Kotimainen pelifirma Remedy laajentaa toimintaansa Ruotsiin Kommentit pois päältä artikkelissa Kotimainen pelifirma Remedy laajentaa toimintaansa Ruotsiin

Remedy Entertainment

Control, ja Max Payne -peleistä tunnettu on laajentamassa toimintaansa Ruotsiin ja avaa tytäryhtiön Tukholmaan ensi vuoden alussa.

Firma on pilotoinut projektia ruotsalaisten työntekijöiden kanssa jo vuoden verran. Koronaviruksen aiheuttamat rajoitukset on vaikutanut siihen miten uudella toimistolla työskennellään.

Parhaillaan etsii työntekijöitä. Voit katsoa tarkemmat tiedot täältä.

Kommentoi

Bloodborne -pelin PS1 -versiointi ilmestynee tammikuussa 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa Bloodborne -pelin PS1 -versiointi ilmestynee tammikuussa 2022

BloodbornePSX

Suosittujen pelien versiointi alkuperäiselle PlayStation -konsolille (ns. demaking) on ollut pinnalla viime aikoina ja uutisoimme aiemmin tänä vuonna Bloodborne -pelin kyseisestä versioinnista.

Nyt varsinaiselle pelille on saatu julkaisuajankohta ja siitä päästään nauttimaan tammikuun 31. päivä 2022.

Pelin taustalla ovat kehittäjät Lilith Walther sekä Corwyn Prichard. Kaksikko on työstänyt versiointia jo pidemmän aikaa, mutta viimeisen vuoden aikana kehitys on edistynyt kunnolla.

Monista muistakin suosituista peleistä on tehty vastaavanlaisia versiointeja. Mm. The Last of Us, Control sekä Death Stranding ovat saaneet omat -versioinnit. Myös The 3: Wild Hunt -pelin kohuttu kylpyammekohtaus on saanut oman -versioinnin.

Kommentoi

Alan Wake -uusinnon PC -vaatimukset julkaistiin – tällaisen koneen peli vaatii Kommentit pois päältä artikkelissa Alan Wake -uusinnon PC -vaatimukset julkaistiin – tällaisen koneen peli vaatii

Alan Wake Remastered

Remedy Entertainment on julkaisemassa Alan Wake Remastered -uusintoa lokakuun 5. päivä. Nyt pelin PC-vaatimukset on julkaistu ja voit katsoa ne alta.

Vähimmäisvaatimukset:

Prosessori: i5-3340 tai AMD Ryzen 3 1200
Näytönohjain: GeForce GTX 960 tai AMD RX470, 4GB VRAM
Muisti: 8GB tai enemmän
Käyttöjärjestelmä: 64-bit

Suositellut vaatimukset:

Prosessori: Intel i7-3770 tai AMD Ryzen 5 1400
Näytönohjain: GeForce GTX 1060 tai AMD 5600XT, 6GB VRAM
Muisti: 16GB
Käyttöjärjestelmä: 64-bit

Uusinto tukee ultra-wide näyttöjä sekä vapaata kuvataajuutta. Lisäksi pelin PC-versiossa on useita säätömahdollisuuksia, millä pelin grafiikoita voi muokata.

Alan Wake Remastered ilmestyy lokakuun 5. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille että PC:lle Storen kautta.

Kommentoi