Kovasti odotetusta Elden Ring -pelistä vuoti lyhyt videopätkä Kommentit pois päältä artikkelissa Kovasti odotetusta Elden Ring -pelistä vuoti lyhyt videopätkä

Elden Ring

-peleistä tunnetun FromSoftwaren studion uudesta -pelistä on saatu lyhykäinen video.

Someone shared this on 4chan saying it's from Elden Ring from Eldenring

Kyseinen video julkaistiin 4chan -keskustelupalstalla ja sittemmin levisi nopeasti sosiaalisissa medioissa. Vuodon taustalla on FromSoftwaren emoyhtiö Kadokawa Corporation.

Samaisen vuodon ohella peli alustavaksi julkaisiajankohdaksi on selvinnyt yrityksen parhaillaan meneillä oleva tilikausi. Tämän mukaan peli ilmestyisi ennen maaliskuuta 2022.

Elden Ring on odotettu yhteistyöprojekti FromSoftwaren ja Tulen ja jään laulu -kirjasarjan kirjoittajan George R.R. Martinin välillä.

Elden Ring lisäosa Shadow of the Erdtree ilmestyy kesäkuussa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Elden Ring lisäosa Shadow of the Erdtree ilmestyy kesäkuussa – katso traileri

Elden Ring - Shadow of the Erdtree

ja Bandai Namco Entertainment ovat julkaisseet trailerin suositun -pelin ensimmäselle Shadow of the Erdtree -lisäosalle. Odotettu jatko-osa palkitulle toimintaroolipelille julkaistaan 21. kesäkuuta.

Shadow of the Erdtree vie pelaajat Varjon Maahan, jossa he pääsevät mysteerien ja vaarojen täyteiselle seikkailulle. Kohtaa entistä pahempia pomovastuksia, uusien aseiden ja panssareiden avustamana. Seuraa Miquellan jalanjälkiä ja paljasta Elden Ringin pimeä puoli.

Shadow of the Erdtree ilmestyy kaksi vuotta suursuositun pelin ilmestymisen jälkeen. FromSoftwaren Hidetaki Miyazakin ja fantasiakirjailija George R. R. Martinin luoma peli on saanut huikeita arvosteluita ja voittanut useita palkintoja, kuten vuoden peli palkinnon The Game Awards 2022 -atapahtumassa.

ELDEN RING Shadow of the Erdtree julkaistaan :lle, :lle, :lle, sekä S:lle ja :lle Steamin kautta. Lisäosan voi ennakkotilata kaikille alustoille, myös erikoispaketeissa, jotka sisältävät peruspelin.

Armored Core 6 julki elokuussa? Kommentit pois päältä artikkelissa Armored Core 6 julki elokuussa?

Insider-gaming.com saamien tietojen mukaan FromSoftwaren kehittämä Armored Core 6 tullaan julkaisemaan elokuun 25. päivä. Uutinen seuraa Gematsun viime viikolla tekemää havaintoa, jonka mukaan Armored Core 6 on virallisesti luokiteltu Koreassa. Löydökset aiheuttivat helpotusta faneille, jotka olivat luulleet, että peliä olisi voitu lykätä vuoteen 2023. Vaikka ikäluokitukset eivät olekaan osoitus siitä, viivästyykö peli vai ei.

On jo spekuloitu, että peli ilmestyy Summer Game Fest -tapahtumassa 8. kesäkuuta, mutta heidän lähteidensä mukaan tiedot on saatu tavalla, joka viittaa siihen, että julkistus voisi tulla pian (vaikkei sitä olekaan 100-prosenttisesti vahvistettu).

Armored Core mech valmiina tiputukseen kiertoradalta.

Armored Core 6:n mainitsi ensimmäisen kerran FromSoftwaren presidentti Hidetaka Miyazaki syyskuussa 2016, jolloin hän totesi, että uusi osa Armored Core -sarjaa on kehitteillä. Tammikuussa 2022 tapahtuneen vuodon jälkeen se paljastettiin virallisesti Game Awardsissa joulukuussa 2022.

Armored Core 6: Fires of Rubicon on kehitteillä :lle, :lle, Windows :lle, Xbox Onelle ja /S:lle.

Lähde: Insider-gaming