Kotimaisen Frozenbyten Trine 4 -seikkailupeli saapuu lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Kotimaisen Frozenbyten Trine 4 -seikkailupeli saapuu lokakuussa

Kotimaisen pelifirman viimeisin installaatio : The Nightmare Prince ilmestyy lokakuun 8. päivä. Peli yhdistelee pulmanratkontaa ja tasohyppelyä sekä ensimmäistä kertaa myös moninpelin.

Pelistä löytyvät tutut hahmot Wizard, Knight ja Thief, jotka tällä kertaa lähtevät etsimään Prince Seliusta, jonka painajaiset ovat alkaneet vuotamaan todellisuuden puolelle. Peliin on tuotu uusi taitoja ja vihollisia sekä myös taistelujärjestelmä on uudistettu täydellisesti.

Ensimmäistä kertaa pelisarjassa peliä pääsee pelaamaan myös kavereiden kanssa parhaimmillaan neljän pelaajan kanssa. Pelata voi joka paikallisesti tai verkon välityksellä.

Trine 4: The Nightmare Prince ilmestyy lokakuun 8. päivä , ja -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi

Ubisoft lykkää jälleen The Settlers -pelin julkaisua Kommentit pois päältä artikkelissa Ubisoft lykkää jälleen The Settlers -pelin julkaisua

Jatkoa Blue Byten kehittämään kaupunginrakennus-strategiapeliin The Settlersiin on odoteltu jo pitkään, ja nyt sitä joudutaan odottelemaan lisää, kun Ubisoft ilmoitti julkaisun lykkääntyvän. Järjestyksessään pelisarjan kahdeksannen pelin ensiuutisista ilmoitettiin jo vuonna 2018, ja sen oli tarkoitus ilmestyä alunperin vuoden 2019 syksynä.

The Settlers -pelistä on julkaistu kuvakaappauksia ja pelin rakenteesta on kerrottu tarkempia kuvauksia. Pelin parissa työskentelevä tiimi on nyt ilmoittanut, että haluaa julkaista laadukkaan peliä, joten he tarvitsevat lisäaikaa sen työstämiseen. Päätös ei ollut helppo, eikä tiimi anna uutta arviota ilmestymisen ajankohdasta. Lisäajallaan pelin kehittäjät käyvät läpi pelaajien lähettämiä palautteita, ideoita sekä ehdotuksia, joiden pohjalta työstävät parhaan mahdollisen pelin.

Alkuperäinen The Settlers ilmestyi vuonna 1993, ja sarjan edellinen osa ilmestyi vuonna 2010. Uusi peli tulee tulevaisuudessa pelattavaksi :lle, Xbox Onelle sekä :lle.

Kommentoi

Dreams -pelialusta saa VR-tuen tässä kuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Dreams -pelialusta saa VR-tuen tässä kuussa

Dreams

Media Moleculen ja Playstationin Dreams -pelialusta on saamassa VR-tuen heinäkuun lopulla. Päivitys tulee olemaan täysin ilmainen pelin omistaville.

Päivityksen myötä tulee myös oppaita, miten VR-pelejä voi luoda. Myös valmiiksi luotuja VR-pelejä on saatavilla.

Inside the Box VR-päivitys ilmestyy Dreamsiin heinäkuun 22. päivä.

Kommentoi