Kotimaisen Next Gamesin uusi Stranger Things -mobiilipeli ilmestyy ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Kotimaisen Next Gamesin uusi Stranger Things -mobiilipeli ilmestyy ensi vuonna 133

Helsinkiläinen -pelifirma on tuottamassa yhteistyössä Netflixin kanssa kolmatta The -aiheista mobiilipeliä. Vielä nimetön peli ilmestyy vuonna 2020 Androidille ja iOS:lle. Firma on aiemmin tuottanut -mobiilipelejä.

Alustavien tietojen perusteella peli perustuu sijaintiin ja siinä on pulmanratkonta- ja roolipelielementtejä. Pelissä pääsee seikkailemaan ja taistelemaan toisten pelaajien kanssa Upside Down -maailmassa. Pelissä on myös Google Maps -integraatio. Tyyliltään peli noudattelee 80-luvun estetiikkaa.

Järjestyksessään toinen ja kolmanteen kauteen keskittyvä ilmestyy heinäkuun 4. päivänä. Samana päivänä ilmestyy myös sarjan kolmas tuotantokausi. Aiempi ensimmäisen ja toisen kauden väliin sijoittuva -mobiiliseikkailupeli ilmestyi vuonna 2017.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Stranger Things saapuu Rocket League -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Stranger Things saapuu Rocket League -peliin 42

Rocket League x Stranger Things

Scifikauhusarja on saapumassa Rocket League -online-urheilupeliin osana Haunted Hallows -tapahtumaa. Tapahtuma alkaa ensi maanantaina 14. lokakuuta ja kestää aina marraskuun 11. päivään asti.

Tapahtuma tuo mukana Halloween aiheisia lisäosia, joita pelaajat voivat kiinnittää autoihinsa. Farmstead Arena -kenttä on myös teemoitettu sarjan Upside Down -maailman mukaiseksi. Myös muita sarjaan liittyviä lisäkilkkeitä on luvassa.

Aiemmin Stranger Things on vallannut mm. Dead By Daylight -pelin ja sarjasta on myös työstetty omia mobiilipelejä kuten tuleva kotimaisen
Next Gamesin suunnittelema Stranger Things -mobiilipeli.

Alunperin vuonna 2015 ilmestynyt peli on saatavilla Playstation 4, Xbox One ja Nintendo Switch konsoleille sekä PC:lle, Macille ja Linuxille.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Bilepoikabändi Portion Boys mukana suomalaisessa Oku Game – DJ Runner -mobiilipelissä Kommentit pois päältä artikkelissa Bilepoikabändi Portion Boys mukana suomalaisessa Oku Game – DJ Runner -mobiilipelissä 54

Oku Game – DJ Runner

Suomalainen peli- ja animaatiostudio Nopia julkaisi aiemmin syksyllä maailmanlaajuisesti ensimmäisen pelin, jonka sankarina on tosielämän radio-DJ. Tämä mobiilipeli on nyt päivittynyt ja saanut pelihahmoikseen YouTube-hiteistään tutun bilepoikabändi Portion Boysin.

Portion Boys on miljoonia näyttökertoja YouTubessa kerännyt hullutteluun ja hauskanpitoon keskittynyt suomalainen poikabändi. Ryhmä kiertää ahkerasti ympäri Suomea ja on tunnettu vauhdikkaista live-esityksistään. Pelissä Portion Boys täydentää pelin juonta ja on mukana pelin tiimellyksessä useaan otteeseen.

Pelin muita uusia ominaisuuksia ovat muun muassa viikoittainen tulostaulu ja pelin sisäinen kauppa, josta voi hankkia päähahmo Okulle upeita asusteita.

Oku Game – DJ Runner
Räiskyvän retrossa Oku Game – DJ Runner -mobiilipelissä eurodance raikaa.

Oku Game – DJ Runner on retrotyylinen mobiilipeli, jossa pingotaan pitkin Helsingin katuja ilkeitä ninjoja ja kärttyisiä mummoja väistellen. Tavoitteena on ehtiä dj-keikalle ajoissa. Pelissä voi kerätä lisäpisteitä poimimalla reitiltä cd-levyjä ja kivuta tulostaulukon kuninkaaksi. Hauskoista minipeleistä saa lisäpisteitä ja ne avaavat myös lisää pelin tarinaa. Matkan varrella apuaan tarjoavat Okun ystävät musiikkimaailmasta, kuten jäsenet suosituista eurodance-yhtyeistä Movetron ja Chorale.

Eurodance on tekemässä musiikkilajina paluuta kaikkialla Euroopassa. Varsinkin keikkayleisö on löytänyt 90-luvun uudelleen jo jonkin aikaa sitten. Myös nuoremmat sukupolvet ovat löytäneet vanhat tähdet uudestaan. Oku Luukkainen on Suomessa Eurodance-skenen kestosuosikki, joka on viikoittaisen radio-ohjelmansa lisäksi ollut mukana monissa Eurodance-kappaleissa. Näistä viimeisimpänä tämän vuoden 7300 päivää -hittibiisi, jota on katsottu YouTubessa jo lähes 2,5 miljoonaa kertaa.

Oku Game – DJ Runner on nyt saatavana lähes maailmanlaajuisesti App Storesta ja Google Playsta.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Jälleen uusi suoratoistopalvelu – Peackock käynnistyy huhtikuussa 2020 Kommentit pois päältä artikkelissa Jälleen uusi suoratoistopalvelu – Peackock käynnistyy huhtikuussa 2020 46

Peacock

Jo ruuhkainen leffojen ja sarjojen suoratoistopalveluiden kirjo on saamassa lisäystä kun NBCUniversal käynnistää oman palvelunsa nimeltään Peacock huhtikuussa 2020.

Palvelu liittyy siis jo olemassa olevien Netflixin, HBO:n ja kotimaisten vastaavien joukkoon. Myös Disney ja Apple lanseeraavat omat vastaavansa Disney+ ja Apple TV+ -palvelut tämän vuoden puolella.

Parks and Recreation on yksi klassikkosarjoista, jotka tullaan näkemään uudessa palvelussa.
Parks and Recreation on yksi klassikkosarjoista, jotka tullaan näkemään uudessa palvelussa.

Peacock -palvelussa tullaan näkemään aluksi 15 000 tuntia sisältöä. Tähän kuuluvat mm. klassiset komediasarjat Parks and Recreation sekä The Office, scifisarja Battlestar Galactica sekä draamasarja Brave New World, sekä lukuisia standup pätkiä monilta suosituilta koomikoilta kuten Jimmy Fallon ja Seth Meyers.

Elokuvien osalta palvelussa tullaan näkemään alkuperäisiä leffoja Universal Pictures, Focus Features sekä DreamWorks Animation -studioilta.

Palvelun hinta ei ole vielä tiedossa eikä se että missä maissa palvelu tulee toimimaan. Alustavasti aluksi palvelu toimii ainoastaan Pohjois-Amerikassa.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi