Krapulainen salapoliisi koala STONE, selvittää kidnappausta uudessa indie-pelissä Kommentit pois päältä artikkelissa Krapulainen salapoliisi koala STONE, selvittää kidnappausta uudessa indie-pelissä

pelifirma Convict Games julkaisi itsenäisesti rahoittaman STONE -pelin 21.8.2018. painotteinen tiimi koostuu globaalisti ympäri maailmaa. Mukana mm. Suomessa asuva tiimin vetäjä ja kirjoittaja Gregory Louden sekä suomalaisia artisteja. Peliä inspiroi mm. The Big Lebowski, Inherent Vice sekä Fear and Loathing in Las Vegas.

Pelissä seikkaillaan pössyttelijä koalalla joka yrittää krapuloissaan selvittää poikaystävänsä kidnappausta. Pelaaja pääsee tutkimaan Oldtownin baareja ja clubeja joissa voit käydä tanssimassa tai vaikka ryyppäämässä. Juhlimisen sijaan voit katsoa mm. Night of the Living Dead leffan kokonaisuudessaan. Selvittääksesi oudot tapahtumat joudut maanittelemaan ja neuvottelemaan outojen hahmojen kanssa.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä :lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä 4, PlayStation 5, Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi