Kotimaisen Frozenbyten Trine 4 -seikkailupeli saapuu lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Kotimaisen Frozenbyten Trine 4 -seikkailupeli saapuu lokakuussa

Kotimaisen pelifirman viimeisin installaatio Trine 4: The Nightmare Prince ilmestyy lokakuun 8. päivä. Peli yhdistelee pulmanratkontaa ja tasohyppelyä sekä ensimmäistä kertaa myös moninpelin.

Pelistä löytyvät tutut hahmot Wizard, Knight ja Thief, jotka tällä kertaa lähtevät etsimään Prince Seliusta, jonka painajaiset ovat alkaneet vuotamaan todellisuuden puolelle. Peliin on tuotu uusi taitoja ja vihollisia sekä myös taistelujärjestelmä on uudistettu täydellisesti.

Ensimmäistä kertaa pelisarjassa peliä pääsee pelaamaan myös kavereiden kanssa parhaimmillaan neljän pelaajan kanssa. Pelata voi joka paikallisesti tai verkon välityksellä.

Trine 4: The Nightmare Prince ilmestyy lokakuun 8. päivä 4, ja Nintendo Switch -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä :lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi