Kotimaisen Control -pelin The Foundation -lisäosa sai julkaisutrailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Kotimaisen Control -pelin The Foundation -lisäosa sai julkaisutrailerin

Control: The Foundation

Remedy Entertainmentin paranormaalin -räiskintäpelin ensi viikolla ilmestyvä The Foundation -lisäosa on saanut virallisen julkaisutrailerin.

Lisäosassa astraalitaso on törmäämässä todellisuuteen ja päähahmo Jesse Fadenin täytyy matkata Oldest Housen syövereihin estääkseen tämän. Hänen täytyy myös samalla selvittää mitä Helen Marshallille kävi pelin pääjuonen tapahtumien jälkeen. Luvassa on noin 4-5 tuntia uutta pelattavaa, uusia voimia ja haasteita.

Uusina ominaisuuksina on Shape ja aseeseen saatava Fracture, joilla voi vaikuttaa peliympäristöön. Myös Shield saa päivityksen nimeltään Shield Rush, jonka avulla voi syöksyä vastustajia kohti.

Myös uusi vastustaja lymyää Oldest Housen syövereissä. Hiss Sharpened on haastava vastus, joka hyökkää hakku aseenaan.

The Foundation on ensimmäinen kahdesta lisäosasta, jotka peli tulee samaan. Toinen lisäosa AWE ilmestyy alustavasti tämän vuoden puolivälissä. Sen sisältö liittyy todennäköisesti Remedyn toiseen suosittuun -peliin.

The Foundation -lisäosan voi hankkia erikseen tai osana pelin kausipassia. Peli on saatavilla Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle Epic Storen kautta.

Kommentoi

Control -pelin Alan Wake -aiheinen AWE-lisäosa ilmestyy elokuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Control -pelin Alan Wake -aiheinen AWE-lisäosa ilmestyy elokuun lopulla

Control AWE

Kotimaisen Remedy Entertainmentin on saamassa odotetun -aiheisen AWE -lisäosansa tämän kuun lopulla. Lisäosa ilmestyy elokuun 27. päivä.

AWE eli Altered World Event -lisäosa vie pelaajat takaisin Oldest Housen osaan, joka ei ole auki vuosikausiin. Investigations Sector tarjoaa täysin uudenlaisen vastuksen Jesselle. Vastassa on myös uudenlainen Hiss Airborne Ranger -vihollinen.

Control x Alan Wake
AWE -lisäosassa tullaan näkemään toisesta Remedyn pelistä tuttu hahmo.

Uusien vastuksien lisäksi Jesse saa uuden Surge palveluaseen, joka käyttäytyy sticky-kranaatin tavoin. Pelialueelta löytyvät kolikkopelit puolestaan tarjoavat erilaisia pelimuotoja, kuten Horde ja Time Trial -tilat. Voit myös pelata suositun Ashtray Mazen uudelleen pelikoneiden kautta.

AWE ilmestyy elokuun 27. päivä ja tulee olemaan saatavilla Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille, sekä PC:lle.

Kommentoi

Remedyn työstämä CrossfireX yksinpelikampanja sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Remedyn työstämä CrossfireX yksinpelikampanja sai uuden trailerin

CrossfireX

Kotimaisen Remedy Entertainmentin työstämä yksinpelikampanja CrossfireX -peliin on saanut uuden trailerin. Peli on korealaisen Smilegaten suursuositun Crossfire -pelin konsoliversio. Peliä on kautta-aikojen pelannut yhteensä yli miljardi pelaajaa, joista suurin osa on Kiinasta ja Koreasta.

Peli saapuu Xbox One -konsolille myöhemmin tänä vuonna, mutta se on kuitenkin optimoitu loppuvuodesta ilmestyvälle Xbox Series X -konsolille. Pelin moninpeliominaisuuksista vastaa Smilegate. Yksinpelikampanja koostuu operaatioista, jotka puolestaan jakautuvat jaksoihin.

CrossfireX -pelin yksinkampanja ilmestyy myöhemmin tänä vuonna pelin Premium kausipassin kautta.

Kommentoi