Komediaa ja nokkelia tilanteita luvassa: Sam & Max -klassikkopelisarjasta ilmestyy VR-peli vuonna 2021 Kommentit pois päältä artikkelissa Komediaa ja nokkelia tilanteita luvassa: Sam & Max -klassikkopelisarjasta ilmestyy VR-peli vuonna 2021

Nokkeluutta ja hauskoja tilanteita on luvassa, kun tuttu etsiväkaksikko saapuu jälleen ratkomaan rikoksia ensi vuoden kesään mennessä. Tällä kertaa peli ilmestyy HappyGiantilta -pelinä nimellä Sam & Max: This Time It’s Virtual! ja sen teossa on pelisarjan aiemmista osista tuttuja tekijöitä. Siten odotettavissa on tuttua menoa.

Pelissä harjoitetaan perustoiminallisuuksien lisäksi heittokättä ja tavaroiden nostoa. Harvoin sitä pääsee heittämään hyperkineettisiä, jänismäisiä juttuja tikkatauluun tai ampua revolverilla luutakaapissa lymyäviä särkiä.

Sam & Max -kaksikon historia kulkee pitkälle. Sarjakuvapiirtäjä Steve Purcell piirteli hahmoja nuoruudessaan, ja siitä ilmestyi ensimmäiset sarjakuvat jo 80-luvun lopulla. Purcell toimii pelissä konsulttina ja  kokee huikeaksi tilanteen, kun hän pääsee kulkemaan ovesta sisälle ja kommunikoimaan Samin ja Maxin kanssa :n myötä.

 

Kommentoi