Kolme peliä ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Kolme peliä ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Barony

jakaa jälleen ilmaispelejä kauppapaikallaan. Nyt vuorossa on roguelike toimintatasohyppely , ensimmäisen persoonan roolipeli sekä Superbrothers: Sword & Sworcery EP -toimintaseikkailu.

20XX

20XX on alunperin vuonna 2014 ilmestynyt roguelike elementtejä, toimintaa ja tasohyppelyä yhdistelevä peli. Peliä on vahvasti inspiroinut mm. Mega Man X -peli. Tehtävänäsi on pelastaa ihmiskunta hyppimällä kenttien läpi ja taistelemalla vihollisia vastaan. Voit kerätä myös erikoisvoimia, joiden avulla voit kukistaa loppuvastustajia. Voit ladata pelin aina elokuun 6. päivään asti.

Barony

Barony puolestaan on ensimmäisen persoonan roguelike ja co-op ominaisuuksia yhdistelevä peli. Siinä seikkaillaan proseduraalisesti luoduissa luolastoissa enintään kolmen kaverin kanssa. Valittavana on perinteisiä RPG -pelihahmoja kuten Barbarian, Warrior, Rogue, Cleric ja Wizard. Voit ladata pelin aina elokuun 6. päivään asti.

Superbrothers: Sword & Sworcery EP

Viimeinen ilmaispeleistä on seikkailua ja toimintaa yhdistelevä Superbrothers: Sword & Sworcery EP. Siinä tutkitaan mystistä pientä ulottuvuutta miekan ja taikojen avulla. Luvassa on myös musiikillisia pulmanratkontatehtäviä. Voit ladata pelin aina elokuun 6. päivään asti.

Kommentoi

Apex Legends saa kuudennen kautensa tässä kuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Apex Legends saa kuudennen kautensa tässä kuussa

Apex Legends Season 6

EA on julkaissut tulevan Apex Legends kuudennen kauden trailerin. Kausi starttaa elokuun 18. päivänä.

Kuudes kausi tuo mukanaan uuden Rampart -legendan, joka on varustettu raskaalla tykillä ja repullisella romumetallia. Samalla peliin saadaan myös uusi Volt SMG, Battle Pass joka sisältää yli 100 uutta kilkettä sekä uuden Ranked Series 5:n.

Apex Legendsin kuudes kausi alkaa elokuun 18. päivä PlayStation 4, Xbox One ja Nintendo Switch konsoleilla sekä :llä.

Kommentoi

Control -pelin Alan Wake -aiheinen AWE-lisäosa ilmestyy elokuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Control -pelin Alan Wake -aiheinen AWE-lisäosa ilmestyy elokuun lopulla

Control AWE

Kotimaisen Remedy Entertainmentin Control on saamassa odotetun Alan Wake -aiheisen AWE -lisäosansa tämän kuun lopulla. Lisäosa ilmestyy elokuun 27. päivä.

AWE eli Altered World Event -lisäosa vie pelaajat takaisin Oldest Housen osaan, joka ei ole auki vuosikausiin. Investigations Sector tarjoaa täysin uudenlaisen vastuksen Jesselle. Vastassa on myös uudenlainen Hiss Airborne Ranger -vihollinen.

Control x Alan Wake
AWE -lisäosassa tullaan näkemään toisesta Remedyn pelistä tuttu hahmo.

Uusien vastuksien lisäksi Jesse saa uuden Surge palveluaseen, joka käyttäytyy sticky-kranaatin tavoin. Pelialueelta löytyvät kolikkopelit puolestaan tarjoavat erilaisia pelimuotoja, kuten Horde ja Time Trial -tilat. Voit myös pelata suositun Ashtray Mazen uudelleen pelikoneiden kautta.

AWE ilmestyy elokuun 27. päivä ja tulee olemaan saatavilla Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille, sekä :lle.

Kommentoi