Kosketusnäyttö ja värien hehkua – Mad Box esittelee tulevan konsolin ohjainta Kommentit pois päältä artikkelissa Kosketusnäyttö ja värien hehkua – Mad Box esittelee tulevan konsolin ohjainta

Tuleva konsolihaastaja on saanut ensimmäiset kuvat ohjaimestaan. Pelikoneen kehittäjä Slightly Mad Studiosin toimitusjohtaja Ian Bell on julkaissut kuvia ohjaimen konseptista Twitter-tilillään.

Ohjainta hallitsee kaiken keskellä oleva suurikokoinen sulautuva kosketusnäyttö ja värien loisto. Näiden lisäksi ohjaimessa on perinteiset analogi-tatit, d-pad sekä muita näppäimiä.

Havainnekuvien perusteella ohjaimen valaistuksen väriä pystyy vaihtamaan ja näytölle voidaan tuoda elementtejä peleistä tai vaikka täysi näppäimistö. Havainnekuvat myös avaavat mahdollisia tulevia pelejä konsolille. Luvassa on todennäköisesti ajopeli, joista Slightly Mad Studios on tunnettu sekä jonkinkaltainen taistelupeli.

Yrityksen päämääränä on horjuttaa Microsoftin Xboxin, Sonyn PlayStationin sekä Nintendon vallitsemaa alaa.

Kommentoi

Sony lanseerasi pelaamiseen suunnitellut InZone näytöt ja kuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Sony lanseerasi pelaamiseen suunnitellut InZone näytöt ja kuulokkeet

Sony InZone

Sony on lanseerannut uusia pelikäyttöön suunnattuja näyttöjä sekä kuulokkeita uuden brändin alaisuudessa.

Näytöt on suunniteltu erityisesti PC:lle, mutta tukevat myös ja Series X -konsoleiden ominaisuuksia. Näyttöjä on kaksi mallia 27 tuuman 4K IPS -paneelilla oleva M9 sekä edullisempi M3, jossa on 240 Hz.

Kuulokkeita on kolmea mallia, joista paras H9 käyttää 2,4 GHz langatonta ja Bluetooth yhteyttä samanaikaisesti. Akunkestoa on luvattu 32 tuntia yhdellä latauksella. Kuulokkeissa on myös digitaalinen melunvaimennus. Lisäksi saatavilla on edullisemmat H7 -kuulokkeet sekä langalliset H3 -kuulokkeet.

Vielä ei ole varmaa milloin tuotteita saadaan Suomen markkinoille.

Kommentoi

Fall Guys saavutti 20 miljoonan pelaajan rajan muuttuessaan ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Fall Guys saavutti 20 miljoonan pelaajan rajan muuttuessaan ilmaiseksi

Fall Guys

Suursuosittu Fall Guys -peli muuttui hiljattain ilmaispelattavaksi ja saapui samalla vihdoin Xbox Series X ja S, Xbox One, sekä Switch -konsoleille. Peli onnistui saavuttamaan 20 miljoonan pelaajan rajan ainostaan kahden päivän aikana.

Heti muututtuaan ilmaiseksi pelin palvelimet tukkeutuivat ryntäyksen vuoksi, mutta asiat saatiin korjattua suhteellisen nopeasti.

Samalla peliin saatiin uusi Free For All -kausi, joka toi mukanaan uuden kausipassin sekä pelin sisäisen valuutan, jolla pystyy ostamaan kosmeettisia kilkkeitä. Päivityksen myötä myös pelin 5 -version pelikokemuksta paranneltiin.

Kaikki pelin versiot eri alustoilla tukevat ristiinpelaamista ja myös eteneminen tallentuu alustojen välillä. Voit siis pelata missä vain ja kenen kanssa tahansa.

osti alkuvuodesta 2021 Tonic Games Groupin, jonka alle kuuluu Fall Guys -pelin kehittäjä Mediatonic. Tämän myötä peli siirtyy PC:llä Steam -palvelusta Games Storen puolelle.

Fall Guys on saatavilla 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi