Konami tyrmää Silent Hill -huhut – uusia pelejä ei ole tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Konami tyrmää Silent Hill -huhut – uusia pelejä ei ole tulossa

P.T.

Huhut tulevien mahdollisten -pelien ympärillä ovat jylläänneet jo kauan ja pelirintamalla odotetaan kovasti pelisarjan uutta peliä.

Nyt kuitenkin on vastannut huhuihin, että ne eivät pidä paikkaansa. Konamin Pohjois-Amerikan PR-vastaava on kertonut antamassan haastattelussa Rely On Horror -sivustolle, että uusia Silent Hill pelejä ei ole tulossa.

Konami ei kuitenkaan tyystin ole sulkemassa pelisarjaa, vaan jotain olisi vielä jossain vaiheessa tuloillaan. Ainakin pelisarjaan perustuva elokuva on tekeillä.

Uutisoimme aiemmin tässä kuussa, että olisi mahdollisesti hankkimassa Silent Hill -pelien oikeudet.

Edellisestä virallisesta Silent Hill -pelistä on ehtinyt vierähtää jo 8 vuotta ja 6 vuotta Kojima Productionsin perutusta -pelistä.

John Cena vihjailee Instagramissa olevansa osana tulevaa The Legend Of Zelda -elokuvaa? Kommentit pois päältä artikkelissa John Cena vihjailee Instagramissa olevansa osana tulevaa The Legend Of Zelda -elokuvaa?

WWE-tähti John Cena on sytyttänyt fanien keskuudessa spekulaatioita jakaessaan The Legend Of Zeldan Linkistä vuoden 1986 alkuperäisessä muodossaan omalla Instagram-tilillään.

Vaikka julkaisu ei tarjoa mitään selitystä, fanit villitsevät mahdollisuudesta, että Cena liittyisi mukaan Picturesin tulevaan Zelda-live-action-elokuvaan.

Innostuksesta huolimatta luotettavat lähteet eivät ole vahvistaneet elokuvan näyttelijävalintoja. Ohjaaja Wes Ball on kyllä kiinnitetty projektiin, mutta näyttelijäkaarti pysyy mysteerinä.

Mikä hahmo mielestäsi sopisi erinomaisesti John Cenalle?

Sony jatkaa PS4:n tukemista uudella päivityksellä Kommentit pois päältä artikkelissa Sony jatkaa PS4:n tukemista uudella päivityksellä

Hyviä uutisia 4:n omistajille! on julkaissut uuden järjestelmäpäivityksen (versio 11.5), joka parantaa viestintää, käytettävyyttä ja yleistä järjestelmän suorituskykyä.

Vaikka useimmat ovatkin siirtyneet PS5:lle, Sony on myynyt yli 117 miljoonaa -konsolia. Sony ei hylkää uskollista PS4-käyttäjäkuntaansa, vaan tarjoaa pieniä järjestelmäpäivityksiä niille, jotka eivät vielä ole päivittäneet Sonyn uusimpaan konsoliin.

Päivitys parantaa viestintää ja käytettävyyttä ”joillakin näytöillä”, mikä tekee kommunikoinnista helpompaa PS4-pelaajille. Lisäksi se tehostaa järjestelmäohjelmiston suorituskykyä ja vakautta. Vaikka kyseessä ei ole massiivinen uudistus, se tulee tarjoamaan sujuvamman PS4-kokemuksen.

Tulevaisuudessa voimme odottaa vähemmän PS4-päivityksiä, mutta Sony jatkaa PS4:n tukemista vielä kauan – jopa lähes 18-vuotias PS3 sai hiljattain päivityksen. 11-vuotiaalle PS4:lle on todennäköisesti luvassa lisää päivityksiä vielä pitkään.

Kuitenkin PS5 todennäköisesti saa merkittävämpiä päivityksiä jatkossa. Fanit toivovat yhä ominaisuuksia kuten dynaamisia teemoja, mutta Sony ei ole ilmoittanut asian tiimoilta mitään virallista.

Puhuttaessa PS5:stä, huhut viittaavat PS5 Pro -päivitykseen myöhemmin vuonna 2024. PlayStation pelaajien kannattaa kuitenkin suhtautua tähän varauksella, sillä Sony ei ole vahvistanut mitään virallisesti

Lähde: GameRant