Konami julkisti uusia Silent Hill -pelejä sekä uuden elokuvan Kommentit pois päältä artikkelissa Konami julkisti uusia Silent Hill -pelejä sekä uuden elokuvan

Silent Hill 2

on paljastanut jatkoa suursuositulle -kauhupelisarjalle Silent Hill Transmission -esityksen myötä. Mukana on -uusinto, uusi -peli, -elokuva, Silent Hill Ascension -interaktiivinen teos sekä täysin uusi -peli.

Silent Hill 2 -uusinto

Kuten aiemmin huhuiltiin, Silent Hill 2 on saamassa uusinnon ja sen kehityksestä vastaa -pelin kehittäjä . Täysin uusittu peli ilmestynee PC:lle Steamin kautta ja aluksi yksinoikeudella PlayStation 5 -konsolille.

Silent Hill Townfall

Silent Hill Townfall on täysin uusi peli No Code kehittäjältä, joka tunnetaan mm. Observation ja Stories Untold -peleistä. Trailerin perusteella luvassa on melko erilainen Silent Hill -kokemus.

Return to Silent Hill -elokuva

Return to Silent Hill -elokuvan puolestaan tulee ohjaamaan vuoden 2006 Silent Hill -elokuvasta tuttu Christophe Gans. Uusi elokuva tulee pohjautumaan Silent Hill 2 -peliin. Parhaillaan elokuvaan etsitään näyttelijöitä.

Silent Hill: Ascension

Silent Hill Ascension on interaktiivinen striimattava videokokemus, jonka taustalla on Dead By Daylight luoja Behaviour Interactive, sekä ohjaaja J.J. Abramsin Bad Robot Games.

Silent Hill f

Lopuksi Konami esitteli täysin uuden Silent Hill -pelin nimeltään SIlent Hill f. Pelissä tullaan näkemään täysin uusi tarina, joka sijoittuu 1960 luvun Japaniin. Tarinasta vastaa kuuluisa japanilainen visuaalisten novellien tuottaja Ryūkishi07.

”Kysykää Conamilta!” – Silent Hill 2 -remakesta tarjottiin pieni tilannepäivitys Kommentit pois päältä artikkelissa ”Kysykää Conamilta!” – Silent Hill 2 -remakesta tarjottiin pieni tilannepäivitys

Odottamamme -uusioversion kehittäjä on yllättäen pyytänyt kärsivällisyyttä, kun fanien tiedonjanoiset utelut ovat pitkän radiohiljaisuuden jälkeen lisääntyneet.

Pitkän huhumyllyn jälkeen ilmoitti 2 -uusioversion tulosta Silent Hill Transmission -tapahtumassa lokakuussa 2022. Tilaisuudessa Konami esitteli kolmen minuutin trailerin, joka antoi katsauksen legendaariseen sumuiseen kaupunkiin 4K-resoluutiolla. Trailerissa näkyi vilauksia Pyramid Headista ja muita alkuperäispelistä tuttuja elementtejä. Lisäksi paljastui, että pelin kehityksestä vastaa Bloober Team, puolalainen pelistudio, joka tunnetaan muun muassa kauhupelistään Layers of Fear ja .

Valitettavasti pelistä ei ole sen julkistuksen jälkeen nähty juuri mitään, mikä on jättänyt fanit tyytymään tietoihin haastatteluista.

näyttää olevan yhteisön turhautumisen kohteena, mikä on ehkä epäreilua, ottaen huomioon, että se on vain pelin kehittäjä. Viime viikolla Bloober suuntasikin fanit Konamille, yritykselle, jonka se väitti vastaavan Silent Hillin markkinoinnista.

”Milloin voisimme odottaa lisätietoa uusioversiosta, vai onko se Konamin vastuulla?” kysyi Twitter-käyttäjä @SodaRMT. ”On aika vaikeaa olla sumussa yli vuoden ilman mitään uutta, edes muutama kuvakaappaus olisi kiva nähdä.”

Blooberin napakka vastaus kuului: ”Konami on pelin julkaisija, ja tiedottaminen kuuluu ehdottomasti heidän vastuulleen.”

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kaipaatko helvetillistä peli-Halloweenia? Näitä toimittajamme suosittelee Kommentit pois päältä artikkelissa Kaipaatko helvetillistä peli-Halloweenia? Näitä toimittajamme suosittelee

Halloween errori.net

lähestyy, ja mikä olisikaan parempi tapa virittäytyä oikeaan tunnelmaan kuin sukeltaa syvälle pelimaailman kauhutarjontaan? Olitpa sitten veteraanipelaaja tai etsit ensimmäistä kauhupeliäsi, tässä on lista toimittajamme, henkilökohtaisesti hyytävimmistä peleistä, jotka tarjoavat unohtumattomia hetkiä Halloween-yönä.

Helvetillistä peli-Halloweenia teille, rakkaat lukijamme…

Amnesia: The Dark Descent

: The Dark Descent on Thomas Gripin luoma indie-kauhupeli, joka tunnetaan herkästi nousevista karvoistaan. Vaikka moni ei olisi itse pelannut tätä indie-helmeä, on peli kuitenkin saavuttanut mainetta, ja syystäkin. The Dark Descent näytti, ettei pelottavuuden saavuttamiseen tarvita suurta budjettia.

Tätä ensimmäisen persoonan näkökulmasta pelattavaa peliä pelatessa tuntee konkreettisesti olevansa ansassa keskellä painajaismaista hirviöiden maailmaa. Pelissä pelaajan on paettava kauhujen täyteistä Brennenburgin linnaa ja selvitettävä sen monia jännittäviä pulmia, mikä tekee kokemuksesta erityisen nautinnollisen.

Outlast

Vaikka 2 saattoikin ylpeillä paremmilla grafiikoilla ja syvemmällä tarinalla, ensimmäinen osa vei voiton sen pelottavuudella.

Outlast vie pelaajan ensimmäisen persoonan näkökulmasta kammottavalle matkalle paikkaan, jonne harva toivoisi joutuvansa – vanhaan ja synkkään mielisairaalaan. Se näyttää ulkoisesti autiolta, mutta sen käytävät ovat kaukana tyhjistä. Ja pahinta on, että olet siellä yksin, yöaikaan, vuoristoisella seudulla, kaukana mistään avusta. Pelissä pelaajan on tarkkailtava ympäristöään videokameran yönäköominaisuuden avulla, mutta rajoitetulla akunkestolla – ja juuri se tekee pelikokemuksesta entistä ahdistavamman. Kamera luo rakeisen ja epäselvän vihreän hehkun, mikä vain korostaa ympäröivää painostavaa tunnelmaa.

Ottaen huomioon sen vaatimattoman budjetin, Outlast yllätti monenlaiset odotukset merkittävillä myyntiluvuillaan. Se on eittämättä yksi kaikkien aikojen pelottavimmista peleistä.

Resident Evil – Pelisarja

Siitä hetkestä, kun astui pelimaailmaan vuonna 1996, se on määrittänyt selviytymiskauhupelien standardit. Tämä legendaarinen sarja käsittää tällä hetkellä lähes 30 peliä, ja pelottavimman pelin valitseminen joukosta on haastava tehtävä. Toimituksemme kuitenkin suosittelee tätä!

Until Dawn

on kuin interaktiivinen versio elokuvasta ”Cabin in the Woods”. Kahdeksan teini-ikäistä ystävystä päättää viettää mökkiloman syrjäisessä metsässä. Ennen kuin he ehtivät nauttia lomastaan kovin pitkään, ensimmäinen kohtalokas tapahtuma jo varjostaa iloa, ja nyt heidän täytyy yrittää selvitä hengissä aamun ensi säteisiin asti.

Pelaajana pääset tutustumaan jokaiseen näistä nuorista, ja sinun tehtäväsi on auttaa heitä selviämään sekä mökin sisällä että sen ulkopuolisista uhista. Peli vaatii sinulta jatkuvasti päätöksentekokykyä, ja jokainen valinta vaikuttaa siihen, miten tarina etenee. Onko valintasi oikea? Vai johtaako se traagisiin seurauksiin? Pelaajana sinulla on vastuu sadoista mahdollisista lopputuloksista. On täysin mahdollista saada jokainen hahmo selviytymään, mutta se vaatii taitoa, harkintaa ja myös hieman onnea.

Until Dawn ei ole perinteinen toimintapeli. Sen sijaan se keskittyy nopeisiin QTE-tapahtumiin (Quick Time Events), ympäristön tutkimiseen ja vinkkien keräämiseen, jotka auttavat sinua tekemään kriittisiä päätöksiä – päätöksiä, jotka voivat olla kirjaimellisesti elämän ja kuoleman kysymys.

Silent Hill 2

-pelisarja on kauhugenren ikoni, ja sen pelottavista seikkailuista tunnetuin on epäilemättä . Tämä mestariteos toi mukanaan yhden tunnetuimmista kauhuhahmoista, Pyramid Headin. Kun puhutaan Silent Hillistä, monen ensimmäinen ajatus liikkuu tämän mystisen ja pelottavan hahmon ympärillä. Mutta peli on paljon muutakin kuin vain yksi hahmo; se on sumun peittämä kaupunki, jossa jokainen askel voi paljastaa uuden kauhistuttavan yllätyksen. Vaikka pelin grafiikka saattaa olla aikansa tuotetta, sen luoma tunnelma ja intensiteetti ovat ajattomia.

Pelin sydämessä on tarina Jamesista, joka saapuu Silent Hillin sumuiseen kaupunkiin etsimään vastauksia. Mystinen kirje, joka näyttää olevan peräisin hänen edesmenneeltä vaimoltaan, houkuttelee hänet takaisin painajaiseen, joka on täynnä kauhua ja epätoivoa. Kaupunki paljastaa Jamesille paitsi ulkoisia kauhuja, myös syvän syyllisyyden ja ahdistuksen, joka kumpuaa hänen sisältään. Jokainen nurkka, jokainen huone ja jokainen katu tuovat mukanaan uuden kauhukokemuksen, mutta Jamesin on jatkettava eteenpäin, jos hän haluaa saada selville totuuden.

Silent Hill 2 ei ole vain kauhupeli; se on syvä sukellus ihmismieleen ja sen pimeisiin syvyyksiin. Se on peli, joka ei jätä ketään kylmäksi ja jonka tarina jää mieleen pitkäksi aikaa. Se on mestarillinen yhdistelmä psykologista kauhua ja syvällistä tarinankerrontaa, ja se on ehdoton kokemus jokaiselle kauhufanille.