Kotimainen indiepeli Noita ilmestyy syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Kotimainen indiepeli Noita ilmestyy syyskuussa

Noita

Kotimaisen indiekollektiivi Nolla Gamesin tuleva partikkelifysiikkamallinnettu tasohyppely on vihdoin saanut julkaisuajankohdan. Peli saapuu Steamin Early Access -tilaan syyskuun 24. päivä. Pelin taustalla ovat pelisuunnittelija, jotka ovat työskennelleet mm. The Swapper, Crayon Physics Deluxe sekä Baba Is You -pelien parissa.

Noita -pelissä seikkaillaan velholla luolastoissa erilaisia loitsuja taikomalla. Luolastot ovat tuhottavissa ja erilaiset nesteet ja kaasut reagoivat erittäin hienosti mallinnetun fysiikan avulla. Näyttävällä pikselitaiteella varustetun pelin jokainen kipinä, tuli ja muut partikkelit on simuloitu. Pelialueet ovat proseduraalisesti luotuja joten jokainen pelikerta on erilainen.

ilmestyy syyskuun 24. päivä Steam, ja Itch.io -palveluiden kautta.

Kommentoi

X-Plane 12 -lentosimulaatio ilmestyy joulukuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa X-Plane 12 -lentosimulaatio ilmestyy joulukuussa – katso uusi traileri

X-Plane 12

tuo lentosimulaation realismin seuraavalle tasolle. Kehittäjä Laminar Research on julkaissut upouuden trailerin, joka näyttää ultrarealistisen lentosimulaation tulevaisuuden, jossa kaikki perustuu todelliseen fysiikkaan.

Simulaattori sisältää 18 ainutlaatuista lentokonemallia, yksityiskohtaiset maisemat sekä yli 17 000 lentoasemaa ympäri maailmaa. Mukana on myös uudet maastotekstuurit, torneilla ja päällyste-efekteillä, jotka parantavat realistisuutta. julkaistaan joulukuussa 2022 :lle, Macille ja Linuxille.

on realistisin ja tehokkain lentosimulaattori, jossa on tarkat ilma-alusjärjestelmät ja mukaansatempaava pelimaailma. Pelin kehityksessä ovat olleet mukana oikeat lentäjät ja insinöörit. Peli on suunnattu kaikille jotka kaipaavat realistista lentosimulaatiokokemusta.

Mukana on mm.

  • Tilavuustekniset 3D-pilvet
  • Fysiikkaan perustuva fotometrinen valaistusmalli
  • 18 lentokonetta – Piper Cubista Airbus A330:een.
  • Maailmanlaajuinen 3D-vesi
  • Uudelleenkirjoitettu tekoäly-lennonjohtojärjestelmä
  • Maailmanlaajuiset 3D-metsät
  • Vuodenaikatekstuurit ja sääefektit
  • Uudistetut todelliset säätiedot sekä renderöinti

on parhaillaan saatavissa Early Access -tilassa :lle. Pelin on määrä ilmestyä virallisesti joulukuussa.

Kommentoi

GRID Legends -ajopeli sai uuden kestävyyspelitilan Kommentit pois päältä artikkelissa GRID Legends -ajopeli sai uuden kestävyyspelitilan

GRID Legends

EAn ja Codemastersin GRID Legends -ajopeli on saanut uuden kestävyyspelitilan, jossa pelaajat pääsevät koettelemaan taitojaan useiden ajoluokkien kera. Voit katsoa Enduring Spirit -pelitilan trailerin alta.

Uuden pelitilan lisäksi peliin on saatu uutena ratana legendaarinen Fuji Speedway -kilparata. Mukana on myös neljä uutta autoa: Mazda Autozam AZ-1 Mazdaspeed, Bentley Continental GT3, Bentley Speed 8 sekä BMW V12 LMR.

on saatavilla 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle Origin ja Steam -palveluiden kautta. Enduring Spirit -lisäosan voi ostaa erikseen ja sen saa ilmaiseksi osana pelin Deluxe Edition -versiota.

Kommentoi