Kolme seikkailupeliä ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Kolme seikkailupeliä ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

jakaa tällä viikolla yhteensä kolme seikkailupeliä: , Ken Follett's The Pillars of the Earth sekä .

Deponia: The Complete Journey

Deponia: The Complete Journey koostuu kolmesta eri seikkailusta, jotka sijoittuvat Deponia -roskisplaneetalle. Pelin päähahmo Rufus yrittää paeta synkältä planeetalta kunnes tapaa ja rakastuu Goal nimiseen tyttöön. Complete Journey sisältää myös 4 tuntia kehittäjien kommentteja sekä Deponia -kartan, sekä muita apuja.

Voit ladata pelin ensi viikon torstaihin asti täältä.

Ken Follett's The Pillars of the Earth

1100-luvun Englantiin sijoittuvassa Ken Follett's The Pillars of the Earth -pelissä eletään Kingsbridge -kylän elämää. Peli perustuu Ken Follettin vuoden 1989 romaaniin The Pillars of the Earth. Siinä pelaajat omaksuvat Jackin, Alienan ja Philipin roolin ja muuttavat kirjan tapahtumia seikkailemalla ja erilaisten dialogien välityksellä.

Voit ladata pelin ensi viikon torstaihin asti täältä.

The First Tree

The First Tree on puolestaan kolmannen persoonan seikkailupeli, jossa seurataan ketun elämää sen etsiessä perhettään. Peliä voi suositella erityisesti Journey, Firewatch sekä Shelter -faneille.

Voit ladata pelin ensi viikon torstaihin asti täältä.

Killer Instinct taistelupeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle ja Xboxille Kommentit pois päältä artikkelissa Killer Instinct taistelupeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle ja Xboxille

Killer Instict

Övereistä taisteluistaan tunnettu on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle sekä -konsoleille.

Vuonna 2017 ilmestynyt peli kuuluu pelisarjaan, joka sai alkunsa jo vuonna 1994 kun ensimmäinen osa ilmestyi Super Nintendolle sekä :lle.

Peli tarjoaa yliampuvia taisteluita, villejä taistelijoita, rokkaavaa musaa sekä liudan comboja.

Ilmaisversiossa pelaajat voivat taistella viikottain vaihtuvalla taistelijalla yksinpelissä sekä paikallisessa moninpelissä, että verkossa rankatuissa otteluissa.

Voit ladata Killer Instinct pelin ilmaiseksi PC:lle Steamistä ja Xboxille Microsoft Storesta.

Sotilassairaalapeli War Hospital ilmestyy tammikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Sotilassairaalapeli War Hospital ilmestyy tammikuussa

War Hospital

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema -sairaalasimulaatio yhdistää kiehtovalla tavalla toisiinsa strategista taktikointia ja sairaalan hallinnointia.

Ensimmäisen maailmansodan tapahtumat ovat täynnä tragedioita ja karuja ihmiskohtaloita. War Hospital -pelissä kauheuksia käsitellään toiveikkuuden kautta, sillä sotilassairaalassa hoidetaan ja kuntoutetaan haavoittuneita sotilaita.

War Hospital ei ole vain peli, vaan syvältä kouraiseva ja tunteita kanavoiva kokemus maailmansodan kammottavuuksien keskeltä. Peli luo silmäyksen sodan länsirintamalle, jossa loukkaantuneita sotilaita kannetaan sotilassairaalaan hoitoon. Jokainen hoidettava potilas on ihminen ja yksilö, jolla on oma tarinansa ja kokemuksensa. Niinpä peli käsitteleekin näitä sodan tyrskyihin joutuneita henkilöitä huomattavasti henkilökohtaisemmin kuin itse sotimista kuvaavat pelit.

Peliteknisesti War Hospital yhdistää toisiinsa reaaliaikaisten strategiapelien kiireellisyyttä ja hallittavuutta managerointipelien syvällisyyteen ja monimuotoisuuteen. Kun mukaan lisätään roolipelimäisiä piirteitä, hahmotarinoita ja selviytymispelien traagisuutta, on käsillä ainutlaatuinen kokonaisuus riipaisevalla näkökulmalla.

Syvästi hahmovetoinen pelikokemus tarjoaa tarinansa varrella kehityskaaria niin hoitokeinoihin kuin myös hoitohenkilökunnan taitotasoihin. Samalla pelaaja joutuu tasapainottelemaan olemassa olevien resurssien kanssa ja tekemään vaikeita päätöksiä. Tämä tekee pelistä sekä tunteikkaan että palkitsevan kokemuksen.

Uhrien kokemat vammat, haavoittumiset ja loukkaantumiset perustuvat tosiasiallisten kokemusten kirjoon, mikä tuo pelin lähelle todellisuutta ja oikeita tapahtumia. Myös käytössä olevat keinot ja teknologia perustuvat aikakauden mukaiseen osaamiseen ja ymmärrykseen.

War Hospital julkaistaan 11. tammikuuta 2024 sekä - ja Series X/S -pelikonsoleille että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.