina elokuun 6. päivään asti.

Barony

Barony puolestaan on ensimmäisen persoonan roguelike ja co-op ominaisuuksia yhdistelevä peli. Siinä seikkaillaan proseduraalisesti luoduissa luolastoissa enintään kolmen kaverin kanssa. Valittavana on perinteisiä RPG -pelihahmoja kuten Barbarian, Warrior, Rogue, Cleric ja Wizard. Voit ladata pelin aina elokuun 6. päivään asti.

Superbrothers: Sword & Sworcery EP

Viimeinen ilmaispeleistä on seikkailua ja toimintaa yhdistelevä Superbrothers: Sword & Sworcery EP. Siinä tutkitaan mystistä pientä ulottuvuutta miekan ja taikojen avulla. Luvassa on myös musiikillisia pulmanratkontatehtäviä. Voit ladata pelin aina elokuun 6. päivään asti.

Kaksi indie-seikkailupeliä ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kaksi indie-seikkailupeliä ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Forest Quartet

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi kahta indie-seikkailupeliä: ensimmäinen on kerrontaan panostava pulmanratkonta ja toinen tasohyppelyä ja pulmanratkontaa yhdistelevä .

The Forest Quartet

The Forest Quartet on viime vuoden lopulla ilmestynyt seikkailupeli, jossa pelaajat omaksuvat menehtyneen laulajan roolin. Pelaajien täytyy koota bändinsä kasaan viimeistä keikkaa varten. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Out of Line

Out of Line on puolestaan vuonna 2021 ilmestynyt tasohyppelypeli, jossa on erinomaiset käsin piirretyt hahmot ja taustat. Pelissä San yrittää paeta tehtaasta matkalla tapaamiensa hahmojen avustamana. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Resident Evil 4 sai tänään uuden Separate Ways -lisäosan Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil 4 sai tänään uuden Separate Ways -lisäosan

Resident Evil 4

Tänään julkaistu Separate Ways -pelilaajennus tuo uuden tarinallisen kulman -kauhupelin tapahtumiin. Siinä syvennytään synkkiin ja kauhupitoisiin hetkiin Ada Wongin saappaissa. Samalla tarina kuitenkin risteää myös alkuperäisen pelin keskushahmon, sankari Leon S. Kennedyn kanssa.

Samalla Separate Ways esittelee hienoisia uudistuksia ja muutoksia pelimekaniikkaan, mikä osaltaan tekee sivuseikkailusta uudenlaisen ja raikkaan kokemuksen. Selviytymiskauhu ja kuumottava jännitys ovat kuitenkin vahvasti läsnä myös pelilaajennuksessa, joten luvassa on toisaalta myös tuttua herkkua pelisarjan faneille.

Oman seikkailutarinan ohella Resident Evil 4 saa myös odotetun Mercenaries-pelitilansa. Se tuo pääpelistä poikkeavia haastekokemuksia kaikkien pelaajien iloksi. Mercenaries-tilassa pelattavista hahmoista ovat mukana myös sekä Ada Wong että hänen pahamaineinen työnantajansa, Albert Wesker.

Uudet lisäykset kruunaa pelin alkuperäismusiikki, joka on nyt saatavilla useimmissa musiikin suoratoistopalveluissa. Mukana on peräti 80 musiikkikappaletta tunnelmoivaa musisointia pelin eri vaiheista.

Resident Evil 4 -pelin uusversio on saatavilla nyt , , ja S sekä -pelikonsoleille että :lle. Pelin -versio julkaistaan myöhemmin tulevana talvena. Pelin ikäraja on PEGI 18.