Kolme suomalaiskuljettajaa mukana WRC-rallin esports-mestaruusfinaaleissa tulevana lauantaina Kommentit pois päältä artikkelissa Kolme suomalaiskuljettajaa mukana WRC-rallin esports-mestaruusfinaaleissa tulevana lauantaina

WRC 8

Yli kahdeksan kuukautta kestänyt ja 12 haastekisaa kattanut -rallikisa on edennyt finaaliturnaukseen, joka järjestetään tulevana lauantaina.

Finaaliturnauksissa on mukana yhdeksän finalistia, joista peräti kolme on suomalaisia virtuaalikuljettajia. Suomalaiset Mika ”MIHALO” Laitinen, Marko ”STAATTINEN” Räisänen ja Jukka ”JHTL85” Lehtinen kisaavat tämän vuoden mestaruudesta toisiaan sekä vuoden 2018 ja 2017 maailmanmestareita Jon Armstrongia ja Lohan ”Nexl” Blancia vastaan. Finaalipelaajat on karsittu 200 000 pelaajan joukosta viikkohaasteiden ja eSports WRC -turnausten kautta.

Yhdessä WRC Promoterin ja Wales Rally GB:n kanssa kisat järjestävä pelijulkaisija Bigben vie finaalikuljettajat kisaamaan Wales Rally GB -tapahtumaan Llandudno WRC -varikkoalueelle tämän viikon lauantaina 5. lokakuuta. Kisapäivänä virtuaalikuljettajat ajavat yhteensä kahdeksan erikoiskoetta, joilla selvitetään kisaajien keskinäinen paremmuus. Neljä parhaiten pärjännyttä kuljettajaa pääsevät finaalikisaan, joka järjestetään samana päivänä klo 20.00 Suomen aikaa. Lopullinen mestaruus ratkaistaan kolmessa viimeisessä erikoiskokeessa.

eSports WRC Powered by Hyundai -rallikisa esitetään WRC:n, WRC-videopelin, Hyundai Motorsportin, Thrustmasterin, Playseatin ja Red Bull Gamingin omissa sosiaalisen median kanavissa. Sen lisäksi kisaa voi seurata WRC+ -digialustalla, virallisten WRC TV-lähetysten kautta sekä yhteistyökumppaneiden kautta, joita ovat Motorsport Network ja Red Bull. Viime vuoden finaalia seurasi yli kaksi miljoonaa katsojaa ympäri maailman.

WRC-rallipelin elektronisen urheilun kilpailut jatkuvat vuonna 2020. -rallipelin viikoittaiset erikoishaasteet valmentavat pelaajia kisaamaan toistensa kanssa ja haastamaan taitonsa eri erikoiskokeissa. Matka vuoden 2020 mestaruuskisoihin alkaa Rallye Monte Carlo -tapahtuman aikaan tammikuussa 2020.

WRC 8 on kansainvälisen autourheiluliiton virallinen rallipeli ja sisältää ajankohtaiset tiedot kauden 2019 kuljettajista ja tiimeistä. Entistä näyttävämpi peligrafiikka, tarkemmin nuotitettu kartanlukija, ja monipuolisempi urapelitila ovat olennaisia tekijöitä rallipelissä. Myös ajoneuvojen tarkempi mallinnus, dynaamiset säätilavaihtelut ja entistä realistisempi fysiikanmallinnus tuovat WRC 8 -peliin entistä paremman kisatunnelman. WRC 8 on saatavilla sekä -, - ja Nintendo -pelikonsoleille että :lle.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.