Kosketusnäyttö ja värien hehkua – Mad Box esittelee tulevan konsolin ohjainta Kommentit pois päältä artikkelissa Kosketusnäyttö ja värien hehkua – Mad Box esittelee tulevan konsolin ohjainta

Tuleva konsolihaastaja on saanut ensimmäiset kuvat ohjaimestaan. Pelikoneen kehittäjä Slightly Mad Studiosin toimitusjohtaja Ian Bell on julkaissut kuvia ohjaimen konseptista Twitter-tilillään.

Ohjainta hallitsee kaiken keskellä oleva suurikokoinen sulautuva kosketusnäyttö ja värien loisto. Näiden lisäksi ohjaimessa on perinteiset analogi-tatit, d-pad sekä muita näppäimiä.

Havainnekuvien perusteella ohjaimen valaistuksen väriä pystyy vaihtamaan ja näytölle voidaan tuoda elementtejä peleistä tai vaikka täysi näppäimistö. Havainnekuvat myös avaavat mahdollisia tulevia pelejä konsolille. Luvassa on todennäköisesti ajopeli, joista on tunnettu sekä jonkinkaltainen taistelupeli.

Yrityksen päämääränä on horjuttaa Microsoftin Xboxin, Sonyn PlayStationin sekä Nintendon vallitsemaa alaa.

Kommentoi

Klassinen Splinter Cell -peli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Klassinen Splinter Cell -peli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Splinter Cell

jakaa parhaillaan ilmaiseksi vuoden Tom Clancy’s Splinter Cell -hiippailupeliä PC:lle.

Pelissä seurataan NSA:n salaisen agentin ja hiippailuekspertin Sam Fisherin edesottamuksia kun tämä etsii kahta kadonnutta yhdysvaltalaista agenttia Georgiassa ja löytää samalla ydinlaitteen.

Alunperin vuonna 2002 ilmestynyt peli on Splinter Cell -pelisarjan ensimmäinen osa ja on toteutettu 2 -pelimoottorin avulla. Peli ilmestyi alunperin Xboxille ja sai seuraavana vuonna versiot myös PlayStation 2 ja GameCube -konsoleille sekä PC:lle että :lle.

Voit ladata Splinter Cell -pelin ilmaiseksi PC:lle täältä aina marraskuun 30. päivään asti.

Kommentoi

Wreckfest -romurallipeli ilmestyi mobiililaitteille – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Wreckfest -romurallipeli ilmestyi mobiililaitteille – katso julkaisutraileri

Wreckfest

Kotimaisen Bugbearin kehittämä ja THQ Nordicin julkaisema Wreckfest -romurallipeli on saapunut iOS ja Android -mobiililaitteille. Voit katsoa uuden julkaisutrailerin alta.

Pelin mobiiliversiossa on kaikki samat ominaisuudet kuin PC ja konsoliversioissakin. Mukana on myös paikallinen moninpeli ja kaikki tutut autot ja radat. Peli tukee myös erillistä ohjainta.

Alunperin vuonna 2018 PC:lle ilmestynyt romurallipeli on henkinen jatkumo FlatOut -peleille ja yhdistelee myös elementtejä klassisista peleistä kuten Destruction Derby sekä Street Rod.

Peli saapui 4 ja Xbox One -konsoleille vuonna 2019. Viime vuonna se saapui myös uuden sukupolven ja sekä S -konsoleille, että Stadia -pelipalveluun.

Wreckfest on saatavilla iOS ja Android -mobiililaitteille Play, Samsung Galaxy sekä App Store -kauppapaikoilta.

Kommentoi