Kompakti DJI Mini 2 SE tarjoaa loistavan aloituksen kopteriharrastukselle Kommentit pois päältä artikkelissa Kompakti DJI Mini 2 SE tarjoaa loistavan aloituksen kopteriharrastukselle

Boston Group tuo myyntiin äärimmäisen helposti lennätettävän ja huippukevyen -kuvauskopterin.

Kompakti, kevyt ja helposti hallittava kuvauskopteri on laite, jonka ottaa mielellään mukaansa. Kun jokainen taival ja jokainen reissu ovat mahdollisia kuvauskohteita, ei pienen ja lentävän kuvauskaluston pois jättämiselle löydy hyvää syytä.

Pienikokoinen DJI Mini 2 SE on kuvauskopteri, joka kulkee mukana vaikkapa taskussa. Se painaa niin vähän, että sitä voi lennättää isoja koptereita huolettomammin lähes missä tahansa. Kun käyttöönottokin sujuu käytännössä sekunneissa, on käsissä varsin vastustamaton lentävä kamera.

Pienestä koostaan huolimatta DJI Mini 2 SE pitää sisällään lähes kaikki DJI Mini 3 -kopterin tärkeimmät ominaisuudet. Siinä on ainoastaan hieman heikompaan tarkkuuteen kykenevä videokamera, hieman rajatummin liikkuva gimbaali ja muutaman minuutin lyhyempi lentoaika. Yhdellä latauksella lentoaikaa kopterilla on kuitenkin jopa 31 minuuttia.

Kokoon taitettuna DJI Mini 2 SE on pituudeltaan, leveydeltään ja painoltaan vain nykyaikaisen älypuhelimen luokkaa. Vain 246 gramman painoinen kopteri mahtuukin helposti aikuisen ihmisen kämmenelle. Keveydestään ja koostaan huolimatta pienet puhurit eivät kopteria haittaa, sillä se kestää voimakkaitakin tuulia (10,7 m/s).

Aiempia malleja tuntuvasti edullisempi DJI Mini 2 SE -minikopteri yhdistää 2,7K-videokameran ja 12 megapikselin valokuvakameran toisiinsa. Nämä mahdollistavat vaikuttavat valokuvat ja videoinnin ilmasta käsin. Kameralla voi kuvata teräväpiirtoisia 2,7K-videoita 30 kuvan sekuntinopeudella tai 12 megapikselin valokuvia. Kuvaamisessa hyödynnetään 1/2,3 tuuman CMOS-kuvakennoa ja f/2.8-objektiivia. Laadukas gimbaali pitää kuvamateriaalin terävänä ehkäisemällä tuulen ja kopterin oman liikkeen aiheuttamat epätasaisuudet.

DJI Mini 2 SE tulee myyntiin huhtikuussa 369 euron kuluttajahintaan.

Lisätietoa: Visionist