Kotimainen menestyspeli Alan Wake muuntuu tv-sarjaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Kotimainen menestyspeli Alan Wake muuntuu tv-sarjaksi

Trillerimäisen tv-sarjan omainen peli saa oman tv-sarjan. Sarjan tuottajana ja käsikirjoittana toimii muun muassa Legion, Under The Dome ja Cloak & Dagger -sarjoista tuttu Peter Calloway.

Luonnollisesti myös alkuperäisen pelin käsikirjoittaja Sam Lake (Sami Järvi) on mukana sarjan tuotannossa ja toimii vastaavana tuottajana. Sarjan tuottavana tahona toimii Contradiction Films, joka on parhaillaan etsimässä studioita, jotka olisivat kiinnostuneet sarjan kuvaamisesta.

Kotimaisen Rememdy Entertainmentin kehittämä ja Microsoftin julkaisema ilmestyi vuonna 2010.

Kommentoi

Tulevasta Forza Motorsport -pelistä saatiin kaksi uutta traileria Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevasta Forza Motorsport -pelistä saatiin kaksi uutta traileria

Forza Motorsport

Seuraavasta Motorsport -pelistä on saatu ensimmäiset trailerit, jotka voit katsoa alta. Pelin on määrä ilmestyä ensi vuoden keväällä PC:lle ja sekä S -konsoleille.

Järjestyksessään kahdeksas Motorsport -peli kantaa pelkästään nimeä ilman numeroa 8. Pelisarjalle ominaisesti kyseessä on enemmän simulaatiopohjainen peli verrattuna -henkiseen Horizon -sarjaan.

Peli tukee laatua 60 fps:n ruudunpäivitysnopeudella. Mukana on erittäin realistiset heijastukset, auton hajoamiset sekä vaihtuva päivänvalo. Pelissä pelaajat pääsevät myös hallitsemaan tankkauksia ja renkaiden vaihtoa.

Pelissä on myös täysin uusittu fysiikanmallinnus ja ajoon vaikuttavat nyt myös asiat kuten radan pinnan lämpötila, joka puolestaan vaikuttaa pitoon. Pelissä myös sää voi vaihtua ja renkaista irtoava kumi kasautuu radalle, vaikuttaen ajoon.

Mukana on autoja kuten Audi RS E-Tron GT, Brabham ST62, Chevrolet Corvette Stingray, Koenigsegg Jesko, Porsche 911 GT3, Acura ARX-05 DPi, Audi R8 LMS GT3, Chevrolet Corvette C8 R sekä Mazda 787B.

Motorsport ilmestyy ja S -konsoleille sekä PC:lle keväällä 2023.

Kommentoi

Minecraft -strategiapeli tulossa ensi vuonna – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Minecraft -strategiapeli tulossa ensi vuonna – katso traileri

Minecraft Legends

on saamassa oman toimintaa ja strategiapeliä yhdistelevän Minecraft Legends -pelin ensi vuoden puolella. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

Peli ei varsinaisesti ole Stracraftin ja vastaavien tyyppinen reaaliaikainen strategiapeli, vaan pelissä edetään päähahmoa ohjaamalla. Pelissä tulee kuitenkin olemaan strategiaelementtejä ja tietenkin tuttu kulmikas grafiikka.

Alkuperäinen Minecraft -peli ilmestyi vuonna 2011 ja on sittemmin saanut käännöksiä monille eri alustoille. osti pelin kehittäjän Mojangin vuonna 2014 ja julkaisi Minecraft -aiheisen luolastoroolipelin nimeltään Minecraft Dungeons vuonna 2020.

Minecraft Legends on tulossa vuonna 2023 PlayStation, Xbox ja Nintendo Switch -konsoleille sekä PC:lle Steamin ja Storen kautta. Peli tulee olemaan saatavilla myös Xbox Game Pass -tilauksen kautta.

Kommentoi