Kotimaisen Next Gamesin uusi Stranger Things -mobiilipeli ilmestyy ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Kotimaisen Next Gamesin uusi Stranger Things -mobiilipeli ilmestyy ensi vuonna 206

Helsinkiläinen -pelifirma on tuottamassa yhteistyössä Netflixin kanssa kolmatta The -aiheista mobiilipeliä. Vielä nimetön peli ilmestyy vuonna 2020 Androidille ja iOS:lle. Firma on aiemmin tuottanut -mobiilipelejä.

Alustavien tietojen perusteella peli perustuu sijaintiin ja siinä on pulmanratkonta- ja roolipelielementtejä. Pelissä pääsee seikkailemaan ja taistelemaan toisten pelaajien kanssa Upside Down -maailmassa. Pelissä on myös Google Maps -integraatio. Tyyliltään peli noudattelee 80-luvun estetiikkaa.

Järjestyksessään toinen ja kolmanteen kauteen keskittyvä ilmestyy heinäkuun 4. päivänä. Samana päivänä ilmestyy myös sarjan kolmas tuotantokausi. Aiempi ensimmäisen ja toisen kauden väliin sijoittuva -mobiiliseikkailupeli ilmestyi vuonna 2017.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Scifisarja Altered Carbon saa jatkoa helmikuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Scifisarja Altered Carbon saa jatkoa helmikuun lopulla 21

Altered Carbon

Scifisarja Altered Carbon saa jatkoa Netflixillä helmikuun lopulla kun sarjan toinen kausi starttaa.

Sarjan pääosassa ei kuitenkaan nähdä ensimmäiseltä kaudelta tuttua Joel Kinnamania (Suicide Squad, RoboCop) vaan hänen tilallaan Takeshi Kovacsin roolia näyttelee Anthony Mackie (Avengers: Endgame, 8 Mile).

Sarja perustuu Richard K. Morganin romaaniin ja se sijoittuu 300 vuoden päähän tulevaisuuteen, jossa tietoisuus on digitoitu. Ihmisen ruumis on vaihdettavissa ja kuolema ei enää ole välttämättä lopullista.

Toisella kaudella Kovacs jatkaa vuosisatoja kestänyttä tehtäväänsä löytää kadonneen rakkautensa.

Altered Carbonin toinen kausi alkaa Netflixissä helmikuun 27. päivä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Niin mielenkiintoinen kuin Mindhunter-sarja onkin, kolmatta kautta ei nähdä vähään aikaan Kommentit pois päältä artikkelissa Niin mielenkiintoinen kuin Mindhunter-sarja onkin, kolmatta kautta ei nähdä vähään aikaan 73

Netflixissä sarjamurhaajiin keskittyvää jännitystä ja agenttien tutkimusta sairaisiin mieliin ei heti välttämättä päästä nauttimaan kolmannen kauden muodossa, sillä näyttelijöiden sopimus ei enää jatku. Sarjan ohjaaja David Fincher haluaa keskittyä ohjaamaan ensimmäistä -elokuvaansa Mank ja tuottaa toista kautta sarjaan Love, Death and Robots.

Mindhunterin kahdestakymmenestä sarjasta herra on ohjannut 7 ja on vahvassa roolissa rahoittajana. Kuitenkaan Mindhunterin kolmatta kautta ei ole kuopattu, Netflixin mukaan ei ole vain reilua roikottaa näyttelijöitä sopimuksessa kun suunnitteilla ei tällä hetkellä ole jatkoa.

Monessa lammessa samanaikaisesti uiskenteleva pelialan hörhö.

Striimailen Xboxilla: https://mixer.com/Errori

Kommentoi

The Witcher -sarjan ”Toss a Coin to Your Witcher” -kappale sai metallisen käsittelyn Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -sarjan ”Toss a Coin to Your Witcher” -kappale sai metallisen käsittelyn 1813

The Witcher - Jaskier

Joulukuussa Netflixiin saapunut The Witcher -sarja nostatti pelisarjan kolmannen osan pelaajien keskuudessa uuteen suosioon.

Nyt sarjassa kuultava tarttuva ”Toss a Coin to Your Witcher” -kappale on saanut metallisen version tubettaja Dan Vascin toimesta. Mies on aiemmin versioinut mm. Lord of the Rings -tunnareita.

Alkuperäinen kappale on myös ilmestynyt suosittuun Beat Saber VR-peliin pelattavaksi kappaleeksi. Innokkaat modaajat ovat myös liittäneet kappaleen osaksi pelisarjan ensimmäistä osaa.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi