Kotimainen Kingshunt -peli ilmestyy marraskuussa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Kotimainen Kingshunt -peli ilmestyy marraskuussa – katso traileri

Kingshunt

yhdessä suomalaisen -kehittäjän kanssa ovat julkaisemassa synkän fantasian ja kolmannen personaan 5v5-areenataistelupeliä marraskuun 3. päivä. Voit katsoa pelin trailerin alta.


Kingshunt sekoittaa reaaliaikaista lähi- ja taikataistelua strategiseen tornien ja kätyrien manaukseen. Peli julkaistaan 15 valittavalla sankarilla, ja pelaajat voivat käyttää pelityyleihinsä sopivia lähitaistelu-, etätaistelu- tai yleishahmoja. Jokainen peli koostuu kahdesta viisihenkisestä tiimistä, jotka yrittävät voittaa toisensa hallitsemalla strategisia kohteita ja/tai tuhoamalla vihollisen tukikohdan.

Kingshunt vei nimiinsä kaksi palkintoa WN Unreal Dev Contestissa uskomattomilla yksityiskohdillaan ja grafiikoillaan.

”Meistä on todella hienoa jakaa Kingshunt kanssanne. Early Access -julkaisu oli selvä valinta. Se tarjoaa meille tilaisuuden oppia nopeasti ja mukautua kasvavan yhteisön palautteen perusteella. Tarkoituksenamme on toimia läheisessä yhteistyössä pelaajiemme kanssa.”

Teemu Jyrkinen, Vaki Gamesin toimitusjohtaja

Kingshuntin julkaisuominaisuuksiin kuuluvat:

  • Kolmannen persoonan taistelu – Kukista viholliset 5v5-areenalla, joka on valloituspelin ja kaistapohjaiseen torni- ja kätyritoiminnan yhdistelmä.
  • Valitse sankarien kattauksesta ja hallitse niiden pelityyliisi sopivat ainutlaatuiset taidot ja loitsut.
  • Kingshuntissa jokaisella sankarilla on kyky manata voimakkaita kätyreitä ja asettaa mahtavia torneja, mikä tarjoaa pelaajille aitoa valtaa ja verratonta strategista syvyyttä, jota ei ole aiemmin todistettu areenataisteluissa.
  • Avaa voimakkaita riimuja lisätäksesi sankareille uusia passiivikykyjä ja tehosteita ja muokataksesi pelityyliäsi entisestään.

Kingshunt ilmestyy -palvelun Early Accessissa 3. marraskuuta 2022. Pelin beetaviikonloppuun voi ilmoittautua Steamin kautta.

Assassin’s Creed Shadows ilmestyy marraskuussa – katso traileri ja kuvat pelistä Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Shadows ilmestyy marraskuussa – katso traileri ja kuvat pelistä

vie pelaajat marraskuussa kiehtovalle seikkailulle 1500-luvun Japaniin, Assassin's Creed Shadows -pelin myötä. Nyt pelin eri julkaisuversiot ja niiden sisällöt on paljastettu. Näet ne alta.

Pelin eri versiot:

  • Peruspeli: ilmestyy 15. marraskuuta.
  • Gold Edition: Sisältää peruspelin ja kausikortin, joka tuo mukanaan lisätehtävän ja kaksi pelilaajennusta sekä kolmen päivän ennakkokokeilun.
  • Ultimate Edition: Sisältää Gold Editionin sisällön lisäksi Sekiryu-hahmopaketin ja -piilopaikkasisällön, viisi hahmopistettä ja punamustan valokuvatilan suotimen.
  • Collectors Edition: Kaikkein laajin versio, joka sisältää peruspelin, kausikortin, Ultimate Editionin sisällön, metallisen Steelbook-pelikotelon, pelimaailman kartan, Naoe- ja Yasuke-figuurit, Naoen katanan tsuban, seinäkäärön, 84-sivuisen taidekirjan ja kaksi sumi-e-litografialaattaa.

Pelin tarinassa pelataan kahden hahmon näkökulmasta: shinobi Naoen ja legendaarisen samuraisoturin Yasuken. Heidän tiensä risteävät ja seikkailut alkavat.

Peli tarjoaa upean avoimen pelimaailman, jossa sää ja vuodenajat vaihtelevat. Tutkittavana on paljon ja tunnelma on ainutlaatuinen.

Assassin's Creed Shadows julkaistaan 15. marraskuuta 2024 :lle, /S:lle, :lle ja :lle. Lisäksi peli tulee saataville Ubisoft+ -pelipalveluun 12. marraskuuta 2024 alkaen. Pelin ennakkoon tilaaville luvassa bonustehtävä. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Dragon Age: Inquisition ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Dragon Age: Inquisition ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Dragon Age: Inquisition

hemmottelee tällä viikolla kaikkien aikojen myydyimmän Dragon Age -pelin Game of the Year Editionilla – täysin ilmaiseksi. Tämä on loistava tilaisuus uppoutua eeppiseen fantasiaseikkailuun, jossa valintasi muovaavat Thedasin kohtaloa.

Alun perin vuonna 2014 ilmestynyt on BioWare-studion kehittämä ja Electronic Artsin julkaisema toimintaroolipeli. Se on Dragon Age -sarjan kolmas pääosa, joka vie pelaajat Thedas-maailman pelastusretkelle. Pelissä luot oman sankarin, joka johtaa Inquisitionia taistelussa kaaosta levittäviä demoneja vastaan. Tutkit valtavia ja yksityiskohtaisia ympäristöjä, taistelet haastavia vihollisia strategisen taistelusysteemin avulla ja teet tärkeät valinnat, jotka vaikuttavat pelin kulkuun ja hahmojen kohtaloihin.

Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition sisältää myös pelin kaikki kolme julkaistua lisäosaa, jotka laajentavat tarinaa ja tarjoavat uusia seikkailuja.

Voit ladata Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition -pelin ilmaiseksi täältä, ensi viikon torstaihin asti.