Konami myllertää pelikehittely-yksikkönsä täysin uusiksi Kommentit pois päältä artikkelissa Konami myllertää pelikehittely-yksikkönsä täysin uusiksi

Japanilainen viihdealan jättiläinen aikoo myllertää pelikehittely-yksikkönsä helmikuussa täysin. Konami Digital Entertainmentin sisällä asiat ajetaan matalaksi helmikuun 1. päivä, mutta ne kootaan sitten uudelleen. Kyse ei siis ole hajoamisesta tai lopettamisesta, vaan asioiden uudelleenjärjestämisestä.

Huomioksi annettakoon, että muutos ei koske Konami Holdings Corporationia, vaan ainoastaan -yksikköä.

Konamin eri peliyksiköt hajotetaan ja yhdistetään yhdeksi isoksi peleihin keskittyneeksi yksiköksi, jotta voidaan mahdollistaa laajempien ja monimutkaisempien projektien tehokas hallinta ja toteutus.

Tämän lisäksi hallinnossa tapahtuu muutoksia. Osa työntekijöistä saa ylennyksen, ja esimerkiksi Sadaaki Kaneyoshi toimii jatkossa luovan avustajan roolissa. Hideki Hayakawa toimii edelleen toimitusjohtajana.

Interaktiivisesta suoratoistokokemus Silent Hill: Ascensionista saatiin ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Interaktiivisesta suoratoistokokemus Silent Hill: Ascensionista saatiin ensimmäinen traileri

Silent Hill: Ascension

Lokakuussa 2022 paljasti : Ascensionin, joka on uudenlainen interaktiivinen suoratoistokokemus, jossa katsojat pääsevät vaikuttamaan lopputulokseen. Nyt tulevasta sarjasta on saatu ensimmäinen traileri.

Kokemuksen taustalla on yhteistyössä Konamin ja Bad Robot Gamesin kanssa. Kehittäjän mukaan kyseessä on MILE (Massively Interactive Live Event) eli massiivisesti interaktiivinen live-tapahtuma. Genvid on aiemmin julkaissut samantyyppisen -kokemuksen, joka toimi Facebookin kautta.

Sarjassa katsojat voivat auttaa päättämään henkilöhahmojen kohtaloista. Tarinan edetessä yleisö voi vaikuttaa siihen, kuka selviää, kuka pelastuu tai tuomitaan tekojensa perusteella ja kuka kärsii seuraamuksista.

sisältää uusia hahmoja, hirviöitä ja paikkoja Silent Hillin universumissa. Sarja alkaa myöhemmin vuonna 2023 ja jokainen päivä on erilainen yleisön vuorovaikutuksen perusteella.

Return To Silent Hill kiinnitti pääosan esittäjänsä Kommentit pois päältä artikkelissa Return To Silent Hill kiinnitti pääosan esittäjänsä

Deadline kertoo, että ohjaaja Christphe Gansin (, Kaunotar ja Hirviö) tulevaan -videopeliin perustuvaan elokuvaan :iin on kiinnitetty ensimmäiset pääosan näyttelijät.

Jeremy Irvine (War Horse, The Railway Man) tulee näyttelemään James Sunderlandia, kun taas Hannah Emily Anderson (Jigsaw, X-Men: Dark Phoenix) esittää Mariaa (Mary)

Return To Silent Hillin kerrotaan olevan mytologinen rakkaustarina jostakusta, joka on niin syvästi rakastunut, että on valmis menemään helvettiin pelastaakseen jonkun. Se tulee samalla olemaan myös Konamin oma paluu rakastetun Silent Hill-maailman pariin.