Kroatian MM-ralli tulossa WRC 10 -ajopeliin – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Kroatian MM-ralli tulossa WRC 10 -ajopeliin – katso uusi traileri

WRC 10

Syksyllä julkaistavaan WRC 10 -rallipeliin saadaan täydennystä Kroatian MM-rallista, joka tarjoaa ainutlaatuisen kisakokemuksen rallin maailmanmestaruussarjassa. Erityiseksi Kroatian MM-rallin tekevät sen asfalttiosuudet, jotka tarjoavat ajohaasteita monellakin tapaa. Vaikka kaikki Kroatian rallin tieosuudet ovat asfalttia, paikalliset sääolosuhteet ovat huonontaneet teiden kuntoa. Lisäksi maaseutumaisemien kapeat tiet mutkineen vaativat kuljettajalta tarkkaa ohjausta ja nopeita reaktioita.

WRC 10 -ajopelin realistinen fysiikanmallinnus tarjoaa mahdollisimman aidon ajokokemuksen ja välittää ajotuntuman tarkasti pelaajan ohjaimiin. Myös Kroatian maisemat näyttäytyvät upeasti, kun pelin ultrateräväpiirtoinen 4K-grafiikka toistuu 60 kuvan sekuntivauhdilla pelikoneiden näytöillä.

WRC 10 -rallipeli käy läpi rallin mestaruussarjan historiallisten ajoneuvojen ja kisojen kautta. Peli tarjoaa mahdollisuuden osallistua virtuaalisesti rallihistoriaa muovanneisiin 19 tapahtumaan ja kokea nämä kisat omin silmin. Mukana on kuusi historiallista rallia, joita ovat esimerkiksi legendaarinen Akropolisralli Kreikassa ja maineikas Sanremon ralli Italiassa. Näiden ohella mukana on 20 legendaarista ralliautoa vuosikymmenten varrelta. Näitä ovat muun muassa Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi ja Toyota eri malleillaan. Pelisarjan kehuttua fysiikanmallinnusta on hiottu entistä paremmaksi ja pelaajia odottaakin aiempaa aidompi ajotunnelma.

Huomiota on myös kiinnitetty aerodynamiikkaan sekä turbon ja jarrujen toimintaan erilaisilla ajopinnoilla. Myös ajettavuus ja pelin äänimaailma ovat kohentuneet, mikä saa pelin tuntumaan siltä kuin pelaaja olisi kuljettajana oikeassa ralliautossa. Äärimmäisen suosittu urapelitila on monipuolistunut uusin muokkaustyökaluin. Pelaaja voi helposti luoda halutunlaisen kisatallin omalla tiimillään. Mukana on myös 52 virallista tiimiä vuoden 2021 tiedoilla eri WRC-luokista. Näitä ovat WRC, WRC2, WRC3 ja nuorten kuljettajien Junior WRC. Mukana on myös neljä täysin uutta rallia Virossa, Kroatiassa, Belgiassa ja Espanjassa.

julkaistaan sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille että PC:lle 2. syyskuuta 2021. Pelin Switch -versio julkaistaan myöhemmin.

Kommentoi

Portal -pelin innoittama The Entropy Centre ilmestyy marraskuussa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Portal -pelin innoittama The Entropy Centre ilmestyy marraskuussa – katso traileri

The Entropy Centre

Portal -pelien innoittama ilmestyy vihdoin :lle ja konsoleille marraskuun 3. päivä. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä yhdistyy pulmanratkonta, ajan manipulointi sekä mielen taivuttaminen. Pelaajat voivat ajatella käänteisesti ja päihittää mahdottomalta tuntuvat esteet.

Pelissä pelaajat omaksuvat Arian roolin, joka herää valtavalta avaruusasemalta. Maapallo on tuhoutunut ja avaruusasema tuntuu hajoavan käsiin. Pelaajien tehtävänä on korjata avaruusasema ja selvittää mitä Maalle tapahtui.

ilmestyy 5, PlayStation 4, ja S -konsoleille sekä :lle marraskuun 3. päivä.

Kommentoi

Värikkään Mario-seikkailun tarinaa avataan uudella esittelyvideolla Kommentit pois päältä artikkelissa Värikkään Mario-seikkailun tarinaa avataan uudella esittelyvideolla

Mario + Rabbids Sparks of Hope

Ubisoftin hartaasti odotettu ja värikylläinen sankariseikkailu Mario + Rabbids Sparks of Hope -peli tuo universumin suosituimmat sankarihahmot tapahtumien keskiöön uudessa seikkailussa. Kun katala Cursa aikoo imeä kirkkauden ja valot sisuksiinsa, on sankareiden aika toimia! Niinpä Mario ja Luigi kumppaneineen, mukana hullunkuriset Rabbids-jänöt, syöksyvät toimintaan pelastaakseen maailmankaikkeuden.

Luvassa on mielikuvituksellisia pelimaailmoja, vinkeitä vihollisia ja taktisia taisteluja hurjissa koettelemuksissa. Vaikka Cursan voimat saattavat vaikuttaa voittamattomilta ja hurjilta, yhteistyössä sankarihahmot kykenevät nousemaan Cursaa vastaan yhdistelemällä toistensa kanssa omia vahvuuksiaan.

julkaistaan Switch -pelikonsolille 20. lokakuuta 2022.

Kommentoi