Kotimainen Supremacy Games julkaisee ensimmäisen pohjoismaisen NFT-mobiilipelin Kommentit pois päältä artikkelissa Kotimainen Supremacy Games julkaisee ensimmäisen pohjoismaisen NFT-mobiilipelin

Race Team Rivals NFT Garage

Helsinkiläinen Supremacy Games julkisti ensimmäisen Suomessa kehitetyn mobiilipelin, jossa on integroitu -toiminto. Race Rivals Garage on ilmainen mobiilipeli, joka on saatavilla maailmanlaajuisesti, Kiinaa lukuun ottamatta.

Race Rivals tuo ainutlaatuisen kokoelman -autoja, joita voidaan käyttää kilpailemiseen Race Team Rivals -mobiilipelissä. Peliä voi pelata myös ilman NFT-autoja, mutta NFT-omistus tarjoaa lisäetuja, kuten erityisen VIP-ajotilan. NFT-autot tulevat saataville 9. joulukuuta 2021, ja NFT-toiminnot ovat saatavilla pelissä vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä.

Race Rivals Garage SERIES 1 on yksinoikeudellinen rajoitettu sarja, vain 2500 Series 1 -autoa tulee koskaan saataville. Autoja on keräiltävissä neljällä eri harvinaisuudella ja 25 eri tehotasolla. Autot eivät ole satunnaisesti luotuja, vaan ne on valmistettu huolella ja ne osoittavat tiimin autoihin liittyvää asiantuntemusta ja intohimoa.

Race Rivals Garage -autot tulevat myyntiin 9. joulukuuta 2021 OpenSea-kauppapaikalla ja myynti vaatii Ethereum Walletin. Valikoima autoja ja lisätietoja on nyt saatavilla täällä.

”Suomi on johtava mobiilipelien kehityskeskus, ja olemme iloisia voidessamme yhdistää tämän asiantuntemuksen lohkoketju-osaamiseemme luodaksemme -pelejä, jotka ovat hauskoja ja palkitsevia pelata. Tiimi on työskennellyt monien korkean profiilin IP:ihin pohjautuvien pelien, kuten Top Gearin, parissa, ja tämä innostus autoja ja ajopelejä kohtaan näkyy Race Rivals Garagessa”.

kommentoi Supremacy Gamesin toimitusjohtaja Jari Pauna

Supremacy Games paljasti myös, että heillä on valmisteilla useita -pelejä ja rajoitetun erän toiminnallisia token-kokoelmia, jotka liittyvät maailmanlaajuisiin brändeihin.

”Työskentely valtavien globaalien tuotemerkkien kanssa on jännittävää, emmekä malta odottaa, että pääsemme julkistamaan kaikki valmisteilla olevat nimikkeemme. Pyrimme luomaan pelejä, joissa -toiminnallisuus antaa pelaajille todellista lisäarvoa ja sopii täydellisesti yhteen tuotemerkkien kanssa”.

sanoi Supremacy Gamesin toimitusjohtaja Jari Pauna

Race Rivals NFT Garage -pelin voi ladata App Storesta, ja Android-versio on tulossa saataville pian.

Kommentoi

Retromäiskintä Streets of Rage 4 ilmestyi mobiililaitteille – katso julkaisuvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Retromäiskintä Streets of Rage 4 ilmestyi mobiililaitteille – katso julkaisuvideo

Streets of Rage 4

Segan klassikkosarjan paluu Streets of Rage 4 on vihdoin saapunut Android ja iOS -laitteille. Voit katsoa pelin julkaisutrailerin alta.

Peli sisältää takaumia alkuperäisiin Sega Genesiksen peleihin ja siinä nähdään pikselöityjä klassikkohahmoja aiemmista peleistä sekä myös kuullaan Yuzo Koshiron käsialaa oleva 16-bittisen ääniraita.

Pelin mobiiliversiota on ollut tekemässä Playdigious, joka tunnetaan mm. Sparklite ja Evoland -peleistä.

Streets of Rage 4 on nyt saatavilla Android ja iOS -laitteille. Peli on myös saatavilla Nintendo Switch, Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi

eFootball 2022 saapuu mobiililaitteille kesäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa eFootball 2022 saapuu mobiililaitteille kesäkuussa

eFootball 2022

Konamin eFootball 2022 -jalkapallopeli on saapumassa mobiililaitteille kesäkuun 2. päivä. Uusi versio korvaa aiemman eFootball PES 2021 -pelin.

Pelin piti ilmestyä mobiililaitteille jo viime vuoden lopulla, mutta julkaisua viivästettiin. Mobiiliversion päivitys tuo mukanaan uutta pelimekaniikkaa sekä Dream Team -tilan.

Varsinainen eFootball 2022 ilmestyi kesäkuussa 2021 ja on saamassa myöskin kesäkuussa uuden 1.1.0 päivityksen PC:lle ja konsoleille. Konsoliversiossa moninpelin voitto ja tappio päätöksentekoon sekä palvelimiin on luvassa parannuksia.

Tulossa on myös mobiililaitteiden ja konsoliversioiden välinen tietojen jakaminen.

Konsoliversiopäivitys lisää parannuksia voitto/tappio-päätöksentekoon online-otteluissa ja palvelinparannuksia. Tietojen jakaminen konsoli- ja mobiiliversioiden välillä on myös työn alla.

Kommentoi