Kotimainen Kingshunt -peli ilmestyy marraskuussa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Kotimainen Kingshunt -peli ilmestyy marraskuussa – katso traileri

Kingshunt

A List Games yhdessä suomalaisen Vaki Games -kehittäjän kanssa ovat julkaisemassa synkän ja kolmannen personaan 5v5-areenataistelupeliä Kingshunt marraskuun 3. päivä. Voit katsoa pelin trailerin alta.


Kingshunt sekoittaa reaaliaikaista lähi- ja taikataistelua strategiseen tornien ja kätyrien manaukseen. Peli julkaistaan 15 valittavalla sankarilla, ja pelaajat voivat käyttää pelityyleihinsä sopivia lähitaistelu-, etätaistelu- tai yleishahmoja. Jokainen peli koostuu kahdesta viisihenkisestä tiimistä, jotka yrittävät voittaa toisensa hallitsemalla strategisia kohteita ja/tai tuhoamalla vihollisen tukikohdan.

Kingshunt vei nimiinsä kaksi palkintoa WN Unreal Dev Contestissa uskomattomilla yksityiskohdillaan ja grafiikoillaan.

”Meistä on todella hienoa jakaa Kingshunt kanssanne. Early Access -julkaisu oli selvä valinta. Se tarjoaa meille tilaisuuden oppia nopeasti ja mukautua kasvavan yhteisön palautteen perusteella. Tarkoituksenamme on toimia läheisessä yhteistyössä pelaajiemme kanssa.”

Teemu Jyrkinen, Vaki Gamesin toimitusjohtaja

Kingshuntin julkaisuominaisuuksiin kuuluvat:

  • Kolmannen persoonan taistelu – Kukista viholliset 5v5-areenalla, joka on valloituspelin ja kaistapohjaiseen torni- ja kätyritoiminnan yhdistelmä.
  • Valitse sankarien kattauksesta ja hallitse niiden pelityyliisi sopivat ainutlaatuiset taidot ja loitsut.
  • Kingshuntissa jokaisella sankarilla on kyky manata voimakkaita kätyreitä ja asettaa mahtavia torneja, mikä tarjoaa pelaajille aitoa valtaa ja verratonta strategista syvyyttä, jota ei ole aiemmin todistettu areenataisteluissa.
  • Avaa voimakkaita riimuja lisätäksesi sankareille uusia passiivikykyjä ja tehosteita ja muokataksesi pelityyliäsi entisestään.

Kingshunt ilmestyy Steam -palvelun Early Accessissa 3. marraskuuta 2022. Pelin beetaviikonloppuun voi ilmoittautua Steamin kautta.

Kommentoi

The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria Kommentit pois päältä artikkelissa The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria

The Division: Resurgence

Ubisoft on julkaissut kaksi uutta esittelyvideota tulevasta ’s Resurgence -toimintapelistä. Ensimmäisellä esittelyvideolla tutustutaan pelin maailmaan ja kuullaan pelin vastaavaa tuottajaa Fabrice Navrezia, joka kertoo pelin ominaisuuksista ja mahdollisuuksista haastattelun yhteydessä. Videolla nähdään myös pelikuvaa sen tapahtumista. Lisäksi mukana on pelin pariminuuttinen esittelyvideo.

Pelin testiversio on nyt pelattavissa ja sen tapahtumat sijoittuvat New Yorkin kaupunkiin. Mukana on seitsemän päätehtävää, 12 sivutehtävää ja neljä eri hahmoluokkaa. Näistä viimeisen saa käyttöönsä tasolla 15. Lisäksi mukana on päivittäisiä tehtäviä, avoimen pelimaailman aktiviteettejä ja pelaajien välisiä yhteenottoja.

Pelin testiversio on saatavilla -mobiililaitteille ja siihen voi rekisteröityä pelin kotisivuilla.

Kommentoi

Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri

Valheim

Iron Gate Studios on julkaissut vihdoin suositun Valheim -pelin uuden Mistlands -biomin ja nyt siitä on saatu animoitu traileri.

Mistlands -biomissa keskitytään enemmän seikkailemiseen kuin tukikohdan rakentamiseen. Mukana on uudentyyppinen luolasto, uusia pelimekaniikoita ja vastustajia.

ja Mistland -lisäosa on parhaillaan saatavilla PC:lle, OSX:lle ja Linuxille Early Accessin kautta. Peli on parhaillaan 30% alennuksessa.

Kommentoi